Αντιθετως....
Δε θα τον μουτζωσει.
Αλλα θα παει να το πάρει για να "ρεφάρει" για τα πρώτα 6 ευρώ που πήγαν χαμένα
Καλύτερα άλλο ενα 6αρακι, αλλα άντε γυρνώντας από τις διακοπές να μάθουμε τοσπαντω τί σόι αναρτήσεις έχει το tiger, και πως τα πήγε στο χώμα το BMW. (Δεν ξέρω και τί δοκιμάσανε, τυχαία τα λέω)
Πραγματικά, κι εγω αν είχα πάρει το πρώτο τεύχος ε δεν παίζει μετα να μην έπαιρνα και το δεύτερο.
Θα προτιμούσα να πω (στον εαυτό μου) οτι έδωσα 12€ και διάβασα τελικά για τα κωλομηχανακια, παρα οτι πέταξα 6 και θα μείνω και με την απορία.
Τώρα το αν ποτέ θα ξαναγόραζα τεύχος μετα απο αυτό, ειναι άλλη ιστορία.
Πάντως τώρα που ποσταρε κάποιος το εξώφυλλο νομίζω οτι έχω ξαναδεί παρόμοια και την είχα σακούλευτει τη δουλειά.
Πανε παρα πολλα χρονια, αλλα θυμάμαι πάλι είχε έτσι ενα ψιλοαδειο εξώφυλλο που δεν έγραφε πουθενά με μεγάλα γράμματα που να φωσφορίζουν και στο σκοτάδι, τις μηχανές που παίζανε, "διαβάστε ποιό on-off μας κέρδισε περισσότερο" και λοιπές παπαριτσες.
Δεν το πήρα και περίμενα τον άλλο μήνα, που όντως το εξώφυλλο έκανε μπαμ οτι εδώ μιλούσανε για τις μηχανές.
Και όντως έτσι ηταν τελικά.
Άμα ειναι να κουβεντιάσουν ενα μηχανάκι του εχουν μια φωτογραφία ΝΑ με το συμπάθειο στο εξώφυλλο.
Φουστιά ειναι εννοείται, δεν το συζητάω.
Θα επρεπε να γράφουν "μέρος 1ο: περιγραφή του ταξιδιού" και στο επόμενο τεύχος, "μέρος 2ο: το συγκριτικό των μοτοσικλετών".
Πολλα θα επρεπε βέβαια........