Eγώ το ξαναλέω και ας γίνω γραφικός:
-1: είναι να μην μπει στο μάτι. τι κλειστό γκαράζ και gps και τα @@ μας κουνιούνται. Είναι μερικοί που αναρωτιόνται "πώς γίνεται να χεις μηχανή χωρίς κλειστό γκαράζ". Την δουλειά τους εύκολη κάνεις σε ένα κλειστό γκαράζ. Το μόνο + του κλειστού γκαράζ είναι ότι είναι μικρότερες οι πιθανότητες να σταμπαριστεί. Την ίδια δουλειά κάνει και μια κουκούλα όμως
-2: όσον αφορά τους μπάτσους. Παρότι ναι είναι προκλητικοί να κάθονται να τα ξύνουν ολημερίς σε ένα Everest, δεν νομίζω αν πάρουν σήμα να περιμένουν να τελειώσουν τον fredo. Επίσης δεν μπορούν από μόνοι τους να πάρουν πρωτοβουλία και να αρχίσουν τις έρευνες. Καλώς ή κακώς πιόνια είναι και εντολές ανωτέρων περιμένουν. Και ρωτάω λοιπόν αν όσες μηχανές έχουν κλαπεί το τελευταίο 4μηνο ήταν ληστείες τραπεζών ή κάτι συναφές - ακόμη και αναίμακτα - τι θα είχε γίνει τώρα ? Πόσοι θα είχαν παραιτηθεί και σε τι εγρήγορση θα ήταν η Αστυνομία.
Υ.Γ.: Δημήτρη, με κάθε καλή πρόθεση σταμάτα να χρυσώνεις το χάπι. Αν θες όχι για εκεί που είσαι αλλά για την Αθήνα συνυπεύθυνοι είναι και οι συνάδελφοι σου που αποδέχονται και συντηρούν μια αρρωστημένη κατάσταση επειδή τους βολεύει. Δες την εικόνα που βγάζουν έξω και την σχέση που έχουν με την κοινωνία. ΑΝ και τα 2 νομίζεις ότι είναι έστω μέτρια απατάσαι.![]()
Νίκο
Δεν εκανα τίποτα ούτε την δουλειά μού, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν εκτός.
Περιέγραψα την συμπεριφορά και την ανοχή κάποιων ανωτερων, σε παράνομες δραστηριότητες.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...πάνε 30 χρόνια που μου έκλεψαν ένα XR που είχα, και καφενεία ήταν και τότε.
Κάποιο βράδυ με σταμάτησε τροχαία και ασφαλίτες με ένα 350 που είχα, και ο τροχαίος "έκανε" πως διάβαζε τα νούμερα του σκελετού. Μόνο που ήταν απ΄την άλλη πλευρά, και αυτός διάβαζε το "Off the road use only" που είχε κολλημένο στο λαιμό.
Όλα καλά είπε, εγώ έμεινα μαλάκας, και μου είπαν να φύγω.
Επειδη ειστε αχρηστοι.....
Διαβαζε "of the road only"
Αλλιως θα σε εσκιζε βυρωνακο
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Παιδια πουλαω 2 tuono μαυρα σε αριστη κατασταση, για ανταλακτικα ολοκληρα η σε κομματια. Μου τα αφησε κληρονομια μια θεια μου και δεν ξερω τι να τα κανω.. Τιμες χαμηλες!!!
Επισης ψαχνω πλαισιο και αδεια απο tuono. Mεχρι 500 ευρω.
![]()
MADE IN JAPAN 日本製