καλοταξιδο! με το που ειδα τη φωτο εστιασα στην ποιοτητα ασφαλτου!δυσκολο να κανουν παντες τα καγκουρια εκει ε?
![]()
καλοταξιδο! με το που ειδα τη φωτο εστιασα στην ποιοτητα ασφαλτου!δυσκολο να κανουν παντες τα καγκουρια εκει ε?
![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Kάβουρας της συμπαθούς συνομοταξίας των υδραυλικών για αρχή.
Αν δεν, τότε το ίσιο κατσαβίδι και δημιουργία πατούρας είναι αναπόφευκτο.![]()
![]()
PFC
Και στο δικο μου το ΧΤ ο ενας ξεβιδωνει δεξιοστροφα.
Ωχ ... μην μου λέτε τέτοια, και έφαγα την βίδα τζάμπα!
Όπως έβγαλα τον αριστερό (αριστερόστροφα), δοκίμασα να βγάλω κ τον δεξιό.
Συγνώμη αλλά όσον αφορά τους καθρέφτες, το ανάποδο σπείρωμα ισχύει για τους κανονικούς της μοτοσυκλέτας (ένας αριστερό - ένας δεξί).
Από ότι κατάλαβα εσύ ακόμη προσπαθείς να ξεβιδώσεις τους άφτερ μάρκετ που φοράει το μηχανάκι χαμηλά στο τιμόνι, με δικές τους βάσεις. Εκεί δεν νομίζω να υπάρχει ανάποδο σπείρωμα. Από τις λύσεις που σου είπαν παραπάνω (χάραγμα - τρύπημα), δοκίμασε ότι βολεύει περισσότερο.
Τα δε ρεζερβουάρ των ΧΤ εδώ στην Ελλάδα είναι 15λ σύνολο (10 κανονικά + 5 ρεζέρβα). Εκεί έχουν άλλη χωρητικότητα;
Καλορίζικο το μηχανάκι, καλές βόλτες.![]()
Νομίζω 15l έχει ΜΑΖΙ με τη ρεζέρβα.
Καλοτάξιδο κι από δω ^^
Life begins at 45°.
Είσαι σίγουρος;
Στις φωτό δεν μού δείχνει για 18,5 λίτ τεποζιτάρα και αφ' ετέρου δε νομίζω η ΥΑΜΑΗΑ να αλλάζει προδιαγραφές σε σασί-περιφερειακά για χάρη μιας χώρας (εκτός ίσως από κινητήρα-περιορισμός ιπποδύναμης κλπ).
Πάντως τα 170-180 χλμ μέχρι λαμπάκι θεωρούνται κανονικά.
Απο το ιντερνετ τα πήρα τα specs... Ισως να λέω κ βλακείες. Οχι, χαλαρά το πήγαινα επι των πλείστων, νέο μηχανακι δεν το έχω μαθει ακομα.
Απλα σκέφτηκα ότι με τις arrow κ dna filter ίσως να τσιμπάει λίγο παραπάνω.
Ναι, τους aftermarket προσπαθώ να βγάλω, τον δεξί για την ακρίβεια. Προσπάθησα να βγάλω την βίδα προς τα αριστερά κ δεν έβγαινε με τίποτα. Πάντως, η βίδα πιάνει πάνω στο μαμά σπείρωμα, χωρίς αντάπτορα, οπότε μάλλον έχουν δίκιο τα παιδιά που λένε για δεξιόστροφο ξεβίδωμα.
EDIT: Όντως 15l έχει χωρητικότητα!
Επίσης άλλο ένα θεματάκι, είναι οτι ρετάρει σε σταθερό γκάζι, 1η κ 2η στα 30-50 χλμ περίπου. Σαν να πάει να δώσει κ μετα να φρενάρει, ξανά κ ξανά.
Διάβασα στο ιντερνετ οτι ειναι φυσιολογικο για τα xt, και ειδικά αυτά που δεν έχουν σενσορα λαμδα.
Φτίαχνει με power commander.
Tο εχει παρατηρήσει κανείς αυτο? Το έστρωσε κάπως?