παιζει με βεβαιοτητα να βολταρω παλι οταν και αν στρωσει η οικονομια...
σιγουρα οχι το σαββατο λοιπον.
καλους δρομους![]()
Ειλικρινά σας καταλαβαίνω όλους. Όταν υπάρχει αβεβαιότητα για το "αύριο" και έλλειψη χρημάτων, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τις βόλτες.
Και εγώ αν δεν είχα εξοικονομήσει αυτά τα 40-50 ευρώ από την Ετήσια ( δεν συνεχισα για φαγητό, καραβάκι, διόδια κλπ) δεν θα το σκεφτόμουν.
Παρόλ' αυτά .... Σαν αντίδραση στη μαυριλα που μας έχει πλακώσει και με την ελπίδα ότι σύντομα όλο αυτό το μπαχαλο θα συμμαζευτει, η εκδρομή είναι GO! Ίσως για καποιους να είναι το κύκνειο άσμα μας στις μοτοβολτες για κάποιο διάστημα, οπότε if we gonna go down, we gonna go hard.
Έχω συνεχή ενημέρωση από σύντροχο στο Κιάτο, ο οποίος με ενημερώνει ότι καύσιμα υπάρχουν και θα υπάρχουν. Μέχρι και την Παρασκευή θα έχω τελική ενημέρωση για το που θα ανεφοδιαστουμε.
Λόγω των καταστάσεων δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, οπότε ίσως αρκεστουμε σε ένα καφέ στα Τρίκαλα.
Διόδια το ΣΚ δεν θα υπάρχουν, οπότε ένα έξοδο λιγότερο.
Με το βλεμμα ολων μας στις εξελιξεις, ελπίζουμε σε γρήγορη εξομαλυνση της κατάστασης. Εννοείται ότι αν δεν υπάρξει συμμετοχή ή τα πράγματα αγριεψουν θα την ακυρωσουμε. Όλα καλά, θετική σκέψη και ψηλά το κεφάλι παίδες.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Πραγματικά θα το παλέψω με την δουλειά και πιστεύω να καταφέρω να ρθω ..σίγουρη ενημέρωση Παρασκευή..
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 30/06/2015 στις 11:56.
πουτσ@@@@@@@@@