Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: νταραβέρια,αντικαταβολές και το κακό συναπάντημα.

Banned
    Χωριστά μαγαζιά πλέον eBay - PayPal.
    Σύμφωνα με mail που έλαβα, αλλά λέει ότι δεν αλλάζει τίποτα στις υπηρεσίες που παρειχαν ως τώρα.
    Αυτό με τις αντικαταβολες το έχω πάθει και εγώ και μάλιστα δύο φορές.
    Μου επιστραφηκε το δεμα και πλήρωσα εγώ τα μεταφορικά για το πάνε έλα.

Εντός φόρουμ δεν αντιμετώπισα ΠΟΤΈ παρόμοιο πρόβλημα

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Γιάννο, κατα την ταπεινή μου γνώμη, καλά επραξες. Μπορεί οι προθέσεις του αγοραστή να ηταν οντως εντιμες, απο τη στιγμή όμως που το ένστικτο σου βαρεσε συναγερμό, καλώς απασφαλισες και μπηκες σε στάση "ready".

Κάποια στιγμή θα φύγει το μπροστινό, με τις σωστές προυποθεσεις αυτή τη φορά

Υ.Γ.
    Τα πλακάκια στο μαγαζί μου φαίνονται γνωστά
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Φανταζομαι οτι δεν αλλαζει τπτ που χωριζουν τα τσανακια τους.....
    Ισως καποια προμηθεια παραπανω αλλα δε νομιζω να ειναι τραγικη....

Tip πωλησης....
    Βαζεις αγγελια στο car με λινκ στο ebay.....
    -"Φιλαι αγοραζω"
    -"Φιλαι στο ebay για να μην εχω ουτε γω ουτε εσυ θεματα"

Τροποι υπαρχουν.....
    πουτσ@@@@@@@@@

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Όπως ακριβώς τα είπε ο παϊπσμοκερ.
    Γιατί να το χαρεί η εη σι ες το 60άρι κι όχι εγώ με μια βολταρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Eversman Προβολή μηνύματος
    Γιάννο, κατα την ταπεινή μου γνώμη, καλά επραξες. Μπορεί οι προθέσεις του αγοραστή να ηταν οντως εντιμες, απο τη στιγμή όμως που το ένστικτο σου βαρεσε συναγερμό, καλώς απασφαλισες και μπηκες σε στάση "ready".

Κάποια στιγμή θα φύγει το μπροστινό, με τις σωστές προυποθεσεις αυτή τη φορά

Υ.Γ.
    Τα πλακάκια στο μαγαζί μου φαίνονται γνωστά
    Δεν είναι του Στρατου,στην αποθήκη μας είναι.
    Και όπως είπα,δεν εχω καμία πρεμούρα να πουληθεί.
    Αν και όταν και εφόσον.

@Σπύρο
    Κάποια στιγμή είχα προσπαθήσει να πουλήσω μέσω μπέη έμα σταυρό από ΖΧ. Ε μου έβγαλε το λάδι με όσα ζητούσε και το παράτησα.
    Σκέψου μρχρο και επικοινωνία με υπάλληλο του μπέη ανοιξα για τιπς αλλά ήθελε τρέξιμο και δεν είχα το χρόνο.
    Μακάρι να γινόταν απλοτερα και τότε ούτε που θα σκεφτόμουν το καρ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ρε συ Γιάννη... Μαζί με το προϊόν που πουλας ,βαζε και μια φωτογραφία σου...ολόσωμη... Δεν νομιζω να σε ενοχλήσει κανένας απατεώνας...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Γιάννη... Μαζί με το προϊόν που πουλας ,βαζε και μια φωτογραφία σου...ολόσωμη... Δεν νομιζω να σε ενοχλήσει κανένας απατεώνας...
    Αφου δε φαινεται το "δυναμοκλειδο" πλεον ρε συ......
    πουτσ@@@@@@@@@

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Κι εγώ πιστεύω ότι άμα το feeling δεν ήτανε καλό, πολύ καλά έπραξες και δεν...

Εντός forum έχω κάνει κι εγώ μερικές συναλλαγές και είμαι πολύ ευχαριστημένος !
    Βάζετε λοιπόν πρώτα τις αγγελίες σας στο moto.gr !!! Προσωπικά στενοχωριέμαι να τις βλέπω πρώτα αλλού...
    Φύγαμε...

Α και επίσης ο μαν δεν ήταν από το φόρουμ.
    Όλες φορές νταραβεριστικα με κόσμο από τα φόρουμ δουλειά έγινε κλειστα τα μάτια.

