Ωραια πραματα..... στην επομενη θα προσπαθησω να ακολουθησω....
Ωραια πραματα..... στην επομενη θα προσπαθησω να ακολουθησω....
Ωραίες photo παιδιά...!!!!
Θα έχoυμε και video???
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Ωραίοι..
ωραία η σημερινή βολτίτσα, ωραία και η παρέα... :souvlaki: :souvlaki:
αντε και στην επόμενη! devils ωραία η διαδρομή ε? εμ ΣΕ τα εΛεγα εγω... Σαν την Χαλκιδικη ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
α! στην επιστροφη ειχε στο περιφερειακο ενα πεταμενο πιστολάκι μαλλιων... αν δειτε κανενα Ducati ρωτηστε μηπως του έπεσε και το ψάχνει ο ανθρωπος... ειναι και δευτέρα αυριο - κλειστά τα κομμωτηρια!![]()
![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
προλαβα στο τσακ ! 5 ημουν καλαμαρια .. πως απο τις μποτες και τα δερματινα αλλαξα στα φλουφλικα του γαμου σε 5 λεπτα ουτε και εγω ξερω
αυριο ειπε θα μου στειλει ο αντρεας βιντεο και φωτο. και θα ανεβασω !
τωρα για τα καλαμακια τι να πω.. πλεον κανεις βολτες με το βορειο κλιμακιο να τα κόψεις αυτα.. σουβλακι σουβλακιι οχι καλαμακι, οχι esspreso lugo.. φραπεδαραα, οχι κοπρια κατω απο το σπιτι μας !! αρχαια !!![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
ρε κολλλλημενα μυαλα...
εξευγενιστειτε λιγο...
ο σωστος καφες ειναι ο εσπρεσο...
ωραια η Χαλκιδικη αλλα ολοι οι ξενοι ερχονται για τα greek islands (τα οποια εσεις τα βλεπετε με το κυαλι..ή μαλλον με το google maps)
τωρα για τα ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ που φαγαμε τι να πω??αν δεν προσθεσετε πιτα,ντοματα,πατατες,τζατζικι...σουβλακια δεν θα γινουν ποτε!!!
![]()
ρπμ αν πω "αλοιφη" μου φαινεται οτι θα μου φερουν καμια counterpain...
δλδ αυτα που γραφουν οι συσκευασιες στο σουπερ μαρκετ επανω ειναι λαθος??τυροσαλατα, σαλατα κηπουρου, ρωσικη σαλατα,κλπ...
επισης τοσα μαγαζια που εχουν ανοιξει Αθηνα σαν "καλαμακι bar", "ta kalamakia" ειναι λαθος??:help:
Δεν αφήνουμε τα σουβλάκια/καλαμάκια, να οργανώσουμε την επόμενη???![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."