Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: VFR800 VS CBF1000F VS FAZER 1000

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αν σε νοιαζει και η ανεση οπως ειπωθηκε,μην κοιταξεις και τοσο το fazer 8.σε σχεση με το 600αρι ας πουμε ειναι αισθητα πιο σπορ η θεση οδηγησης του.
    επισης μια χαρα ειναι οι χαμηλες του,και με ενα τελικο αλλαζει παααααρα πολυ η αποκριση του γκαζιου.αν το πας προς τα εκει,να εχεις υποψην σου οπως και δηποτε βελτιωση στην πισω αναρτηση.ειτε με ελατηρια ειτε με ολοκληρη αναρτηση.αν θες κατι αλλο για το μηχανακι αυτο,πες μου,το ειχα μια εποχη.
    το 1000αρι το φεηζερ καιει νομιζω πολυ περισσοτερο(μιλαω για το μοντελο 2006 νομιζω και μετα).
    εγω αν ξαναδιαλεγα τουριστικο στρητ,θα τσιμπαγα με κανα 4000 ευρω ενα cbf1000 και τα ρεστα κανα εξτρα και μπετζινες...ομως..
    ειπες νομιζω οτι τα μπαγκαζια σου ηταν 60 κιλα!!!!αν δεν εκανες μετακομιση,ειναι τραγικα πολλα τα κιλα που γραφεις!!
    το να μην ανεβαζει πανω απο 120 δεν παιζει.αν παιζει,εχει προβλημα το μηχανακι.
    αν θες να αλλαξεις μηχανακι γιατι θελεις,ειναι κατανοητο 100% . απλα κοιτα και τα θετικα που εχει το μηχανακι σου και οχι μονο τα αρνητικα..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    το να μην ανεβαζει πανω απο 120 δεν παιζει.αν παιζει,εχει προβλημα το μηχανακι.
    αν θες να αλλαξεις μηχανακι γιατι θελεις,ειναι κατανοητο 100% . απλα κοιτα και τα θετικα που εχει το μηχανακι σου και οχι μονο τα αρνητικα..
    +1000

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    VFR 800 για την δουλειά και βόλτες εντός Αττικής...

Απλά ΔΕΝ κάνει για αυτή την δουλειά. Είναι βαρύ, δεν ελίσσεται εύκολα, θα ψήνεται το ίδιο και θα ψήνει και τα πόδια του οδηγού στην κίνηση της Αθήνας. Χώρια που εντός πόλης καίει πολύ!

Αλλά άμα είναι έρωτας...

Φορτώστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος
    Καταλαβαίνω ότι θες περισσότερα κυβικά και δύναμη, προφανώς και το Diversion δεν τα έχει. Απλα επειδή το έχω και το έχω κάνει τριβαλιτσο, 2καβαλο κτλ μια χαρά το μηχανάκι πάει 160 σταθερα χωρίς πρόβλημα, κάτι κάνεις λάθος ή δεν δικαιολογήται αυτό που γράφεις.

Εγώ από αυτά που γράφεις θα έλεγα μακριά από το VFR και τα αλλα δύο μια χαρα.
    Παιδιά ανεβάζω μια φωτογραφία που βρήκα και σας χρωστούσα με το DIVERSION φορτωμένο από εκείνη την επιστροφή. Βάλτε επιπλέον 2 άτομα (90+50kg) και μία τσάντα πλάτης.

Πάνω από 120 ΔΕΝ...
    Τι να πώ, ίσως και να μην θυμάμαι καλά, ίσως να προσπαθούσα να ανεβάσω με 6η,...
    Πάντως όποτε είμαι μόνος με καλύπτει πλήρως!Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P8160320b.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	101,9 KB 
ID:	338273

Επίσης μετά την κουβέντα μας, την εκδρομή του moto, αλλά και την κατάσταση γύρω μας. νομίζω ότι ... καλό είναι και το yamahaκι μου!!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kkobits Προβολή μηνύματος
    Παιδιά ανεβάζω μια φωτογραφία που βρήκα και σας χρωστούσα με το DIVERSION φορτωμένο από εκείνη την επιστροφή. Βάλτε επιπλέον 2 άτομα (90+50kg) και μία τσάντα πλάτης.

Πάνω από 120 ΔΕΝ...
    Τι να πώ, ίσως και να μην θυμάμαι καλά, ίσως να προσπαθούσα να ανεβάσω με 6η,...
    Πάντως όποτε είμαι μόνος με καλύπτει πλήρως!

Επίσης μετά την κουβέντα μας, την εκδρομή του moto, αλλά και την κατάσταση γύρω μας. νομίζω ότι ... καλό είναι και το yamahaκι μου!!

Μονόσελο και είσαι άρχοντας
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος
    Μονόσελο και είσαι άρχοντας
    Λες να ξεφορτωθώ τα... περιττά βάρη;
    Πάντως πλάκα πλάκα, τα δικά μου πράγματα χωράνε για πλάκα μόνο στο tankbag, και αυτό χωρίς να ανοίξω το φερμουάρ που το ψηλώνει!!

Για να αρχίσω να το σκέφτομαι...

Ναι κανόνισε να μας κυνηγάει με τον πλαστη η κυρά γιατί της είπες "μα, καλή μου, από το moto.gr τα παιδιά μου είπαν να σε ξαποστείλω. Για την τελική μου, τι δεν καταλαβαίνεις;"

Και μεταξύ σοβαρού και σοβαρού έτσι όπως βλέπω τις στραβοχυμένες καπ.... εμ εννοώ χαλαρές άδετες τσάντες στο πλάι, την ασπρομπλεκόκκινη τσαντούλα με το λουρί/σχοινί/ουρά που θ'ανεμίζει εν κινήσει, το "μαξιλαράκι" από αντίσκηνα και δενξερωγω τι που έχεις φτιάξει για να ακουμπάει η κυρά που δεν της μένει και πολύ σέλα εκτός αν είναι 1.50 και 30 κιλά, το τρίπατο στο ντεπόζιτο με υπόγειο γκαράζ (αυθαίρετη κατασκευή καθ'υπέρβαση αδείας, τι κι αν χάνεις μερικά λίτρα), καλύτερα που δεν πας πάνω από 120. Χάρη σου κάνει η Yamaha αλλά δεν νιώθετε εσείς οι νεανίες. Τι τα θες, να πάρεις κανένα φώκο σαν τον άραβα ή τον σαλλλλλονικιό για να μάθεις; 120; Ταμάμ. Δεν καίει, δεν σε γράφουν, απΕλαμβάνΣ και την διαδρομή σου κιόλας. Και δεν κουνάει το μοτόρι να σας πετάξει κάτω, δεν φεύγουν τα σαμάρΓια προς τον τροχό τον οπίσθιο τον ακόρεστο κορντουροφάγο τον πυρπολητή να τα τρουπήσει και να μείνεις ξεβράκωτος στις διακοπές σου (ή να μείνει η συμβία χωρίς μάσκα προσώπου και ενυδατική για τις σακκούλες κάτω από τα αυτιά) κλπ.

papoy Το avatar του/της Viking
    Μια που είδα το θεματάκι, επειδή είχα VFR έχω να σου πω τα εξής (copy paste από το ΑΒ όπως τα είχα γράψει παλιά):
    Καταρχήν είναι honda και ως τέτοια έχει σχετικά χαμηλή απόδοση, μεγάλη κατανάλωση και αρκετό βάρος. Η δύναμη μέχρι να μπει το vtec έλλειπε κάποιες φορές, μετά το vtec έδινε ρέστα (το power commander το θεωρώ πια σχεδόν απαραίτητο αφού "έφτιαξε" τη συμπεριφορά του vtec με χάρτη από τον αμερικάνο Cozey). Με +2 δόντια πίσω γρανάζι έφτιαξε κάπως και χαμηλά. Φοβερή και τρομερή στο ταξίδι μέχρι τα 200χαω, σε απλωτές διαδρομές, έγερνε και έμενε σαν κούτσουρο στην τροχιά της σε οποιαδήποτε στροφή, γενικά (με πολύ σφιγμένες προφορτίσεις βέβαια που είναι και η μόνη ρύθμιση) ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το στρίψιμό της, σταθερό χωρίς ταλαντώσεις, το έκανε να φαίνεται εύκολο. Πολύ εύκολο και το κιβώτιο. Σε αλλαγές κατεύθυνσης ήταν κάπως κουραστική (215 κιλά στεγνή την δίνουν οπότε φαντάσου). Αθόρυβος o V4 με τις μαμά εξατμίσεις, τέλειος ο ήχος με ξετάπωτες leovince. Πολύ ξεκούραστη σε απλωτές διαδρομές, σχετικά ζόρικη σε κλειστές (πχ Πήλιο, Κατάρα), τα φρένα της πλησιάζουν το τέλειο (CBS χωρίς ABS είχα, νομίζω με ABS πρέπει να είναι ακόμα πιο τέλειο) με δύναμη αλλά ποτέ μπλοκάρισμα (το πρώτο πίσω φρένο που δουλεύει και σταματά τη μοτοσυκλέτα μόνο του χωρίς δράματα). Θερμοκρασίες ταξιδιού 78-82, πόλης 93-106 (δουλεύει σχετικά ζεστό αλλά δεν έχει πρόβλημα, μία φορά βέβαια αλλάχτηκε θερμοστάτης και διακόπτης βεντιλατέρ). Πολύ άνετη θέση για οδηγό και συνοδηγό. Τα φώτα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Με λίγη περισσότερη δύναμη και λίγο μικρότερο βάρος θα ήταν πραγματική sport-touring! Και την θεωρώ και πολή όμορφη!

Στα + έχουμε
    φρένα (+φρένο κινητήρα)
    κινητήρας ψηλά
    σχεδίαση (+μονόμπρατσο πίσω μια χαρά)
    συμπεριφορά σε ανοιχτό δρόμο και πίστα (θα ξύσει βέβαια εύκολα γιατί έχει χαμηλά τα μαρσιπιέ)

Στα -
    κινητήρας χαμηλά
    μεγάλο βάρος
    θερμοκρασίες λειτουργίας
    κατανάλωση (θέλει πραγματικά συγκρατημένο δεξί καρπό για να κινείται με 6,5 lt/100km)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι κανόνισε να μας κυνηγάει με τον πλαστη η κυρά γιατί της είπες "μα, καλή μου, από το moto.gr τα παιδιά μου είπαν να σε ξαποστείλω. Για την τελική μου, τι δεν καταλαβαίνεις;"

Και μεταξύ σοβαρού και σοβαρού έτσι όπως βλέπω τις στραβοχυμένες καπ.... εμ εννοώ χαλαρές άδετες τσάντες στο πλάι, την ασπρομπλεκόκκινη τσαντούλα με το λουρί/σχοινί/ουρά που θ'ανεμίζει εν κινήσει, το "μαξιλαράκι" από αντίσκηνα και δενξερωγω τι που έχεις φτιάξει για να ακουμπάει η κυρά που δεν της μένει και πολύ σέλα εκτός αν είναι 1.50 και 30 κιλά, το τρίπατο στο ντεπόζιτο με υπόγειο γκαράζ (αυθαίρετη κατασκευή καθ'υπέρβαση αδείας, τι κι αν χάνεις μερικά λίτρα), καλύτερα που δεν πας πάνω από 120. Χάρη σου κάνει η Yamaha αλλά δεν νιώθετε εσείς οι νεανίες. Τι τα θες, να πάρεις κανένα φώκο σαν τον άραβα ή τον σαλλλλλονικιό για να μάθεις; 120; Ταμάμ. Δεν καίει, δεν σε γράφουν, απΕλαμβάνΣ και την διαδρομή σου κιόλας. Και δεν κουνάει το μοτόρι να σας πετάξει κάτω, δεν φεύγουν τα σαμάρΓια προς τον τροχό τον οπίσθιο τον ακόρεστο κορντουροφάγο τον πυρπολητή να τα τρουπήσει και να μείνεις ξεβράκωτος στις διακοπές σου (ή να μείνει η συμβία χωρίς μάσκα προσώπου και ενυδατική για τις σακκούλες κάτω από τα αυτιά) κλπ.
    Είμαι στο γραφείο, όλοι είναι λυπημένοι (με την κατάσταση) κι εγώ προσπαθώ να πνίξω τα γέλια για να μην φαίνομαι "εκτός κλίματος". Έγραψες...

Banned
    ψηφιζω cbf1000f

πιο καλο για καθε μερα
    παει ταξιδακια
    ειναι φτηνο σε μικροπτωσεις
    δεν καει πολυ

το φεηζερ εχει αρκουδογκαζο αλλα πινει πιο πολυ και απο τον Ορεστη Μακρη στον μεθυστακα...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. fazer 1000 Vs multistrada
    από madball26 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2010, 15:28
  2. Fazer 1000 01-05 vs Sv 1000.
    από zephyr1 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2007, 11:00
  3. Fazer 1000 Vs Vtr F !!!!!!!
    από panjimnakos στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2007, 09:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •