Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: New driver..

Νέο μέλος
    Re paidia efoson den exw empeiria einai logiko na krinw emfanisiaka..&emfanisiaka polla einai wraia!!Otan mathw,tha arxisw na ektimw kapoies sugkekrimenes leptomereies&etsi tha ginw fan sugkekrimenhs kathgorias....Swsto?
    Shmera vrika ena KTM '00 640 san to LC4 sta 4000.Mou eipe oti eixe gurw sta 30000 xlm kai 1 gratsounia sto rezervouar apo pesimo.Auta.Epishs mou eipe oti mporei ena 125 Varadero na me volepsei sthn arxh alla polu grhgora tha mou einai polu liga ta kubika..Empistosunh ston eauto mou exw!Opote..kamia voitheia?

Lonely, κατ' αρχήν καλώς ήρθες.

Σε ότι αφορά την αναζήτησή σου, να σου πω τη συμβουλή μου όντας και εγώ είμαι επίσης νέουπας σε ότι αφορά τις μηχανές (αλλά όχι την ηλικία )

Τι πιστεύω εγώ (και οι παλαιότεροι του χώρου σχολιάστε αναλόγως), βασιζόμενος στα δικά μου καμώματα:
    Ξέχνα για αρχή τις ωραίες και απαστράπτουσες μηχανές που έχεις αναφέρει. Πάρε μια μεταχειρισμένη, αρκετά φτηνή. Καλό θα είναι να έχει κάγκελα. Είναι πολύ πιθανόν, όσο είναι αρχή και παλεύεις με τις μανούβρες, μπρος-πίσω, επιτόπια και κλειστές στροφές να σου φύγει κάτω. Όσο λιγότερα έχεις δώσει τόσο λιγότερο θα κλαίς

Προσοχή: Δεν εννοώ να πάρεις σώνει και καλά ένα χάρβαλο που να μένει και να έχει προβλήματα με αλυσίδες, φρένα κλπ. Να είναι σε καλή κατάσταση.

Κυβικά; 250 πιστεύω είναι η χρυσή τομή. Τα cbf που ανέφεραν τα παιδιά είναι καλή λύση.
    Είδος: Εγώ θα συνιστούσα μηχανή αντί για παπί/σκούτερ, αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.

Εγώ ξεκίνησα κατ' ευθείαν στα βαθειά, πήρα μια KLE400 (παλιά) και μπορώ να σου πω οτι στην αρχή με ζόρισε αρκετά.

Στην τελική είναι και πόσο πολύ μέσα σου το θέλεις και πόσο έτοιμος ψυχολογικά νιώθεις. Και πρόσεξε: Η πιο επικίνδυνη στιγμή θα είναι μετά τους πρώτους 2-3 μήνες όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι άνετα... τότε είναι που θέλει μυαλά μέσα να μην ξεφύγεις.

Άυτά ... και πάντα κράνος.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geopitt
    Θα συμφωνισω και εγω , ξεκινα με ενα μεταχειρισμενο μηχανακι απο 250cc μεχρι 600cc (ε μαλον παλλα ειναι τα 600cc :smilea: ) και ξεκινα , μην το ψαχνεις τοσο πολυ απο τωρα απλα μαθε να οδηγεις με ασφαλεια,αποκτησε λιγη εμπειρια πρωτα.

Νέο μέλος
    File Cpt. Haddock giati se zorise to KLE?H alitheia einai oti gia to KLE500 mou exoun pei polloi...na to parw!Fthino,eukolo,den vgazei privlimata,fthina antallaktika kai service...etsi mou exoun pei.Den isxuei??
    Gnwrizw oti h xrush tomh einai ta 250 kubika alla den exw dei kamia mhxanh se auta ta kubika pou na mou aresei estw&ligo!!Tragiko...alla etsi einai ta gousta!
    Oson afora to na parw 1 mhxanaki aplws gia na mathw&meta na parw 1 kalo..an&etsi einai to aklutero den exw thn oikonomikh poluteleia! Ektos&an to prwto einai pamfthino!!!:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lonely
    File Cpt. Haddock giati se zorise to KLE?H alitheia einai oti gia to KLE500 mou exoun pei polloi...na to parw!Fthino,eukolo,den vgazei privlimata,fthina antallaktika kai service...etsi mou exoun pei.Den isxuei??
    Gnwrizw oti h xrush tomh einai ta 250 kubika alla den exw dei kamia mhxanh se auta ta kubika pou na mou aresei estw&ligo!!Tragiko...alla etsi einai ta gousta!
    Oson afora to na parw 1 mhxanaki aplws gia na mathw&meta na parw 1 kalo..an&etsi einai to aklutero den exw thn oikonomikh poluteleia! Ektos&an to prwto einai pamfthino!!!:rotflmao: :rotflmao:
    Με ζόρισε γιατί από το πουθενά έπρεπε να κουμαντάρω μια μηχανή 190 κιλών (και δεν είμαι και το πρώτο μπόι... )

Ξαναλέω, άσε στην άκρη το γούστο για αρχή και βρες κάτι φθηνό περίπου στα 2000. Και δώσε καλά λεφτά σε εξοπλισμό που θα σου μείνει.
    Αν βρεις F650GS με 4000, πες το μου γιατί την θέλω εγώ.

Κάτι άλλο: Εγώ είδα οτι η όρθια θέση οδήγησης βοηθάει ψυγολογικά αν είσαι άπειρος... βέβαια μπορεί να είναι ιδέα μου, απλά μεταφέρω το πως ένιωσα

Απορία : Από όλες αυτές τις μηχανές που ανέφερες, έχεις καβαλήσει καμία; Έστω και να δεις πως νιώθεις, πως πατάς.
    Είναι σημαντικό νομίζω...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    apo autes exw kavalhsei mono 1 XT...&exw stathei panw se 1 650GS.Aaaaaaaa mono thema kilwn oxi texnikwn provlimatwn! Profanws ennoeis 650GS meta to '00!!Lupamai...alla gia na vreis me 4000 prepei na einai polu sapia h o allos na ta exei trelh anagkh!!!P.x.th dosh tou:hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao:
    Me 2000 ti na parw??Exeis kati up'opsin?Se orthia stash..nai voleuei perissotero!Emena toulaxiston

apo autes exw kavalhsei mono 1 XT...&exw stathei panw se 1 650GS.Aaaaaaaa mono thema kilwn oxi texnikwn provlimatwn! Profanws ennoeis 650GS meta to '00!!Lupamai...alla gia na vreis me 4000 prepei na einai polu sapia h o allos na ta exei trelh anagkh!!!P.x.th dosh tou:hypnotize
    :rotflmao: :rotflmao:
    Me 2000 ti na parw??Exeis kati up'opsin?Se orthia stash..nai voleuei perissotero!Emena toulaxiston
    Ναι ρε συ αυτό σου λέω και εγώ για τις GS.

Τώρα για 2000 ευρώ, έχεις κοιτάξει τα Anhelo, NX, AX, Serrow ?

Μπορεί να έχουν τα προβληματάκια τους βέβαια και αρκετοί θα σου πουν να τα απορρίψεις (μπορεί να έχουν και δίκιο), αλλά για να σε μάθουν είναι καλά.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
    Αν θέλεις να απολαμβάνεις την οδήγηση της μηχανής και όχι απλά να μετακινείσαι και να κάνεις τη δουλειά σου, οι 50 ίπποι είναι το κατώτερο όριο που πρέπει να κινηθείς.
    Καταπληκτικός αφορισμός !!!

Άρα και το CR500 μέσα είναι (αφού γουστάρει και τα crossάκια...)

Με 3 χιλιάρικα βρίσκει άνετα 96-99 μοντέλο, οπότε και με το άλλο χιλιάρικο καθαρίζει με ζαντολάστιχα, αναρτήσεις κ.λ.π. και voilla το s/m των 60 δίχρονων αλόγων....

.
    .
    .
    .
    .
    Και μετά θα αρχίσουμε τα "Κρίμα το παλληκάρι ..."
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Νέο μέλος
    Nai sigoura na mathw prwta..alla ama einai na mou vgazoun thn pisth... Vasika oloi mou lene na paw se kati iapwniko.Twra toulaxiston..Opote to KLE500 den einai kakh periptwsh.Ap'thn allh skeftomai ton Pegaso h kana XT400 palio.Ksereis gia fthina antallaktika-service,na mhn kaiei polla&na mhn einai kai gaziariko.E?Kana allo aksiopisto up'opsin?

μια ψηφος για το Beverly hills , αν ειναι να παιζεις μεσα στη πολη . ανετο, μεγαλες ροδες, καλα φρενα και χωρους εχεις. Κανει και για διαδρομες μεχρι 30 χλμ αλλα οχι παραπανω.

Nai sigoura na mathw prwta..alla ama einai na mou vgazoun thn pisth... Vasika oloi mou lene na paw se kati iapwniko.Twra toulaxiston..Opote to KLE500 den einai kakh periptwsh.Ap'thn allh skeftomai ton Pegaso h kana XT400 palio.Ksereis gia fthina antallaktika-service,na mhn kaiei polla&na mhn einai kai gaziariko.E?Kana allo aksiopisto up'opsin?
    Ρε συ Lonely, αγχωμένο σε βρίσκω, όλο ερωτήσεις !!!

Αυτά που σου ανέφερα δε σου κάνουν; Αξιόπιστα; Αν είναι παλιό το μηχανάκι ποτέ δνε μπορείς να ξέρεις, ειδικά αν δεν ξέρεις πως την είχε ο άλλος πιο πριν. Κατανάλωση; Ψάχνεις για διαφορές στα 250cc ;

Το Beverly που λέει ο ea6gka έχει σίγουρα τα πλεονεκτήματά του, εμένα απλά δε μου αρέσουν τα σκουτερ. Προσωπική άποψη.

Τι έχεις οδηγήσει μέχρι τώρα; Σε τι έμαθες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Oxi agxwmwnos...mperdemenos!!Genika eimai ths apopsis oti h tha pairnw akrivws auto pou thelw h tpt!!!Exw mathei se auto to klasiko pou legetai papi(xwris sumplekth)!!Twpa phra diplwma xwris orio sta kuvika&thelw kati megalo..antriko!!An den mporw na to exw tha parw vespa!!:rotflmao: :rotflmao: Sovara..thewrw oti exei styl,einai oikonomikh&eukolh.
    Genika den thelw na trexw me thn frontida ths mhxanhs!Koinws na mhn mou prhzei ta a.....a!!Tha ths kanw ta service kanonika,den tha thn paideuw alla oxi kathe ligo&ligaki na mou vgazei provlimata!!
    Re paidia kserw oti sas ta exw priksei alla genika eimai duskolos stis apofaseis mou!Kai eksantlitikos mexri na eimai 100% sigouros!!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Φίλε για μεταχειρισμένη μπορείς να πάρεις κάτι σε μεγαλύτερα κυβικά αλλά δε σου μένουν καθόλου χρήματα για εξοπλισμό.Εγώ αν και έχω το cbr125 θα σου πρότεινα καλύτερα το cbf250 μια και είναι ότι πρέπει για μέσα στην πόλη.Μιάς και βλέπω οτι είσαι μάλλον προς άλλο στυλάκι καλές επιλογές είναι και τα varadero 125 (πολύ καλό για μέσα στην πόλη και απίστευτα άνετο,όμως στα μείον του τα πολύ λίγα κυβικά για το βάρος του και η ψηλή τιμή αφού καινούριο είναι στα 5000 ευρώπουλα).Τέλος το yamaha xt125.Σχετικά φτηνό,πολύ ελαφρύ και πολύ ευέλικτο μέσα στην πόλη!Καινούριο στα 3400 ευρώ.Πάντως ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις μηχανή έστω και μικρή ή αν θέλεις βέσπες,σκούτερ και τα λοιπά.Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση.Καλύτερα μηχανή με 125κυβικά παρά σκούτερ με 250.Και αν έχεις τα λεφτά καλύτερα καινούριο.Με τα μεταχειρισμένα δεν ξέρεις τι σαβούρες έχει φάει ο καθένας και τι συντήρηση έκανε.Πάρε και δύο φώτογραφίες να ξέρεις για τι μιλάμε.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2005_xt125x_photo_02_tcm28-51587.jpg 
Προβολές:	283 
Μέγεθος:	61,4 KB 
ID:	27267
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    και το varaderaki

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	main_4_2.gif 
Προβολές:	278 
Μέγεθος:	27,3 KB 
ID:	27268
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Νέο μέλος
    Egw lew aurio kiolas na kanw to eksis:tha paw se kapoio katasthma&tha tou pw na mou dwsei gia test drive ta montela pou m'endiaferoun.Exw vrei kapoion pou na ta exei ola&na ta dinei gia test drive.H alitheia einai oti epeidh den exw peira stis mhxanes&molis phra to diplwma fovamai na parw 1 mhxanh..&ama kanw malakia??Tespa..meta apo auto tha kserw more gia thn odhghsh kathe mhxanhs&tha klinw pros kapoia..mallon!
    H Varadero 125 einai polu argh??Vgazei aneta apostaseis 50 xlm?Alla provlimata ksereis an vgazei?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. RR 600 new
    από ruyjin στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 13:28
  2. New Africa?
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 12:45
  3. Ηelp - New ΜΟΤΟ ?????
    από jgerithrea στο forum Off topic