Aυτα ειναι φίλε
απλη βόλτα κοντινή = ψυχική υγεία
![]()
Aυτα ειναι φίλε
απλη βόλτα κοντινή = ψυχική υγεία
![]()
γεια σου ρε φιλε!!!καλα ξηγηθηκες...
λοιπον,εγω καλοκαιρι δεν ταξιδευα ποτε,εκτος αν ηταν για διακοπες.τελευταια ομως με ειχε πιασει "αναγκη" για βολτα,και με οσα συμβαινουν γυρω μας και κατι δικα μας εδω θεματα,ειπα θα ξυπνησω 6 η ωρα να παω βολτα.μιλησα με ενα φιλο και πηγαμε παναχαικο-ερυμανθο σε κατι χωριουδακια...μας περιμενε μεσα στην μεση του πουθενα μια εκπληξη....ενα κομματι δασους,με τα ρυακια του κλπ...
και η θεα απτο παπαντρεο-χωριο....
οντως,καμια φορα πρεπει να κοιταμε και τα διψηφια χλμ γυρω γυρω,γιατι μπορει να εχουν πολλα πραγματα να μας δωσουν....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Στην επόμενη, θα εχω και φωτό του καφέ μαζί με το λουκούμι
Ω ρε Άκη!!!! Τι ομορφο δάσος είναι αυτό αδερφέ μου!! Μπράβο και σε σένα φίλε. Αξίζει να ξυπνάς λίγο πιο νωρίς, προκειμένου να γλυτώνεις ζέστη και να έχεις όλη τη μέρα δική σου. Βολτάρουμε και το καλοκαίρι λοιπόν
Και στις επόμενες![]()
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 13/07/2015 στις 19:14.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
να εισαι παντα καλα φιλε μου με εκανες και χαρηκα μεσα στην μαυριλα που περναμε.πειτε και για αυτην την κυριακη αμα ειναι ιδιες ωρες μπας και γινει τπτ
με αφορμη το εν λογω ποστ εκανα κ γω σημερα μια καταδρομικη για καφεδακι στα Βιλλια..
ηταν απλα τελεια,χαλαρα κ δροσερα.αξιζε κ σιγουρα θα ξαναπαω...
θελει ομως λιγο πρωι γιατι στην επιστροφη μεσω αττικης οδου εβρασα.
θεωρω οτι για εναν Αθηναιο αν κινησει κατα τις 8 στις 9+15 θα ειναι χαλαρα εκει.πινει καφεδακι κ 11 την κανει με ελαφρα ωστε πριν πιασει η καψα να ειναι πισω.
ενναλακτικα πας απογευαματακι η' ακομα καλυτερα πρωι για καφε κ το μεσσημερακι αραγμα στις απεναντι χασαποταβερνες μεχρι να κοπωσει η ζεστη κ να χορτασει το στομαχι...
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 25/07/2015 στις 18:23.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.