δεν φαντάζομαι να το σκέφτεται κανείς δικάβαλος;![]()
![]()
δεν φαντάζομαι να το σκέφτεται κανείς δικάβαλος;![]()
![]()
μπορεις να πας μετσοβο απο καταρα, λιμνη πηγων αωου (ερχομενος απο καταρα λιγο πριν το μετσοβο στριβεις δεξια), να συνεχισεις προς ιωαννινα απο την παλια εθνικη...
βενζιναδικο εχει στο μετσοβο αλλα με πανω απο 1.60το λιτρο να ξερεις. γενικα θελουν προσοχη αυτες οι διαδρομες γιατι μπορει να συναντησεις ζωα στην εξοδο στροφης, πετρες, χωματα κτλ. δεν περναει κανεις απο εκει και εχουν αφησει τους δρομους στο ελεος του θεου.
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Είναι αρκετά χωριά αλλά καλύτερα βάλε στο Μέτσοβο και αν ξαναβρείς στα 100 η και στα 50 χιλ. ξαναβάλε. Είναι πολλά τα ερημικά χιλιόμετρα και πολλά απ τα χωριά είναι μικρά και μπορεί να μην έχουν βενζινάδικο. Αν θες πιο συγκεκριμένα, ρώτησε τον pan dvs που τα ξέρει καλύτερα τα μέρη.
Με πολύ μεγάλη πιθανότητα θα τριγυρνάω σε εκείνα τα μέρη κάποιες από αυτές τις ημερομηνίες. Θα έχω βέβαια και πράσινη κάρτα μαζί μου για ότι προκύψει.
Προσοχη στο κομματι απο Στουρναρεικα μεχρι Μεσοχωρα(ιδιαιτερα μετα το τουνελ),λογο κατολισθησεων αλλα και ζωντανων που βοσκανε ελευθερα.
Μιλαμε για μοσχαρια αλλα και τσοπανοσκυλα κατα δεκαδες......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Να δουμε και τον καιρο εεεε; χαλαζι εριχνε χθες....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
οκ έτοιμο σε έχω αγορίνα
η πλέον ασφαλής χαρτογράφηση χωρίς αγελάδες, πέτρες, πρόβατα, λάσπες και χαλικια στην Ελλάδα. (Αν και στο Μενίδι πρόσεξε γιατι γλυστράει λίγο).
http://bit.ly/1DpPNDQ
αντε και καλόστριφτος ρεεεε
καλά να περάσεις