εχω την εντυπωση οτι το ειδα στην περιοχη μου.Ειμουν με το αμαξι (σταματημενος στο φαναρι)και ερχετε διπλα μου και λιγο μπροστα.Ωπ λεω τι ειναι τουτο;Ξεκιναμε ,δεν ακουγοταν τιποτε απο το μοτερ,απο εμφανιση ηταν περιεργο(για τα δικα μου γουστα)αλλα οντως ηταν κατι το διαφορετικο.Εδειχνε ποιοτικο και μου εκανε εντυπωση πως "κυλουσε" στο δρομο.Πραγματικα (δεν ξερω πως να το περιγραψω)ηταν αερινο.
το ιδανικο μηχανακι για να το συνδυασεις με jet κρανος(αμερικανια φαση του στυλ, θελω να νιωθω την ατμοσφαιρα)
![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
https://www.youtube.com/watch?v=5tyx-HgPtV0
Ειναι στη μοδα τα κοτερα ...
Πέστο ψέμματα.... αφού κυνηγάνε πλέον μόνο πλούσιους συνταξιούχους, ποιός άλλος δίνει τέτοια φραγκα για κυλιόμενες πολυθρόνες.
Πάντως f6b, ctx13*, τούτο το μπεμπε, το harley glide (1η σελ.) όλα με αυτό το ίδιο το χαζό ζελατινάκι, 100% μόδα και μάρκετιγκ.
Αναμένω αντίστοιχα από Γιαμάχα και Ζούζα. (detuned shaftie-Busa / FJR εν σώματι lowrider? θα γελάσουμε τουλάχιστον)
@doctora, αν αντέχεις να καβαλάς στα 60-70 θάσαι μλκς να προτιμάς αυτές τις μπαγκατέλες από lc8 (καθημερινό) ή zzr14 (μια χαρά για ταξιδάρα)!
* 2 Hondaκια! δεν έφτανε το ένα ρπστμ!!
Καλα ειναι ολα ρε..!! Μη κολλάτε, εαν σαρεσει οκ εαν ξερνάς πάλι οκ
Και εγω παλιοσειρα ειμαι και λατρης των '80ies το ctx1300 μΕ άρεσε!!
Ομως το πιθανότερο ειναι να μείνω με το μηχανάκι που έχω για πάντα
Την μια φορα που πηγαμε βολτα κι ηταν μαζι μας ενα Rune, τον ηχο που εβγαζε τον ευχαριστηθηκα παντως.
Απολαυση στα αυτια.
Το εμφανισιακο, ασχολιαστο ()
Inochi, ρε!
Για οσο.