Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 112

Θέμα: Θέλω..-και τι δε θέλω!

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Για δες και αυτά
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6585312/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6336121/

Για μέσα στην πόλη είναι ότι πρέπει. Ταξιδάκι με λίγη υπομονή, θέληση και αντοχή στους γλουτιαίους θα το πάνε και τα 2.
    Και από άποψη οικονομίας, είναι νομίζω φθηνότερα στην καθημερινή χρήση, άσε που στην χαζή τούμπα δε θα κλαις τίποτα.

Καλώς ήρθες
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

ΚΤΜ Duke 125 και απο εμένα. Ξέχνα τα στρογγυλοφάναρα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Βλέπω ένα ταξίδι τον τελευταίο καιρό, από ένα παιδί...
    Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τελικό προορισμό Κέρκυρα με derbi 125 motard..
    Όλα γίνονται, στον αναβάτη είναι...

Κατα τα άλλα ο εξοπλισμός που αναφέρει ο Ζεύκας είναι πρώτη προτεραιότητα...
    Στα μηχανάκια, αυτά που είπαν (ybr, cbf) είναι πολύ καλά...
    Θα έλεγα 250, αν είναι μέσα στο δίπλωμα...

Μονο ευτο βλεπεις?Ο αλλος εχει τρεις μηνες στην Αργεντινη με με βεσπα και καποιοι αλλοι γυριζουν ολο τον κοσμο με παπακια.

Φυσικα και ολα γινονται.Αν εχεις μυαλο οτι και να παρεις θα ειναι καλοταξιδο.

μαϊστα. 208 χιλιομετρα "ταξιδι" και το "ταξιδιωτικο" του ταξιδιωτη περιγραφεται σε μπλογκς φατσαμπουκ κλπ συμμαχικαι δυναμεις και εχει και φολοουερΖ που το παρακολουθουν...
    Πες τρεις ωρες δρομος δηλαδη, με μια σταση για βενζινη και εΞπρεσσο.
    Εχω εΚΣτασιαστει. ποιος σιντ και χαζα...

Νέο μέλος Το avatar του/της Tsipiriki
    Καλημέρα, συγχωρήστε μου τυχόν χαζές απορίες αλλά σε κάποια θέματα έχω πλήρη άγνοια. Όταν λέμε ότι μια μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη ή χειρότερη από κάποια άλλη, ποια ακριβώς σημεία κοιτάζουμε και συγκρίνουμε; Φαντάζομαι ότι μιλάμε για το μηχανικό μέρος αρχικά όμως ας πούμε στα χαρακτηριστικά του μοντέλου γράφει ιδιότητες της μηχανής που εμένα μου φαίνονται κινέζικα και ως εκ τούτου δυσκολεύομαι στη σύγκριση- αρκούμαι σε ο,τι διαβάζω από γνώμες άλλων.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsipiriki Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα, συγχωρήστε μου τυχόν χαζές απορίες αλλά σε κάποια θέματα έχω πλήρη άγνοια. Όταν λέμε ότι μια μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη ή χειρότερη από κάποια άλλη, ποια ακριβώς σημεία κοιτάζουμε και συγκρίνουμε; Φαντάζομαι ότι μιλάμε για το μηχανικό μέρος αρχικά όμως ας πούμε στα χαρακτηριστικά του μοντέλου γράφει ιδιότητες της μηχανής που εμένα μου φαίνονται κινέζικα και ως εκ τούτου δυσκολεύομαι στη σύγκριση- αρκούμαι σε ο,τι διαβάζω από γνώμες άλλων.
    τα τεχνικά χαρακτηριστικά λένε τη μισή αλήθεια..κι αν... η αίσθηση που λαμβάνεις είναι που κάνει τη διαφορά
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μια μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη από μια άλλη όταν είναι καλύτερη στα πάντα. Αν είναι καλύτερη σε κάποια, αλλά χειρότερη σε άλλα, είναι απλά διαφορετική. Εξαρτάται πάντα κι από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Πχ. για μια καθημερινή μοτοσυκλέτα πόλης δε χρειαζόμαστε 300 χλμ/ώρα τελική, οπότε κάποια με σημαντικά χαμηλότερη τελική ταχύτητα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι "χειρότερη".
    Life begins at 45°.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αυτό που έχει σημασία για να κρίνεις αν μια μηχανή είναι καλύτερη/χειρότερη απο μια άλλη είναι αρχικά να ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεσαι/θέλεις.

δεδομένου του ότι θέλεις κάτι στα 125 για πόλη ή κάποια μικρή εκδρομή έως Έυβοια, το YBR είναι η καλύτερη/πιο αξιόπιστη λύση.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Το ζητημα "μοτοσυκλετα" ειναι συνθετο.
    Αν καποιος πει "η Χ μηχανη ειναι καλυτερη απο την Υ" θα πρεπει να τον ρωτησεις "σε ποια σημεια;" (δηλαδη "γιατι").
    Μια μηχανη μπορει να εχει μεγαλυτερη τελικη απο καποια αλλη, μικροτερη καταναλωση καυσιμου απο καποια αλλη, καλυτερη θεση οδηγησης κοκ.
    Και βεβαια ολα αυτα με βαση τη χρηση. Για παραδειγμα, αλλα πραγματα ζηταμε απο μηχανη για τις καθημερινες μας μετακινησεις μεσα στη πολη κι αλλα απο μηχανη με την οποια θελουμε να μπαινουμε στην πιστα για trackdays.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Δόγμα: Εν αρχή ην το GLX (άντε και το C50) μετά μπορείτε να μιλήσετε για όποιο μηχανάκι θέλετε.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    ΚΤΜ Duke 125 και απο εμένα. Ξέχνα τα στρογγυλοφάναρα.
    Δεν παει ετσι... Δεν πεταμε ετσι ελαφρα τη καρδια ενα "ξεχνα τα στρογγυλοφαναρα"
    1ον Δεν ξεχνιουνται :a07:
    2ον Αν αισθητικα της αρεσουν αυτα, δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραματα.
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Νέο μέλος Το avatar του/της Tsipiriki
    Ειλικρινά με έχει εκπλήξει η συχνότητα και η αμεσότητα των απαντήσεων! Πάμε λοιπόν πάλι.. Εγώ καθημερινά χρειάζεται να καλύπτω (σίγουρα) απόσταση 30km συνολικά, περνώντας από κεντρικούς δρόμους (βλ Κηφισίας) και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μπορώ να πιάσω με το μηχανάκι μια ταχύτητα αρκετή ώστε να έχω μια σχετική προστασία (το να πας με 50 όταν όλοι πηγαίνουν με 100 δε το θεωρώ πολυ ασφαλές) και επίσης να μην εμποδίζω και την κυκλοφορία

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Ειλικρινά με έχει εκπλήξει η συχνότητα και η αμεσότητα των απαντήσεων! Πάμε λοιπόν πάλι.. Εγώ καθημερινά χρειάζεται να καλύπτω (σίγουρα) απόσταση 30km συνολικά, περνώντας από κεντρικούς δρόμους (βλ Κηφισίας) και με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μπορώ να πιάσω με το μηχανάκι μια ταχύτητα αρκετή ώστε να έχω μια σχετική προστασία (το να πας με 50 όταν όλοι πηγαίνουν με 100 δε το θεωρώ πολυ ασφαλές) και επίσης να μην εμποδίζω και την κυκλοφορία
    Αν το δίπλωμά σου το καλύπτει, δες για 250.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αν το δίπλωμά σου καλύπτει μόνο 125cc, δεν έχει απολύτως καμία σημασία τι θέλεις εσύ. Όλα τα πολιτικά 125 πάνω-κάτω το ίδιο άχρηστα είναι :P Αν σε καλύπτει για 250cc, αλλάζει το πράγμα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δε θέλω μ@λακίες
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 19:21
  2. Ιπτάμενο αμάξι..θέλω και εγω:d
    από gloum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 19:06
  3. Απαντήσεις: 10