Ειναι νεο μοντελο λεμεεεεεεε
Το μεγαλο ειναι σε οφερτα λεμεεεεεεε
Ειναι νεο μοντελο λεμεεεεεεε
Το μεγαλο ειναι σε οφερτα λεμεεεεεεε
πουτσ@@@@@@@@@
Μόλις διάβασα το τεύχος του ΜΟΤΟ που έχει το Crossrunner... 15λ/100 με το μοτέρ στο Vtec? Και προφανώς το VFR ίδιο θα είναι γιατί 100% ίδιο μοτέρ φοράει. ΩΡΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ;;;;; 15λ/100 για να βγάλει 95 σκάρτα άλογα ρόδα;
Ρε Αρίστο, βρε γλυκΙέ μου, ποσα λεφτά είπες ότι έχεις για πετ.... για βενζίνες ήθελα να πω;
δεν με νοιαζει ρε φιλε για τις χωρες που ειναι ακριβοτερα...αυτες ας λυσουν μονες τους το προβλημα...
με νοιαζει για τις χωρες που ειναι φτηνοτερα...
και ειναι τα ιδια προϊοντα...
δεν μπορει Αμερικη με το κατα κεφαλην εισοδημα να ειναι στον Θεο, να κανουν ολα φτηνοτερα και εδω που παιρνουμε τρεις και εξηντα να μας γ@μανε με τις τιμες και να μην μπορουμε να αγορασουμε τιποτα...
με αποτελεσμα να τα παιρνουμε με δοσεις και μετα να μας εχουν στο χερι μια ζωη...![]()
http://www.mrbike.gr/website/street/...santation.html
Εδω λεει για κατω των 5.5 λιτρων χωρις να λεει κατι για λειτουργια σε βετεκ.....
Να ανεβαινει 200%? Καποιο λαθος....
πουτσ@@@@@@@@@
Αυτό το 1200 δεν είναι που έχει ένα εκκεντροφόρο λειψό σε σχέση με το παλιότερο μοντέλο;;
Εγώ χαλαρά θα προτιμούσα μεταχείρω 800αρι του 05-06 ή το παλιό το "γραναζωτό" που σαν κ αυτό δεν ξαναβγαίνει
15λ/100!! Πως το πάτε αυτό;; Χόντα και εξέλιξη σου λέει μετά...
Και μετά παραπονιούνται κάποιοι κάτοχοι 1200 Caponord για τα 10λ/100 στις παρατεταμένες 200αρες στην ΕΟ...![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Όταν ανοίγει το vtec το 800αρι καίει τον πάτο του.
Με προσοχή στο γκάζι σε ταξίδι θα βγάλει 6/100 (μετρημένα)
Στο ίδιο ταξίδι με φαγούρα στον καρπό, θα βγάλει τα διπλάσια.
Sent from me using a computer.
η τιμη εξαρταται:
-απο το μεγεθος της αγορας (η ελληνικη ειναι ανυπαρκτη)
-απο τη φορολογια (ελληνικο κρατος.........)
-απο τον εισαγωγεα (σαρακακης.......)
οποτε μην συγκρινετε ανομοια πραγματα
ψάχνοντας για το άνωθεν ερώτημα.....
κράξιμο από εξωτερικό (για να μη λέτε μόνο για μένα οτι είμαι χέιτερ)
Will buy it when it comes out in RWB
Apr 15, 2014 by John
Like it because it has ticks nearly all the Boxes a competent high quality Sport Tour should have. Will buy one to replace my '99 Gen 5 which it reminds me of when it comes out in RWB.
Just a shame Honda hasn't listened close enough to current VFR owners and persisted with the stupid HyperVTec which has proven to be unnecessarily complex for little gain and extremely costly to have the engine Valve checks done during its specified service intervals,
Can't see the wheel.
Feb 25, 2014 by Chris
What a shame Honda. put a nice set of wheels on the bike then block it out with an ugly exhaust. Surely a better design and system could have been used? Also I agree with displacement. If you want to go bigger go buy the 1200. Not eveybody need or wants that. 800cc is a good size.
Same bike under new skin
Feb 08, 2014 by Ed
This is marketing speak for "we can't afford to develop real new VFR because the 1200 sucks and nobody is buying it, so we'll re-skin the old engine with some new electrical doo-dads". It's great that they finally added ABS and TCS to the bike, but it's basically a VFR800X motor and tune. And the "listening to the owners" bit is garbage. If they were ACTUALLY listening, they would know that all anybody wanted as a 1000cc VFR with a 180 degree crank. Instead they gave us the VFR1200 with bizarre styling and a boring motor, which - surprise, surprise - nobody bought. And now they're in a financial hole, trying to dig out by keeping the old bike but making it look like a new bike.
απο δω
http://www.mcnews.com.au/honda-vfr80...ated-for-2014/
πουτσ@@@@@@@@@
Για το 1200 δεν ξέρω τίποτα. Μόνο ότι λέει η honda ξέρω και ότι διαβάζω.
Η honda μιλάει για μικρή κατανάλωση αλλά ένα ζευγάρι που συνάντησα στην Εγνατία και πιάσαμε κουβέντα μέχρι να βγάλουμε τα αδιάβροχα μου είπε ότι το μικρό ρεζερβουάρ είναι μεγάλο πρόβλημα. Τους άγχωνε το γεγονός ότι στην Εγνατία τα βεζινάδικα είναι ελάχιστα και σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους. (Από γιάννενα μέχρι μάλγαρα)
Ένα απ' τα πιο ποιοτικά μηχανάκια που έβγαλε ποτέ, αλλά μάλλον δεν παρέλειψε να το χαντακώσει και αυτό!
Sent from me using a computer.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και εγώ αυτό πίστευα αρχικά, λάθος στον πίνακα. Διαβάζω όμως το άρθρο και το γράφει και μέσα, ότι όσο είσαι εκτός VTEC καίει λογικά για το βάρος και τα κυβικά του και μόλις μπει το 16βάλβιδο και το δουλέψεις ψηλά... Χάνει τη μπάλα. Γενικά λέει ότι αν κρατιέσαι στα χαμηλά περνάει τα 250χλμ ως τη ρεζέρβα, με πιο "νορμαλ" οδήγηση περί τα 220 και αν πλακωθείς δεν βλέπεις 200 ως το λαμπάκι.
Κατά τα λοιπά, η μοτοσικλέτα είναι άψογη, τους άρεσε πάρα πολύ σε όλα της.