Ατάκα τρανού μέλους του μοτο και αγωνιάρη χωμάτινου στην ερώτησή μου:
- "τι διάολο να κάνω ρε, να το πάρω ή θα πιάσω κάβα τα κρεβάτια στα νοσοκομεία της περιοχής??"
- "Τι να σου πω ρε παιδί μου, σ αυτές τις περιπτώσεις πρέπει ο αναβάτης να ακολουθεί το μηχανάκι, αν είναι το μηχανάκι να τρέχει μπροστά και ο αναβάτης να προσπαθεί να κρατηθεί από το τιμόνι, γ@μησέ τα"
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ισχυει ...
Να το κοιταξεις πριν το παρεις στο λαιμο και λιγο πιο πισω για περιεργα σημαδια![]()
Eσυ δεν ειχες ενα dr650se?? Γιατι δεν πας χωμα με αυτο;;;
'Η παρε ενα διχρονακι enduro να γλυτωσεις και τη συντηρηση..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Για δες και αυτό εδώ.... http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6507899/νομίζω είναι το ιδανικό στα λεφτά που ψάχνεις και σωστό για enduro ...
Δείχνει σε άριστη κατάσταση... και είναι στη Πάτρα...
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν νομιζω να σου λειψει το γκαζι με το συγκεκριμενο διχρονο gasgas (ισως σου λειψουν τα ανταλακτικα τωρα που θα κλεισει..).
Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αποτομο και δυνατο. Οχι γραμμικο σαν τα διχρονα ΚΤΜ.
Πανε τσεκαρε το, δεν χανεις τιποτα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Bill αν σε ενδιαφερει με 1000 κατω σου στελνω το 400αρι μου. Σιγουρα κανει περισσοτερο για τξ δουλεια που το θες. Ενα ρυθμισματακι θα χρειαστει στις αναρτησεις του για να εισαι οκ.
Δε το χρησιμοποιω καθολου και οταν ξαναβρω χρονο μπορω να ξαναβρω μεκανακι.
Μιας και εγω πριν καποια χρονια στον ενθουσιασμό μου πηρα ενα 450 exc εντουρο θα σε συμβούλευα Νά μην παρεις motocross μηχανακι γιατι
1 δεν εχει Πινακιδα για να βγει στο δρομο. Αν στο μονοπάτι πατήσεις εναν πεζοπορο τι κανεις; Η πέσεις πανω σε ενα τραχτερ ;;;
2 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ δεν μπορεις να μπεις σε αργό μονοπάτι βράζει ολο το σύμπαν
3 Ειναι σκληρό. Παλούκι . η δουλειά του ειναι να κατεβαίνει στην μεγαλοπολη με 4η κόφτη και να μην κουνιέται.
4 δεν εχει μοχλικο πισω. Στις αργές ανωμαλίες του χώματος πηδάει πισω , ειναι Σταθερο σε γρήγορο οδηγό. Σε αρχάριο ΔΕΝ
5 πόσες ωρες εχει το μοτέρ;;;
Αυτα θέλουν καθε κάμποσες ωρες αλλαγη σε πιστόνι μπιελες ρουλεμαν βαλβίδες τιτανίου και πλεον ειναι 7 χρονων θα εχει δουλέψει
6 παρε το 400 του mike χωρίς να το ξερω και θα με θυμηθείς η παρε ενα 300 του 2005 δίχρονο. Αθάνατο . η ακομη καλυτερα ενα 250 τετράχρονο που παίρνει με το χερι μπροστα γιατι όταν κάτσεις στην δεκαπέντε πόντους φαρδιά Σελα του μια ωρα νιώθεις οτι κάθεσαι σε πηρουνα απο χωράφι και σε εκείνη την στιγμη η μπουλντόζα 450 θελει να σου βγάλει τα χέρια απο τους ωμους.
7 διαμισαρακι για να χαιρεςαι να γυρνάει το μοτερακι 14,000 στροφές και να νομιζεις οτι πας γρηγορα.
Φιλικά παντα
Τελικά ρε Βάσκα τι έκανες;;;;;;;;;
Το πήρες το μεκανάκι (μπάαααααα)
ή ελιγμό για ν΄αποφύγεις το τσόκαρο από την Βάσκαινα;;;;;;![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"