Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: κλοπες tuono

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Φοβερό thread, θα μπορούσε να μετονομαστεί σε "μια κοινωνιολογική μελέτη της αστυνόμευσης με αφορμή τις κλοπές Tuono"... όταν με το καλό μπει στη συζήτηση και η μόνιμη επωδός και παράμετρος μετανάστες και χριστιανοί ορθόδοξοι, θα είναι πλέον ολοκληρωμένο...
    respect

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Eγώ το ξαναλέω και ας γίνω γραφικός:

-1: είναι να μην μπει στο μάτι. τι κλειστό γκαράζ και gps και τα @@ μας κουνιούνται. Είναι μερικοί που αναρωτιόνται "πώς γίνεται να χεις μηχανή χωρίς κλειστό γκαράζ". Την δουλειά τους εύκολη κάνεις σε ένα κλειστό γκαράζ. Το μόνο + του κλειστού γκαράζ είναι ότι είναι μικρότερες οι πιθανότητες να σταμπαριστεί. Την ίδια δουλειά κάνει και μια κουκούλα όμως

-2: όσον αφορά τους μπάτσους. Παρότι ναι είναι προκλητικοί να κάθονται να τα ξύνουν ολημερίς σε ένα Everest, δεν νομίζω αν πάρουν σήμα να περιμένουν να τελειώσουν τον fredo. Επίσης δεν μπορούν από μόνοι τους να πάρουν πρωτοβουλία και να αρχίσουν τις έρευνες. Καλώς ή κακώς πιόνια είναι και εντολές ανωτέρων περιμένουν. Και ρωτάω λοιπόν αν όσες μηχανές έχουν κλαπεί το τελευταίο 4μηνο ήταν ληστείες τραπεζών ή κάτι συναφές - ακόμη και αναίμακτα - τι θα είχε γίνει τώρα ? Πόσοι θα είχαν παραιτηθεί και σε τι εγρήγορση θα ήταν η Αστυνομία.

Υ.Γ.: Δημήτρη, με κάθε καλή πρόθεση σταμάτα να χρυσώνεις το χάπι. Αν θες όχι για εκεί που είσαι αλλά για την Αθήνα συνυπεύθυνοι είναι και οι συνάδελφοι σου που αποδέχονται και συντηρούν μια αρρωστημένη κατάσταση επειδή τους βολεύει. Δες την εικόνα που βγάζουν έξω και την σχέση που έχουν με την κοινωνία. ΑΝ και τα 2 νομίζεις ότι είναι έστω μέτρια απατάσαι.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Το έχω ξαναγράψει και το ξαναλέω.
    ...
    Nαι αλλά φτάνει ρε Δημήτρη.

Οι περιπτώσεις είναι πολλές οπότε δεν τις λες πλέον τυχαία περιστατικά.
    Κάνε τη δουλειά σου εσύ εκεί που είσαι κι άσε τα υπόλοιπα.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Νίκο
    Δεν εκανα τίποτα ούτε την δουλειά μού, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν εκτός.
    Περιέγραψα την συμπεριφορά και την ανοχή κάποιων ανωτερων, σε παράνομες δραστηριότητες.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Νίκο
    Δεν εκανα τίποτα ούτε την δουλειά μού, και στις δύο περιπτώσεις ήμουν εκτός.
    Περιέγραψα την συμπεριφορά και την ανοχή κάποιων ανωτερων, σε παράνομες δραστηριότητες.
    Να είσαι βέβαιος Μήτσο, κι αυτοί κατόπιν εντολών λένε και κάνουν αυτά που βλέπεις.

Νομίζεις ότι τα ανέχονται αυτοί; απλώς τους έχουν δεμένα τα χέρια. (και όχι μόνο αυτών....)

Πιστεύω, αν ήταν στο χέρι τους, θα τους άλλαζαν τον αδόξαστο....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω, αν ήταν στο χέρι τους, θα τους άλλαζαν τον αδόξαστο....
    Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...πάνε 30 χρόνια που μου έκλεψαν ένα XR που είχα, και καφενεία ήταν και τότε.
    Κάποιο βράδυ με σταμάτησε τροχαία και ασφαλίτες με ένα 350 που είχα, και ο τροχαίος "έκανε" πως διάβαζε τα νούμερα του σκελετού. Μόνο που ήταν απ΄την άλλη πλευρά, και αυτός διάβαζε το "Off the road use only" που είχε κολλημένο στο λαιμό.
    Όλα καλά είπε, εγώ έμεινα μαλάκας, και μου είπαν να φύγω.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Καλά, μην βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά...πάνε 30 χρόνια που μου έκλεψαν ένα XR που είχα, και καφενεία ήταν και τότε.
    Κάποιο βράδυ με σταμάτησε τροχαία και ασφαλίτες με ένα 350 που είχα, και ο τροχαίος "έκανε" πως διάβαζε τα νούμερα του σκελετού. Μόνο που ήταν απ΄την άλλη πλευρά, και αυτός διάβαζε το "Off the road use only" που είχε κολλημένο στο λαιμό.
    Εμένα όσες φορές με έχουν σταματήσει μόνο μία φορά κοίταξαν αριθμό κινητήρα/πλαισίου. Καθημερινά που τους βλέπω να σταματάνε στο μοσχάτο για κλεμμένα υποτίθεται, μια άδεια κοιτάνε και γεια σας.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κι εμένα μου έκλεψαν το GPZ500S το 1992 και είχα ανάλογη αντιμετώπιση.

Μου είχαν όμως βρει, 3 χρόνια νωρίτερα, το XL250S και με ειδοποίησαν.......

Όσο για αυτόν που "διάβαζε" to πλαίσιο......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

αχαριστια ρε πστμ...
    δεν φτανει που σου την χαρισε που το οδηγουσες on road ενω εγραφε πανω αλλα.....
    εκτος και αν σε σταματησε σε κανενα χωραφι

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    αχαριστια ρε πστμ...
    δεν φτανει που σου την χαρισε που το οδηγουσες on road ενω εγραφε πανω αλλα.....
    εκτος και αν σε σταματησε σε κανενα χωραφι
    Σιγά μην καταλαβαινε τι έγραφε... Και ακόμα και αν καταλάβαινε, στον φουτσο του λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Επειδη ειστε αχρηστοι.....

Διαβαζε "of the road only"

Αλλιως θα σε εσκιζε βυρωνακο

πουτσ@@@@@@@@@

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παιδια πουλαω 2 tuono μαυρα σε αριστη κατασταση, για ανταλακτικα ολοκληρα η σε κομματια. Μου τα αφησε κληρονομια μια θεια μου και δεν ξερω τι να τα κανω.. Τιμες χαμηλες!!!

Επισης ψαχνω πλαισιο και αδεια απο tuono. Mεχρι 500 ευρω.

MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Rsv Tuono Fighter!!
    από DUKASII στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2008, 13:22
  2. Πωλειται Aprilia Tuono 1000r '04
    από Zanzibar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 23:48
  3. Aprilia RSV 1000 Mille Tuono