Κρίμα ρε φίλε. Πολύ κρίμα. Αν θυμάμαι καλά δεν πρόλαβες να την χαρείς.
....μακάρι να βρεθεί άθικτη αγορίνα. δεν έχω κάτι άλλο να πω.![]()
Δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος!
υπάρχει συμμορία στην περιοχή Ν. Σμύρνη, Π. Φάληρο, Καλλιθέα εδώ και πολύ καιρό. Σε φιλαράκι μου που του κλέψανε επίσης R1 όταν πήγε στο τμήμα του είπαν ότι το γνωρίζουν ότι υπάρχει συμμορία αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Κανά δυό μέρες μετά, φίλος φίλου, με μηχανάκι κλειδωμένο σε πυλωτή γλύτρωσε στο τσακ διότι ξύπνησε γείτονας από απέναντι και βγήκε στο μπαλκόνι, τους είδε να το έχουν πάρει σηκωτό και έβαλε τις φωνές. Από μαρτυρία ήταν τουλάχιστον 5 άτομα ο ένας οπλισμένος, και είχαν βανάκι για να το φορτώσουν.... επιτόπου το πέταξαν κάτω και έφυγαν. Αυτά από προσωπικές μαρτυρίες, τώρα ίσως να είναι σύμπτωση αλλά κατά πλειοψηφία οι κλοπές που ακούω τελευταία είναι κατά πλειοψηφία στο τρίγωνο των περιοχών αυτών. Φυσικά ούτε ντετέκτιβ είμαι, ούτε της αστυνομίας για να γνωρίζω περισσότερα....
Δε πρόλαβα όχι.Πρώτη βόλτα που πήγα μόνος μου ήταν τη Κυριακή μαζί.Περίμενα να ανοίξει ο καιρός για να αρχίσω να βγαίνω βόλτες και τώρα αυτό.Τι να πώ..Βαλαρ μοργκούλις ξερω γω.Πραγματικά είμαι μουδιασμένος,μια γελάω,μια στραβώνω,ανάμικτα συναισθήματα.
Φίου φίου φι φι φίου
Κρίμα.
Εύχομαι να μπορέσεις να το αντικαταστήσεις σύντομα.
Οχι ρε πουστη μου!!!
Κρινα ρε τολη...
Πολύ κρίμα ρε φίλε...
Εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα.
The only easy day was yesterday.
Το ξερω οτι θα ακουστει μαλακια.
Εσυ να εισαι καλα.
Κι ελπιζω να βρεθει συντομα κι με οσο το δυνατον λιγοτερες ζημιες.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Απιστευτο..
Ευχομαι πραγματικα να βρεθει..και το μηχανακι και τα καργιολια...
Quod me nutrit... me destruit.....
Δεν το πιστεύω δεν το πιστευω!!!!!!! Οχι ρε τολη!!!!!!! Μακαρι να το βρεις!