Νομίζω η καλύτερη λύση είναι το 750.... αν και ζαχαρώνω κάτι ducati.....
Νομίζω η καλύτερη λύση είναι το 750.... αν και ζαχαρώνω κάτι ducati.....
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 27/09/2015 στις 02:52.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
πάρε να χαρεί η ψυχούλα σου......πάρε αυτό που θέλει η ψυχούλα σου....... καλόστριφτο το ducati...όποιο και να'ναι θα στρίβει,στρίβουν αυτά...!!!![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δεν ξέρω... είμαι νέος και δεν ξέρω πως είναι να ζεις με ss μηχανή....
Έχω την εντύπωση ότι είναι σαν να ζτητάς από ένα πολεμικό enduro να γυρνάς μαζί του όλη μέρα και να του κάνεις και ταξίδια.... (αδύνατον)
Την παραπάνω παρομοίωση κάνω και μπλέκω τα μπούτια μου....
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Τι άλλες ζάντες και λάστιχα σκέφτεσαι, για τη πλάκα σου δε θα μπαίνεις στη πίστα ?Το σενάριο είναι δεύτερες ζάντες/λάστιχα, αλλαγή και βουρ στη πίστα...
Για μηχανάκι θα συμφωνήσω με το Triumph 675. Για Ελλάδα μιλάς έτσι?
Όχι Αμερική είμαι εδώ και κανένα μήνα...
Τις άλλες ζάντες τις θέλω για ευκολία στο βγάλε βάλε... (το κάνω μόνος μου)
Λάστιχα γιατί, αν θέλεις να παίξεις και να κάνεις όλη μέρα γύρους (ή μισή μέρα) θες ένα ζευγάρι λάστιχα που να είσαι στα @@@ αν χαλάσουν.... και να είσαι ασφαλής όταν βγεις από αυτήν!!!
Χαβαλέ θα κάνω δεν θα παώ για αγώνες... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξω όσο μπορώ!!!
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
Φανταζόμουν ότι θα έχουν φθορά ανάλογη των αυτοκινήτων που μπαίνουν σε πίστα....
Άρα μένουν στην άκρη και άλλα λεφτά..... σούπερ!!!!!
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
η απάντηση-πρόταση μου έχει δυο σκέλη....ένα γενικά για track-day,και το δεύτερο τι μηχανάκι...
στο δεύτερο σκέλος ίσος να μην μπορώ να είμαι πολύ αντικειμενικός....αλλα μπορώ να το αιτιολογήσω....)
για το θέμα πιστα λοιπόν,ένα td πιστεύω είναι αρκετό για να πάρει χαμπάρι κάποιος τι θέλει από την πιστα,...στην περίπτωση τον περισσοτερων,δηλαδή που θέλει να πηγαίνει όσο γργοροτερα μπορεί και πάει λέγοντας....το αποκλειστικό μηχανάκι πίστας είναι δεδομένο....και οποιος δεν το κάνει,αργά η γρήγορα το μετανιώνει και το πληρώνει....(αυτά από όσα βλέπω,και όχι όσα άκουσα...)πρέπει το μηχανάκι να στηθεί,αλλα και να ετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο.....μια χαζή πτώση παράδειγμα θα στοιχίσει πολύ περισσότερο από ένα δεύτερο μηχανάκι!!!!
οποτε για εμενα ψάχνεις για μηχανάκι από ελαφριά πτώση(για να έχει χαμηλή τιμή,μιας και δεν σε ενδιαφέρουν πλαστικά-φανάρια)όπως δεν σε ενδιαφέει αν έχει καταθέσει πινακίδες....
στο τι να πάρεις τώρα,....με δεδομένο ότι θα γίνεις και λίγο μουνζουρης,να πάρεις ένα aprilia rs250 για αρχή,μηχανάκι σχολειό,αλλα και μηχανάκι φτιαγμένο για πιστα......1/3 σε λάστιχα από ένα 600,1/2 σε συντήρηση,...και με όλα τα πλεονεκτήματα που δίνει το μικρό βάρος του......επόμενο βήμα αν δαγκώσεις την λαμαρίνα,θα είναι ένα καθαρόαιμο δίχρονο αγωνιστικό
ένα καλο rs το βρίσκεις με 2-3000,ενώ αγωνιστικό με τα διπλα....
είναι μεγάλη δουλειά να μπαίνεις και να μην σε απασχολεί αν πέσει,αν σπάσει,αν,αν,αν....μονο έτσι πιστεύω θα ευχαριστηθείς την πιστα......
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 27/09/2015 στις 09:56.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
το κατάλαβα ότι είσαι Αμερική....δεν γνωρίζω για το αν μπορείς, και πως από ebay,...ανταλλακτικά πάντως και στην αντπροσωπεία,αλλα και σε ένα σορό που φτιάχνουν για αυτά,όπως η TYGA
Εγώ δεν έχω καταλάβει αν θα μπαίνεις πίστα στην Αμερική ή κάπου στην Ελλάδα. Τώρα αν μπορείς και μπαίνεις πίστα 1-2 φορές την εβδομάδα αξίζει πιστεύω το όποιο φτιάξιμο στο μηχανάκι. Αν όμως μπαίνεις μια φορά το 40ήμερο απλά και μόνο για τη πλάκα σου να πατήσεις τα λάστιχα λίγο παραπάνω και να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση τότε μη του κάνεις καμία αλλαγή.
Αμερική θα είναι το μηχανάκι.... .
Αν ήμουν ελλάδα το είχα έτοιμο το παιχνίδι μου....
Λοιπόν τελικά η απόφαση για το π0ιο μηχανάκι θα πάρω έκλεισε...
Θα κινηθώ στην περπατημένη για εμένα λύση, να προσπαθώ να βρω τα μηχανάκια που είχα αφίσα στο δωμάτιο μου.... (η κ@@@λ@@@ και η περιέργεια είναι ανίκητες)
Οπότε,
Περιμένουμε να περάσει ο χειμώνας να φύγουν χιόνια, να μαζευτούν και άλλα λεφτά και πάμε για το μηχανάκι του που κέρδισε 3 SBK (2003,2004,2006) στα περίπου 4 χρόνια παραγωγής του...
Quiz:
Αν δεν κάτσει το σενάριο, πάω για gsx 750. και τα ρέστα καραμέλες!!!!
![]()
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
999 κι έλεγα να στο πω απ'την αρχή... Πάρα πολύ ωραίο εργαλείο..!!!!!!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου