Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: Αγορά super motard για επαρχεία.Γνωμες

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Απειρος οδηγός, συντήρηση σε επαρχία, για χρήση 5'-10' και του προτείνετε FS & SXV...

Τι άλλα? Όλα καλά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το xr δεν κανει...
    Ενώ το SXV είναι γεννημένο για αυτή τη χρήση...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Για παράδειγμα πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά μπορεί κάποιος να φάει τα μούτρα του ακόμα και με 250αρι.
    No Offence Κωστή! Δεν το λέω για να σε κατηγορήσω για κάτι απλά λέω ότι όταν ψάχνεις μηχανάκι για καγκουριλίκια (no problem with that, και εγώ θέλω ένα) βάση στατιστικής κάποια στιγμή θα το φας το καπάκι.
    Κανενα πρόβλημα φιλε daz..δεν ειπα οτι δεν θα πεσω ποτε.να φανταστεις ώμος οτι εχω κανει πολλα χιλιόμετρα κανγουριας και δεν εχω χτυπήσει. Μπορει να ηταν και τυχερό. Και τα ατυχήματα να ηταν σαν προηδοπιοιση. Γιαυτο θελω να αγοράσω και καλο εξοπλισμό. Επίσης δεν θα τα κανω μεσα σε κηνιση.αλλα αμα θα πηγενω σε καμία παραλια η βουνό ειναι κακο??δεν νομιζω εφόσον θα τηρω τον κοκ.με ολο τον σεβασμό εσυ δεν εχεις ξεπεράσει ποτε τα ορια?δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα η να τρεχει παραπάνω απο τα ορια

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Το παιδί σκεφτόταν XT600. Πάρε το DRZ400 που είναι ελαφρύτερο και δυνατότερο, αλλά εξίσου αξιόπιστο και low maintenance και θα αργήσεις να το βαρεθείς.
    Life begins at 45°.

Νέο μέλος
    Τι κανο επίτηδες ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Απειρος οδηγός, συντήρηση σε επαρχία, για χρήση 5'-10' και του προτείνετε FS & SXV...

Τι άλλα? Όλα καλά?
    καλα μωρε..λιγη βαρεμαρα επεσε..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ενώ το SXV είναι γεννημένο για αυτή τη χρήση...

μια χαρα ειναι το sxv, οπως και το fs650 αρκει να πιασεις το σκεπτικο που λεει οτι στο πρωτο burn out θα σπασουν και δεν θα χρειαστει να σκοτωθει ο τυπος και να παρει και καποιον αλλον (πιθανοτατα) στον λαιμο του...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spikonstantinos Προβολή μηνύματος
    Κανενα πρόβλημα φιλε daz..δεν ειπα οτι δεν θα πεσω ποτε.να φανταστεις ώμος οτι εχω κανει πολλα χιλιόμετρα κανγουριας και δεν εχω χτυπήσει. Μπορει να ηταν και τυχερό. Και τα ατυχήματα να ηταν σαν προηδοπιοιση. Γιαυτο θελω να αγοράσω και καλο εξοπλισμό. Επίσης δεν θα τα κανω μεσα σε κηνιση.αλλα αμα θα πηγενω σε καμία παραλια η βουνό ειναι κακο??δεν νομιζω εφόσον θα τηρω τον κοκ.με ολο τον σεβασμό εσυ δεν εχεις ξεπεράσει ποτε τα ορια?δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα η να τρεχει παραπάνω απο τα ορια
    Φίλε, τα έχεις λίγο μπερδέψει, αν μου επιτρέπεις. Στην παραλία ή στο βουνό, δεν πας για σούζες. Μπορείς να πας επειδή γουστάρεις το βουνό ή την θάλασσα, και με οτιδήποτε. Αλλά όχι επειδή θέλεις να κάνεις σούζες και burn out.
    Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις, αλλά όσο μεγαλώνει κάποιος τόσο πιο αισθητό είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Μην κάνεις το λάθος να πάρεις ένα πολύ δυνατό μηχανάκι, θεωρώντας οτι θα σε "μάθει" πιο γρήγορα. Ακριβώς το αντίθετο θα γίνει. Το DRZ μια χαρά επιλογή μου φαίνεται για την χρήση που θέλεις.

ΥΓ. Καλά κάνεις και σκέφτεσαι τον εξοπλισμό ως απαραίτητο, αλλά δεν θα σε κάνει άτρωτο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Νέο μέλος
    Ωραία ακούγεται.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα, ξαναδιάβασε.

Θεωρώ ότι περιέγραψες λάθος το γεγονός ότι θέλεις το μηχανάκι σου να έχει γκάζι.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 21/05/2015 στις 01:44.
    Sent from me using a computer.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    δεν νομιζω παντος πως υπάρχει fun τις μοτοσυκλετας που δεν εχει κανει ποτε παντα,σουζα

Νέο μέλος
    Συγνώμη αλλα μπερδευομαι με το που να γραψω στο φόρουμ και τα στελνω μπερδεμένα.
    Αλήθεια ξεφύγαμε λιγο απο το θεμα.
    Λοιπον η αληθεια εναι οτι κατι wrf και duke ειμαι λιγο επιφιλακτικος γιατι ειναι πολυ δυνατα για εμενα.το drz μου φενεται το ποιο κατάλληλο και απο αυτα που μου ειπατε και απο καπιες μικρές έρευνες.
    Και το αλλο καλο που εχει εινα απο τα λιγα που δεν εχει ασχημα φλας και καθρέφτες.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ναι, και??

ειναι οτι πρεπει για σουζες, παντες και burn out που τα θελει ο φιλος...
    Mlk μη το παίξεις πολιτικαλι κορεκτ θα σου πετάξω αυγό!

Moderator
    Συγνώμη αλλα μπερδευομαι με το που να γραψω στο φόρουμ και τα στελνω μπερδεμένα.
    Αλήθεια ξεφύγαμε λιγο απο το θεμα.
    Λοιπον η αληθεια εναι οτι κατι wrf και duke ειμαι λιγο επιφιλακτικος γιατι ειναι πολυ δυνατα για εμενα.το drz μου φενεται το ποιο κατάλληλο και απο αυτα που μου ειπατε και απο καπιες μικρές έρευνες.
    Και το αλλο καλο που εχει εινα απο τα λιγα που δεν εχει ασχημα φλας και καθρέφτες.
    Φίνα. Ψάξε να βρεις ένα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και δε θα χάσεις.

don't worry για το θρεντ το μαζεύουμε εμείς.

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ παρα πολυ..τωρα ξερω προς τα που να κοιταξω. Απλα δεν θελω να παρω ενα μηχανάκι και μετα να μην μου κανει η να σπαει ευκολα η να ειναι ακρος επικίνδυνο. Αλλα να εχει και λιγο δύναμη και να ειναι και καλεστητο.

ΥΓ.το καναμε μεγαλο το θεμα με τα κανγουριλικια.εγω ηπα να σηκώνεται λιγο ο τροχος.επίσης το burn out γίνεται με 5-10 κhm και το βλεπω σχεδόν ακίνδυνο γιατι εχω κανει.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Απλα δεν θελω να παρω ενα μηχανάκι και μετα να μην μου κανει η να σπαει ευκολα η να ειναι ακρος επικίνδυνο. Αλλα να εχει και λιγο δύναμη και να ειναι και καλεστητο.
    Και καλέστητο και Καλέξικο... Μια διευκρίνιση, τι εννοείς άκρως επικίνδυνο μηχανάκι;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αγορα μεταχηρησμενου super motard
    από psycho_xt620 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2011, 16:18
  2. κρανος για super motard (μηχανες χωρις φαιρινγκ=0 προστασια απο αερα)
    από 675 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2008, 14:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF