Τισ φοραω στο cbr 300€ μαζι με τακακια πριν απο 4 χρονια. Τα τακακια μετρια οι δυσκοπλακες πολυ Καλές! !
Τις braking
Ανακεφαλαίωσις..
Αγοράστηκαν σήμερα δύο δισκόφρενα και ένα σετ πίσω τακάκια χαλκού από Τσουμπό. Τιμές 180 και 13€ αντίστοιχα. Εξυπηρέτηση άψογη και φιλική. Προορισμός 50χλμ μακριά απ'τον κόρακα, που λέει κι ο πεθερός μου.
Ο τύπος κόβει φασόν δισκόπλακες για την breaking που εκθειάστηκε πιο πάνω. Μάλιστα, επειδή δεν είχε ετοιμοπαράδοτες, περίμενα κανά τεταρτάκι και μου τις φρεσκομοντάρανε, μύριζαν θάλασσα σας λέω..Ο μάστορας που τις έβαλε, μετά από ενδελεχή μακροσκοπική εξέταση, έγνεψε θετικά και μίλησε για καλή δουλειά, έτσι ανάσανα κι εγώ ανακουφισμένος. Αλλάχτηκαν και μπροστινά τακάκια με EBC χαλκού που είχα στοκάρει από τον εποχή του Κούρμπαση, μπήκαν και τα πίσω τακάκια για να δοκιμαστούν και είμαι αστακός πλέον από φρένα, μέχρι το επόμενο στράβωμα...
Καλοφόρετες![]()
Endo or didn't happen.
![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Όλα καλά και αχρείαστα.
Δεν μού άρεσε αυτό
< ο τύπος κόβει φασον δισκοπλακες για την breaking>
Δηλαδή?
Για την μαμά εταιρεία η για κάποιον έμπορο πού τις πουλάει για ορίτζιναλ Breaking αφού τις βάλει στο κατάλληλο σακουλάκι με το κατάλληλο αυτοκόλλητο,?
Παρόμοια ιστορία με μηχανουργειο στην Θεσσαλονίκη που έφτιαχνε εξαρτήματα για αντιπροσωπεία αυτο, η οποία αφού τα κσλοπιζε με αυτοκόλλητα και συσκευασίες, τα πούλαγε ως γνήσια made in.
Επίσης το μου τις έκοψε επιτόπου και αυτό λίγο με ξένισε.
Είχα αγοράσει κάτι ταψιά δισκοφρενα 6pot AP RACING/ GALFER
Τα οποία τότε έκαναν οσο ένα καλούτσικο μεταχειρισμένο μεσαίου κυβισμού.
Στον μήνα πάνω άρχισε να τρέμει κατά το φρενάρισμα.
Να τις τορναριζα δεν έπαιζε.
Ένα κάρο λεφτά έσκασα.
Τηλ στον γενικό Ελλάδος, συνεννόηση με galfer
Και επιστολή προς εμένα ότι ζητάνε συγγνώμη για την ταλαιπωρία γιατί λόγω λάθους στην αποθήκη σκλυρηνσης μια παρτίδα βγήκε νωρίτερα για να καλύψουν παραγγελίες.
Και φυσικά μου έστειλαν καινούργιες
Καλοφορετα Κωστη!
Ριχνε κανα απντεϊντ απο εντυπωσεις ανα διαστηματα...
Υπαρχουν και τα μαλακισμενα σαν κι εμενα που συντομα θα χρειαστουν δισκοπλακες![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.