Φίλε tsompani,
Κατ´ αρχήν συγγνώμη που χώθηκα στο δικό σου θέμα και τα κάναμε αχταρμά με τις δεξαμενές μας, η μια με πετρέλαιο κι η άλλη με λάσπη. Αλλά μόλις είδα το θέμα σκέφτηκα και το δικό μου πρόβλημα.
Πάντως μου φαίνεται καλή λύση αυτό που προτείνατε: να αναδεύω το νερό για να ανακατευτεί με τη λάσπη και να τα πετάει μαζί εξω η υποβρύχια. Και όλη τη λάσπη να μην πάρει, κέρδος θα είναι
Προφανώς έχω πρόσβαση και έχω ήδη μπει αρκετές φορές
καλά, απο μπετόν με χημικό ταχείας πήξεως ένας εργολάβος εδώ έχασε το μάτι του!
του έπεσε στο μάτι λίγο μπετό όπως έριχνε η μεγάλη μπετονιέρα και το πήρε αψήφιστα.έριξε μονο λίγο νερό και συνέχισε την δουλειά του.
τον επόμενο καιρό έτρεχε στους γιατρούς,αλλά πάει το μάτι.
Μια δεξαμενή απο αυτές που λέμε με πλαίσιο μεταλικό,είδα εδώ χτές.κουβαλούσε νερό.τα αυτοκολητα πάνω έγραφαν μεταφορά κεροζίνης
Δεν θέλεις να ξέρεις τι ατμόσφαιρα επικρατεί μέσα στις σήραγγες
στην φάση της διάνοιξης......(όχι ότι μετά είναι καλύτερα......)
Απλά οι δεξαμενές αυτές είναι καλές και έχουν αντοχή λόγω χρήσης
σε επικίνδυνα υγρά ή χημικά. Βλέπω που χρησιμοποιούνται κατά κόρον
και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.............................
Πιστεύω πως δεν πρέπει να υπάρχουν καινούργιες στο εμπόριο.......
οπότε πολύ προσοχή ...........
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
tsompani, εάν σε ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες, αναζήτησέ τις σαν "παλλετοδεξαμενές".
Ενδεικτικά, http://www.car.gr/parts/view/5464026/ (λέει πως δεν είναι από χημικά, αλλά τρέχα γύρευε).
Υπάρχουν και καινούργιες, αλλά είναι ακριβές. Παλιά θυμάμαι χρεώνονταν 120€ +ΦΠΑ, με αγορά του προϊόντος που περιείχαν. Τώρα είδα κάτι 300άρια.