Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Πρόβλημα εμπιστοσύνης με το μηχανικό.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kaberis Προβολή μηνύματος
    Η συνέχεια έχει ως εξής...
    Πήγα εχθές από το συνεργείο και εκτυλίχθηκε η παρακάτω στιχομυθία...

.........................

Η αλήθεια είναι πως πιο πολύ στεναχωρηθηκα παρά εκνευρίστηκα. Κρίμα για ένα νέο παιδί να προσπαθεί να βγάλει μεροκάματο
    κοροιδευοντας τους πελάτες του. Δεν πρόκειται να πω ποιος είναι αλλά πιστεύω πως στην περίοδο που ζούμε εάν συνεχίσει έτσι
    δεν θα αντέξει για πολύ. Εννοείται πως ξέρω να αλλάζω λάδια-φίλτρα μόνος μου και αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα,μετά από αυτήν την εμπειρία.

Αν διαβάζει το ποστ μου κάποιος νέος μηχανικός θα ήθελα να τον συμβουλέψω να έχει πάντα στο μυαλό του μια παροιμια ...

" ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"
    Νομίζω ότι εδώ είσαι λάθος και δεν εννοώ να το πεις δημόσια αλλά σε όποιον φουκαρά στο ζητήσει δεν είναι κακό να μεταφέρεις την εμπειρία σου. Έτσι ίσως αναθεωρήσεις μερικά πράγματα αλλά σίγουρα θα γλυτώσουν μερικοί από τα χεράκια του.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι εδώ είσαι λάθος και δεν εννοώ να το πεις δημόσια αλλά σε όποιον φουκαρά στο ζητήσει δεν είναι κακό να μεταφέρεις την εμπειρία σου. Έτσι ίσως αναθεωρήσεις μερικά πράγματα αλλά σίγουρα θα γλυτώσουν μερικοί από τα χεράκια του.
    Φίλε vaska δεν ήταν ο σκοπός του post μου να δυσφημήσω έναν επαγγελματία.
    Πιο πολύ για να πω τον πόνο μου σε ανθρώπους που καταλαβαινουν, μήπως και χαλαρώσω.
    Αλώστε και εσύ δεν πρέπει να υιοθετήσεις τα λεγόμενα μου και να βγάζεις συμπεράσματα
    χωρίς να έχεις ακούσει και την άλλη άποψη.
    Εγώ από την πλευρά μου έκανα το καθήκον μου και του έδωσα στο χέρι το πλαίσιο της
    πινακίδας με το logo του, λέγοντας του με τρόπο πως οι μαλ@κες τελείωσαν! Ελπίζω (δεν το πιστεύω) να το κατάλαβε!
    Επίσης κάτι άλλο θετικό από αυτό το post μπορεί να βγει εάν έστω και ένας μηχανικός το διαβάσει και προβλιματιστει.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πιο πολύ για να πω τον πόνο μου σε ανθρώπους που καταλαβαινουν, μήπως και χαλαρώσω.
    Αλώστε και εσύ δεν πρέπει να υιοθετήσεις τα λεγόμενα μου και να βγάζεις συμπεράσματα
    Εγώ από την πλευρά μου έκανα το καθήκον μου και του έδωσα στο χέρι το πλαίσιο της
    πινακίδας με το logo του, λέγοντας του με τρόπο πως οι μαλ@κες τελείωσαν! Ελπίζω (δεν το πιστεύω) να το κατάλαβε!
    Επίσης κάτι άλλο θετικό από αυτό το post μπορεί να βγει εάν έστω και ένας μηχανικός το διαβάσει και προβλιματιστει.

Με κατι τετοια .......................το βλεπω λιγο δυσκολο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    100% σωστος

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Επειδή σε όλους μας έχουν τύχει παρόμοια περιστατικά αλλά κι επειδή στον χώρο υπάρχουν και μερικοί επαγγελματίες που αξίζουν τον κόπο, καλό θα είναι να γίνεται ανταλλαγή απόψεων και κουβεντούλα. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα των φόρουμς, όπου την πάτησες εσύ να μην την πατήσω κι εγώ. Όχι ανοιχτά αλλά με πμ θα μπορούσες ίσως να διαφωτίσεις όσους στο ζητήσουν και αυτοί ας πάνε υποψιασμένοι αν θέλουν ντε και καλά να πάνε και όχι ως ο λακαμάς που ήρθε και πάνω του θα βγει το ΤΕΒΕ και μέρος της ΔΕΗ
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Έχουμε όλοι ιστορίες με "μαστόρια".....

Κρίμα ρπστμ....... Πολύ καλά έκανες ,ίσως καταλάβει (δε νομίζω)....

Αναγκάστηκα και έκανα συνεργείο το γκαράζ και έχω ήσυχο το κεφάλι μου.... κάνω όλα τα service στο Gixxer μόνος μου, μικρά-μεγάλα... Μέχρι και κασετίνα με καπελότα παρήγγειλα γιατί ζητούσαν 8€ το κομμάτι...!!!!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Εγω να προσθεσω οτι αυτος που για μενα ειναι καστανας για τον αλλον μπορει να ειναι μαστορατζα ολκης.....

Δε βγαινει ακρη....
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    καλος μαστορας δεν ειναι αυτος που δεν κανει λαθη ειναι αυτος που τα παραδεχεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    καλος μαστορας δεν ειναι αυτος που δεν κανει λαθη ειναι αυτος που τα παραδεχεται
    + αυτος που ανοιγει κανα manual να ξεστραβωθει αμα δεν ξερει.

Νέο μέλος
    για ποιο λόγο δεν αναφέρεται το όνομα του συνεργείου, διεύθυνση κλπ κλπ ώστε να μην πατήσει κανείς ξανά ή έστω να έχει το νου του; Θα ήταν πολύ χρήσιμος ένας τέτοιος οδηγός και για τους αρνητικούς αλλά και για τους θετικούς.

Banned
    Κατι τετοια βλεπει και διαβαζει ο Dalton και το πειραζει μονος του το κατακαημενο το CB....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Δούλευα σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων και στο συνεργειο είχαν πάρει 2-3 πιτσιρίκια από σχολές να μάθουν τη δουλεια(μεσω προγράμματος)...ήρθαν μια χαρά παιδιά και ένα χρόνο μετά είχαν αντιγράψει όλες τις καφρίλες των παλιών.Δυστυχώς είναι ένα επάγγελμα που οι κακοί τρόποι και οι πονηριές περνάνε από γενιά σε γενιά αυτούσια,γι αυτο και 10ετιες μετά δεν έχουν αλλάξει και πολλά.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Erebos Προβολή μηνύματος
    για ποιο λόγο δεν αναφέρεται το όνομα του συνεργείου, διεύθυνση κλπ κλπ ώστε να μην πατήσει κανείς ξανά ή έστω να έχει το νου του; Θα ήταν πολύ χρήσιμος ένας τέτοιος οδηγός και για τους αρνητικούς αλλά και για τους θετικούς.
    Είναι νομικό το θέμα... Μπορεί άνετα ο συνεργειατζης αμα το δει να αρχίσει τις αγωγές, να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, αυτός που έκανε την αναφορά να βρεθεί να του χρωστάει τα αντερα του και το φόρουμ να παει ακλαφτο...

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    δυστυχως αλλος ενας σκαρτος μηχανικος προστεθηκε στη λιστα (και ειναι ηδη μεγαλη η ατιμη). οι νεοι αντι να γινονται καλυτεροι, αντιγραφουν τους παλιους και γινονται 10 φορες χειροτεροι. σχολειο απατεωνων εχει καταντησει αυτη η χωρα. βλεπω καθημερινα διαφορα κολπα που κανουν οι μηχανικοι σε φιλους (γιατι δεν εχουν τις γνωσεις-χρονο-εργαλεια να τα κανουν μονοι τους) και πραγματικα λυπαμαι. το χειροτερο ειναι πως οι περισσοτεροι ειναι μακρια και δε μπορω να τους βοηθησω. ολοι εχουμε περασει απο τετοιους μηχανικους (και εγω μαζι) και εχουν δει πολλα τα ματια μας. καποια στιγμη το πηρα αποφαση να μαθω να τα κανω μονος μου. περασε καιρος να αποκτησω καποιες γνωσεις, να μαζεψω τα εργαλεια αλλα αξιζε τον κοπο. δεν θελω να τσουβαλιαζω, υπαρχουν και καλοι μηχανικοι αλλα ειναι χαμενοι μεσα στο χαος των απατεωνων...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    Είναι νομικό το θέμα... Μπορεί άνετα ο συνεργειατζης αμα το δει να αρχίσει τις αγωγές, να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα, αυτός που έκανε την αναφορά να βρεθεί να του χρωστάει τα αντερα του και το φόρουμ να παει ακλαφτο...
    Ετσι ακριβως. Τα ίδια και χειροτερα πηγε με πουστια εξουσιοδοτημενος μαλιστα μηχανικος piaggio, να μου φάει τιμονι πληρωμενο μαλιστα απο την ασφαλιστικη λογω στατικης πτωσης του σκουτερ απο αλλο οχημα. Ξεφτιλιστηκε για 100€ και εφαγε μαυρο χανοντας εμενα και τους γνωστους μου στην περιοχή απο πελατες
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με το SV650S στο ξεκάρφωτο...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2006, 05:17
  2. Help-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 15:40
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Pc ΜΟΥ! Help
    από div400 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:18
  4. Εχω προβλημα με το μοτερ μου.