Εγώ πάντως δεν θα κοιμόμουν ήσυχος....
Δεσε την από καμιά μουριά καλού κακού πριν πέσεις για ύπνο....
το ντουκάτι έπεσε.το βαραντερο εδώ στα Γιάννενα.
Πλάκα πλάκα μεγάλο σκηνικό να φεύγει μόνο του...μένεις παγωτό!
Να ρωτήσω κάτι? Τι στα σκ@τά τελικά τα έχουν αυτά τα κιλσουίτς και τα παπάρια μάντολες?
τζάμπα πήγαινε έλα καλώδια και κλάιν μάιν...το μηχανάκι άντε γειά!
Aλλα ρευματα κλεινει το kill switch. Εσενα πηγαινε με την μπαταρια ουσιαστικα. Το σπρωχνε η μιζα.
MADE IN JAPAN 日本製
Xa,xa,χα..τα διαβαζω και χαμογελω..γιατι δεν ξερω τα αλλα βαραντερο αν πανε, το δικο μου παει 215 χλμ τελικη με gps και με μονη αλλαγη ελλατηρια και ενα απλο 15αρι γραναζι μπροστα 0-100 πανε στα 3,6 δεπτλ. Σιγουρα δεν ειναι γρηγορο αλλα σιγουρα δεν ειναι και αργο..και κυριως...οτι και να τους κανεις..ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ..που ειναι και το κυριοτερο..την πρωτη (μεγαλη?) ζημια απο μονο του μου την εβγαλε στα 85.000χλμ που απλα δακρυσε η τσιμουχα στο μπροστινο καλαμι και αυτο μετα απο 8 χρονια που την αφηνω μερα νυχτα εξω παρκαρισμενη...
χε,χε,χε..οποτε μπορρουμε να συνεχιζουμε να μιλαμε για τσουναμι ...
το έγραψα και στην αρχη οταν διάβασα την βλάβη,το ρελε αυτο παίρνει απ'υθειας απο την μπαταρια (αν ακουλουθησετε το πιο χοντρο καλωδιο του + θα το βρειτε)ολα τα αλλα ειναι βοηθητικα.
το θέμα ειναι οτι εαν κολλήσει η επαφή του,το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι να βγάλεις τον πόλο..(σπάνιο να γινει αυτο αλλα κάποιος εδω ειναι πολύ τυχερός)
simson b51-xt600-fazer600-kazer115-xr125-F650GS.
Κατσε ρε μαστορα... Σε ναυτικα μιλια ποσα ειναι τα 215 χλμ;;; Με τι καιρο;;; Πριμα;;;
Για να μην με παρεξηγεις, εγω ολα τα μεγαλα on-off βαπορια τα λεω. Δεν περιοριζομαι στο Varadero. Kατα τα αλλα, φυσικα και δεν θα αμφισβητησω την αξιοπιστια της Honda, την οποια στηριζω, ουτε την αξια του Varadero ως tourer.
MADE IN JAPAN 日本製
Αυτό είναι θρεντάκι, εχω λιώσει στο γέλιο![]()
Εδώ είναι το θρεντ στο οποίο ξαναματαλέμε ότι το βαραντέρο έχει τη μεγαλύτερη τσουτσούνα από όλα τα άλλα μηχανάκια;