Τζιτζι εχω μια με μαγιό ριγέ ολόσωμο σα του Γκουφυ ...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Αντικαταβολη ελτα με πολυ λιγοτερα ευρα απο τις κουριερ και ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα.
    γιατι να ασχηθει ο αλλος αν δεν εχει προθεση να τα παρει;;
    περυσι εστειλα κατι αποστατες απο πατρα διδυμοτειχο.μαζι με τα μεταφορικα σχεδον τους επαιρνε καινουργιους.αλλα αφου ηθελε τους δικους μου.....να ναι καλα να τους χαιρεται...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Τζιτζι εχω μια με μαγιό ριγέ ολόσωμο σα του Γκουφυ ...
    Εντάξει.... Είπαμε να τους αποτρεψεις...όχι να τους σκοτώσεις...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεμα Αντικαταβολη ελτα με πολυ λιγοτερα ευρα απο τις κουριερ και ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα.
    + 600. ετσι στελνω πραμα εξω. κι αμα γυρισε πισω δεν πληρωνεις τα της επιστροφης.. πολυ μπροστα πλεον τα ελτα. μονη μαλακια η ουρα. ειδικα αρχες του μηνα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Εντάξει.... Είπαμε να τους αποτρεψεις...όχι να τους σκοτώσεις...
    Όχι όχι...θα είμαι αμείλικτος λέμε!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    γιατι να ασχηθει ο αλλος αν δεν εχει προθεση να τα παρει;;
    Γιατί στην ουσία δεν "ασχολείται" και καθόλου.

Κάποιοι το κοιτάμε από δω το κοιτάμε από κει, σιγουρευόμαστε για το τί θέλουμε, ψωνίζουμε και τέλος.

Κάποιοι άλλοι τραβάνε μια παραγγελία από το Γιάννη ή τον κάθε Γιάννη μιας και το βρήκανε εύκαιρο το μπροστινό και μην το τσιμπήσει κανάς άλλος, και μέχρι να γίνει όλο το μάλε βράσε, συνεχίζουν το ψάξιμο είτε στο car είτε στον μπέη είτε οπουδήποτε κι αν κάτι τους αρέσει περισσότερο το παραγγέλνουν κι αυτό.

Κι άσε τον πρώτο να κουρεύεται και να τον παίρνουν τηλέφωνο από τα κουρεία ότι δεν έχει πάει κανείς να πάρει το δέμα και δώσ'του αυτός να τελεφωνάει και η κλήση του να προωθείται.

Ειδικά αν αυτός που ψωνίζει τα θέλει για δουλειά (είτε είναι ρεστοράς, είτε ανταλλακτικάκιας, είτε οτιδήποτε) το σενάριο αυτό παίζει και παραπαίζει πολύ περισσότερο απ'ότι αν είναι ιδιώτης.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Γαυρος, αν ο μονος λογος που σου μπηκαν ψυλλοι στ αυτια ηταν το οτι ζητησε να τα παρει απο το καταστημα, τοτε κακως εκανες. Εκτος του οτι αν μενεις σε χωριο πιθανοτατα δεν υπαρχει οδος-αριθμος, οι κουριερ ειναι λιγο οπως τους ερθει...δεν ξερεις τι ωρα θα ρθουν, πρεπει να τους εξηγησεις που ακριβως να ερθουν, μπορει και να μη σε παρουν καθολου τηλ πριν ξεκινησουν, και χιλια δυο αλλα, ειναι ενα τρομερο αγχος!

Αν μιλησατε στο τηλεφωνο και ψυλλιαστηκες για λογο που δε μπορεις να εξηγησεις (τονος φωνης, περιεργες παυσεις, μασουσε οντως τα λογια του κτλ), δηλαδη αν αναψε λαμπακι κοκκινο λογω ενστικτου, τοτε πολυ καλα εκανες.

Δηλαδη αν ισχυει και ειναι εφικτο αυτο που σου ειπε ο Τεο, χαθηκε ο κοσμος να τον ξαναπλησιασεις??
    Και επισης, με το φτωχο μου το μυαλο να ρωτησω....υπαρχει πλεον ανθρωπος που να μην εχει φιλο-συγγενη-γνωστο στην πρωτευουσα??? Αν ναι μπορεις να του τα πας εκει ωστε να γινει η ανταλλαγη χερι με χερι!
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Απο τη στιγμη που αγοραζουμε απο ebay βλεποντας μονο δυο τρεις φωτογραφιες του προιοντος, και στηριζομενοι σε μια περιγραφη που κανει ο πωλητης, αντε και στο ποσο στις % εχει στο λογαριασμο του, πιστευω ειναι αυτονοητο οτι η αντικαταβολη,δεν διασφαλιζει κανεναν αλλον παρα τον αγοραστη. Ολες οι αποψεις των παιδιων ποιο πανω,μια χαρα σωστες ειναι,ο gauros ομως ειπε ξεκαθαρα, οτι σε περιπτωση αντικαταβολης το πηγαινε / ελα θα βγει ενα 60,το οποιο βγαινει πλεον δυσκολα.Αρα μια χαρα ξηγηθηκε, προκαταβολη στην τραπεζα το ποσο αυτο, και μολις κανεις ενημερωση στελνεις οτι εχεις συμφωνησει.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 12:04
  2. Ο αισθητήρας της νεκράς και το κακό συναπάντημα...
    από odt στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2009, 09:29
  3. Μικρός ο τράκος, μικρό και το κακό
    από SnakeMJK στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2009, 21:34
  4. Θα το κανω, κι ας μου βγει και σε κακο..
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF