Χαλάνδρι
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Triumph speed triple 675 και θυμάσε γιατι η μηχανή ειναι πανω απ ολα διασκέδαση ,κι αυτός ο ήχος μελωδία . Το πηρα σημερα το πρωι πρώτο μετα πηρα το bmw xr 1000 ... απογοήτευση λόγο σύγκρισης με το triple .
Εχθές ολα τα μικρά εκτος τα σκούτερ . KΤΜ 390 ΤΟ παιχνίδι .
Χαβαλέ είχε, το Explorer ωραίο αλλά όχι για 'μενα
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Το tracer το οδήγησε κανείς άλλος εδω,ή εγω ειμαι παράξενος που το βρίσκω ανεπαρκές ως σύνολο;
Φίου φίου φι φι φίου
Γυρισα πισω κ εγω απο τη δευτερη μερα. Σουπερ ντιουκ 1290, βερσυς 1000, χαγιαμπουσα, μτ07, κροσστουρερ 1200, μερικα σκουτεροκατι. Ολα τζαμι. Γαματα ηταν κ σημερα. Λιγοτερος κοσμος, περισσοτερη οδηγηση.
Ωραία ήταννα πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στο περιοδικό Μοτό, και περισσότερο στους λιντερ των γκρουπ που έλιωσαν με τα δέρματα δυο μέρες τώρα!
Λόγο μακρόχρονης στέρησης χούφτωσα ότι μπορούσα
Έχουμε και λέμε λοιπόν, η εντελώς προσωπική μου άποψη:
Tiger 800, το στριτ: Ωραίο μοτέρ δυνατό, νομίζεις ότι έχει περισσότερα άλογα από όσα αναφέρει, το τιμόνι μου έπεφτε μακριά, έπρεπε να έχω αρκετά τεντωμένα τα χέρια. Στο on-off που ανέβηκα στατικά δεν υπήρχε πρόβλημα. Ωραία αίσθηση σαν σύνολο
Versys 650, δεν μου άρεσε καθόλου, και ευτυχώς που το πήρα γιατί ήταν ένα από αυτά που σκεφτόμουν για επόμενο μηχανάκι. Σκληρό, χωρίς γκάζι, στριμωγμένη θέση οδήγησης, και απρόθυμο στο απότομο πλάγιασμα
BMW1200 RS, Τι να λέμε, ήθελα να το πάρω σπίτι επιτόπου. ΓΚΑΖΙ, άνεση, τιμονούκλα, το έριχνες στη στροφή με την σκέψη! Από τα μηχανάκια που δεν σου κάνει καρδιά να κατέβεις
KTM 390, Ωραίο, αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος και 50 κιλά
KTM Duke 690, Ωραίο παιχνίδι πόλης, μπρουτάλ λειτουργία, και γκάζι. Δεν είχα οδηγήσει ποτέ το εντούρο, τώρα κατάλαβα όσους λένε ότι έχει ΠΟΛΥ γκάζι για χώμα
Kawasaki Z300 Απ' όλα τα μικρά αυτό θα διάλεγα αν ήμουν πιτσιρικάς και έψαχνα μηχανάκι. Ωραίο στήσιμο, διασκεδαστικό μοτεράκι, ωραία εμφάνιση που θυμίζει το μεγάλο, αν χώραγαν και τα πόδια στα μαρσπιέ θα ήταν σούπερ.
Vstrom 650, Ήταν το μηχανάκι που προσπαθούσαν να αποφύγουν όλοι, κάτι σαν τις μουσικές καρέκλες, κάθε φορά που έβαζαν ένα γκρουπ μέσα το έπαιρνε ο τελευταίος. Ανέβηκα επάνω χωρίς πολλές προσδοκίες, αλλά τελικά μου άρεσε. Γιατί όμως; γιατί μου θύμισε το σκούτερ, πανεύκολο, υπεράνετο με σέλα πολυθρόνα, διεκπεραίωνε τις στροφές μια χαρά χωρίς δράματα, και γενικά μου έλυσε την απορία γιατί έχει πουλήσει τόσο πολύ.
Όσο για την όλη διοργάνωση έχω να πω ότι ήταν εξαιρετική. Η διαδικασία προχώραγε με πολύ τάξη, δεν υπήρχαν γραφειοκρατίες, και τα παιδιά του περιοδικού κουράστηκαν πραγματικά για να διασκεδάσουμε και οδηγήσουμε όλα αυτά τα μηχανάκια. Μην ξεχνάμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η εναλακτική που έχει κάποιος είναι να πάει στην αντιπρωσοπία να ανέβει σε ένα στατικό μοντέλο και να κάνει "Βρουυυμ Βρουυυυυυμ"
Μια πάρα πολύ ωραία μοτοσυκλετιστική μέρα![]()
Travel, Grow, Share
Μπράβο στην διοργάνωση.Ο κόσμος της μοτοσυκλέτας χρειάζεται ΄τέτοιες εκδηλώσεις. Δεν τα κατάφερα να παρευρεθώ αλλά πιστεύω ότι ήταν υπέροχα.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
καποιος που να οδηγησε το YZF R3?
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
κατι πιο αναλυτικο για το tracer μπορει να γραψει καποιος? Ειναι ενα απο τα υποψηφια επομενα και το "φτηνοκατασκευη" που αναφερθηκε πιο πανω ειναι σοβαρο.....
Εχει ουσια σαν μηχανακι; παει; γιατι το εβγαλε σε αυτα τα κυβικα;
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
Δεν το οδήγησα το είχα στην έκεθση στο Γκάζι της Τεχνόπολης..για να κερδίσουν την καλή τιμή στη Γιαμάχα,ριξανε πολυ την ποιότητα στα πλαστικά
Ειδικά στις χούφτες και στη ζελατίνα θα πρέπει να τρίζουν μετα 80χλμ..Επίσης τα όργανα σε κάποιος άρεσαν σε μένα πάλι όχι που ήταν το απλα και λιτά