Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Περιοδικό ΜΟΤΟ Αυγούστου

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όλα τα περιοδικά έχουν διαφημίσεις - ελληνικά και ξένα ανεξαιρέτως - όταν όμως βάζεις ένα "μέγκα" τεστ και το διαφημίζεις φάτσα κάρτα στο εξώφυλλο πρέπει να το έχεις και μέσα

βάλε 10 σελίδες παραπάνω με το ταξιδάκι, βάλε και τα συγκριτικά σου και μην κοροϊδεύεις τον αναγνώστη γιατί στο επόμενο τεύχος θα σε μουτζώσει
    Αντιθετως....

Δε θα τον μουτζωσει.
    Αλλα θα παει να το πάρει για να "ρεφάρει" για τα πρώτα 6 ευρώ που πήγαν χαμένα

Καλύτερα άλλο ενα 6αρακι, αλλα άντε γυρνώντας από τις διακοπές να μάθουμε τοσπαντω τί σόι αναρτήσεις έχει το tiger, και πως τα πήγε στο χώμα το BMW. (Δεν ξέρω και τί δοκιμάσανε, τυχαία τα λέω)

Πραγματικά, κι εγω αν είχα πάρει το πρώτο τεύχος ε δεν παίζει μετα να μην έπαιρνα και το δεύτερο.
    Θα προτιμούσα να πω (στον εαυτό μου) οτι έδωσα 12€ και διάβασα τελικά για τα κωλομηχανακια, παρα οτι πέταξα 6 και θα μείνω και με την απορία.
    Τώρα το αν ποτέ θα ξαναγόραζα τεύχος μετα απο αυτό, ειναι άλλη ιστορία.

Πάντως τώρα που ποσταρε κάποιος το εξώφυλλο νομίζω οτι έχω ξαναδεί παρόμοια και την είχα σακούλευτει τη δουλειά.
    Πανε παρα πολλα χρονια, αλλα θυμάμαι πάλι είχε έτσι ενα ψιλοαδειο εξώφυλλο που δεν έγραφε πουθενά με μεγάλα γράμματα που να φωσφορίζουν και στο σκοτάδι, τις μηχανές που παίζανε, "διαβάστε ποιό on-off μας κέρδισε περισσότερο" και λοιπές παπαριτσες.
    Δεν το πήρα και περίμενα τον άλλο μήνα, που όντως το εξώφυλλο έκανε μπαμ οτι εδώ μιλούσανε για τις μηχανές.
    Και όντως έτσι ηταν τελικά.

Άμα ειναι να κουβεντιάσουν ενα μηχανάκι του εχουν μια φωτογραφία ΝΑ με το συμπάθειο στο εξώφυλλο.

Φουστιά ειναι εννοείται, δεν το συζητάω.

Θα επρεπε να γράφουν "μέρος 1ο: περιγραφή του ταξιδιού" και στο επόμενο τεύχος, "μέρος 2ο: το συγκριτικό των μοτοσικλετών".

Πολλα θα επρεπε βέβαια........

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Για το πάλαι ποτέ ΜΟΤΟ και το πως κατάντησε έχω γράψει σε άλλο thread. Πάντως θυμάμαι ακόμα το πρώτο MEGA ON-OFF TEST με τους ξένους δημοσιογράφους εκεί γύρω στο 1995-1996, το οποίο ήταν και αυτό σε 2 τεύχη, όπου στο πρώτο τεύχος είχε το ταξίδι και στο δεύτερο τεύχος την αξιολόγηση των μοτοσυκλετών, με τα σχόλια των αναβατών που τις είχαν δοκιμάσει όλες. Ιδανική on-off είχαν ανακηρύξει τότε την KLX-650 και πιο άνετη σέλα το Funduro. Σε κάποιες διακοπές το 2006 στη Φολέγανδρο είχα πετύχει και το αντίστοιχο τεύχος που είχαν πάει στη Σερβία το οποίο δεν ήταν κακό...

Από την άλλη, μιας και πιάσαμε (πάλι) τα περιοδικά μοτοσυκλέτας, έχει πέσει στα χέρια μου 2-3 φορές το Moto&Rider... Τι να πρωτοσχολιάσεις!!! Αφήνω ότι κάθε "τεστ" εντός πολλών εισαγωγικών είναι το πολύ 3 σελίδες, όλα είναι όπως τους τα έχουν δώσει γραμμένα από την αντιπροσωπεία. Μερικά δε σου προκαλούν το γέλιο, είχε π.χ. τεστ του Ducati Diavel στα Κανάρια Νησιά και ο αρθρογράφος την αποκαλούσε μηχανή παντός εδάφους και το αιτιολογούσε: Διέσχισε 50 μέτρα βατού χωματόδρομου σε ένα σημείο της διαδρομής!!! Needless to say... Ό,τι δοκιμάζουν είναι φοβερό και τέλειο και ιδανικό σε σημείο να αναρωτιέσαι εάν υπάρχει κακή μοτοσυκλέτα στην αγορά. Πάντως τόσα χρόνια που διάβαζα περιοδικά μοτοσυκλέτας μια φορά θυμάμαι κακή κριτική: ήταν οι 2Τ σε συγκριτικό της Triumph Trophy με μια BMW touring, όπου μετά η εταιρεία έκανε εμπάργκο στο περιοδικό και είχαν δηλώσει πως δεν θα τους έδιναν ξανά μοτοσυκλέτα για δοκιμή...
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 11/08/2015 στις 21:58.

Για να μην λέμε και υπερβολές, ΚΑΚΗ μοτοσικλέτα δεν υπάρχει στην αγορά ή άντε να είναι καμμιά Ω διαλογής κινεζιά με την κακή την έννοια.

Και όπως έγραφε κάποτε και ο... χμ... νομίζω ο Φελούκας σε δοκιμή κάποιου μεσαίου στην ευρώπη, αυτός γκρίνιαζε γιατί δεν ήταν τα φρένα με την σούπερ άισθηση και σαφήνεια και οι αναρτήσεις ήταν λίγο μαλακές και μπλα μπλα μπλα μπλα και του είπαν απλά οι ξένοι συνάδεφλοι "ναι ΟΚ αλλά ξέρεις αυτή η μοτοσικλέτα ΔΕΝ προορίζεται για την χρήση που συζητάς"... Δηλαδή το να ζητάμε με ένα ταλιράκι (λέμε τώρα) διακόΣΑ άλογα και εξηνταδυό φοράδες και να μην καίει και να έχει σέλα που να χωράει μιά τάξη δημοτικού σχολείου μαζί με τις σάκες τους και να κάνει και μονοπάτι και τράκ ντέι και πόλη και εθνική και να είναι και ΤΕΛΕΙΑ παντού και... δεν ξυπνάμε κιόλας ρε γαμώτη.

Ναι το moto&rider είναι απλώς διαφήμιση. Αλλά εκεί ας πούμε διάβασα και αυτό που παρατήρησα εγώ στο τεστ ράιντ και δεν το έγραψε ΚΑΝΕΙΣ άλλος, ότι η ζελατίνα του 800GS καλύπτει πολύ καλά από τον αέρα αλλά κάνει και ΠΟΛΛΗ φασαρία. Τι να πω, δεν θα ήταν η μόνη μου πηγή ενημέρωσης αν ήταν να ψωνίσω αλλά δεν είναι 100% άχρηστοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    ναι ρε παιδιά , μην τα ισοπεδώνουμε όλα, πλέον κακές μηχανές δεν υπάρχουν, με την πραγματική έννοια του όρου . Τώρα όσον αφορά για κρητική, δεν θα συμφωνήσω μαζί σας, αρκετές φορές έχουν γράψει για τα φρένα των SUZUKI, για την ποιότητα κατασκευής του mt 07, για το που πάσχει το mt 09 tracer κτλ. Συμφωνώ ότι δεν μπορούν να κράξουν τελείως μία μηχανή γιατί όπως είπα δεν νομίζω ότι υπάρχει σημερινή μηχανή που να είναι πραγματικά για τα σκουπίδια όπως και για το ότι πρέπει και αυτοί να έχουν κάποιες πόρτες ανοιχτές στις αντιπροσωπίες και να κρατάνε τις ισσοροπίες ... οπότε αναγκάζονται και αυτοί να κάνουν την κρητική τους με το γάντι... ( πιστεύω όμως ότι ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής και να έχει μία εικόνα για το μηχανάκι που διαβάζει) , συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να επεμβαίνει μια αντιπροσωπεία στα σχόλια του ειδικού τύπου αλλά όλα αυτά σε έναν φανταστικό , όμορφα πλασμένο κόσμο...
    όσον αφορά το περιεχόμενο του τελευταίου moto θα συμφωνήσω, και εγώ με την θεματολογία του απογοητεύτηκα...

Τα καλύτερα tests για μένα είναι οι συζητήσεις που γίνονται στα forums μοτοσυκλετών και ειδικά στο moto.gr.
    Αν και αναγνώστης του MOTO από τα πρώτα σχεδόν τεύχη του, τώρα το αγοράζω περιστασιακά γιατί λατρεύω ακόμη το χαρτί.

αγαπητε φιλε εδώ και πολααααα χρονια εχω καταλαβη ότι είναι οικονομικοτερο να περασεις από μια αντιπροσοποια μοτοσικλέτας να παρεις ένα προσπεκτους για οποια μοτο θελεις παρα να το αγωρασεις σε περιοδικο. αλωστε τα ιδια γραφουν μονο που στα περιοδικα για να μπορεσουν να τους παρουν λευτα για την διαφιμηση βαζουν και μπολικη σαλτσα....
    ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    τα περιοδικα υπαρχουν ΜΟΝΟ για αγοραπωλησια και προβολη διαφημησης
    πιτσιρικας αγοραζα συστηματικα
    καποτε διαβασα συγκριτικο με το αυτοκινητο μου κι αλλα 3 αντιστοιχα
    κανενα δε βγηκε τελειο, κανενα δεν ηταν για πεταμα, αλλου ηταν καλο το ενα, αλλου το αλλο, παντα με μικροδιαφορες μεταξυ τους
    πουθενα ομως δεν εγραφε οτι μετα απο 15 χρονια το δικο μου θα ηταν σαν καινουριο ενω τα αλλα θα ειχαν παει για απορσυρση εδω και χρονια εν μεσω προβληματων
    γι αυτο αν θελει κανεις πασατεμπο για να περναει η ωρα διαβαζει δοκιμες εντυπες και ηλεκτρονικες
    αν θελει ενημερωση για να ψωνισει ρωταει κατοχους και συνεργεια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ Προβολή μηνύματος
    αγαπητε φιλε εδώ και πολααααα χρονια εχω καταλαβη ότι είναι οικονομικοτερο να περασεις από μια αντιπροσοποια μοτοσικλέτας να παρεις ένα προσπεκτους για οποια μοτο θελεις παρα να το αγωρασεις σε περιοδικο. αλωστε τα ιδια γραφουν μονο που στα περιοδικα για να μπορεσουν να τους παρουν λευτα για την διαφιμηση βαζουν και μπολικη σαλτσα....

εντάξει νομίζω ότι και εσύ καταλαβαίνεις ότι το σχόλιο σου περιέχει κάποια δόση υπερβολής, δεν νομίζω να σου πει η yamaha στο φυλλάδιο της ότι η αλυσίδα του mt 07 θα σκουρίασει αν δεν την φροντίσεις γιατί έχει γίνει έκπτωση σε διάφορα περιφερειακά για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, ούτε φαντάζομαι στο φυλλάδιο της η suzuki αναφέρει 'οτι αν πιέσεις τα φρένα του gsxr στην πίστα και όχι μόνο κάποια στιγμή θα μείνιεις απο φρένα κτλ υπάρχουν αρκετά παραδείγματα ακόμα που όμως δεν μου έρχονται στο μυαλό αλλά και αν μου ερχόντουσταν θα ήθελα δύο σελίδες να γράφω. Το ξαναλέω ότι σίγουρα η αρνητική κρητική τους γίνεται πλέον με το γάντι γιατί κατ εμε δεν υπάρχουν πια καινούριες μοτοσυκλέτες για τα σκουπίδια αλλά και γιατί θέλουν να έχουν ανοιχτές τις πόρτες στις αντιπροσωπείες... δεν συμφωνώ μ αυτό αλλά δεν μπορώ απ την άλλη να μην το καταλαβαίνω ότι είναι λογικό να συμβαίνει. Εγώ πάντως απ τα άρθρα τους μπορώ να κρατήσω το ρεζουμέ και να μία κάποια εικόνα/άποψη , πράγμα που δεν μου το προσφέρει κάμια βόλτα που θα κάνω απ τα μαγαζιά και κανένα φυλλάδιο αντριπροσωπείας...
    σίγουρα θα ήθελα μία κάποια βελτίωση όπως παραπάνω θεματολογία, καλύτερα ποιότητα εκτύπωσης κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    γι αυτο αν θελει κανεις πασατεμπο για να περναει η ωρα διαβαζει δοκιμες εντυπες και ηλεκτρονικες
    αν θελει ενημερωση για να ψωνισει ρωταει κατοχους και συνεργεια
    +609
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

εκτός από ΜΟΤΟ κ ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ ποια άλλα ελληνικά περιοδικά για 2τροχα κυκλοφορούν;

το Moto and Rider, αλλά δεν θα σε ενθουσιάσει, έχει ωραίες φωτογραφίες αλλά μέχρι εκεί, δεν εμφαθύνουν στις δοκιμές και απ ό,τι κατάλαβα απο μία/δ'υο φορές που το αγόρασα κάποια άρθρα είναι μεταφρασμένα...
    επίσης υπάρχει το MotoGp World αλλά είναι κυρίως για το ΜοτοGp και λιγό για κάποιους άλλους αγώνες, σε κάθε τεύχος του βάζει και κανένα άρθρο απο κάποια δοκιμή, αυτά...

Banned
    Μια χαρα ηταν το Μοτο για Αυγουστο και παραλια...

βλεπεις κανα βουνο, κανα ποταμακι και δροσιζεσαι....

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παντα σε δυο δοσεις ηταν η περιγραφη και το τεστ των μοτοσυκλετων καθε χρονο για το ΜΟΤΟ.Τωρα αν πετας 6 ευρω ειναι θεμα τσεπης.Ο ξενος τυπος δεν προσφερει παντα κατι διαφορετικο απο το ΜΟΤΟ.Κατι ακουω για κινηση Παπανδρεου ξανα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    Παντα σε δυο δοσεις ηταν η περιγραφη και το τεστ των μοτοσυκλετων καθε χρονο για το ΜΟΤΟ.
    Σωστός....

Θυμήθηκα οτι τότε, με ενα μεγατέστ ον-οφ που κάνανε (αν θυμηθώ και τα μηχανάκια που τεστάρανε θα πέσει πολύ γέλιο) με δημοσιογράφους από το εξωτερικό, το πρώτο πάρτ είχε μπλα μπλα εκτός μοτοσυκλετών και το δεύτερο το τεστ....

Ωστόσο, τότε όντας πιτσιρικάς (και πιο κ@υλωμένος), δε με ένοιαζε.... Τώρα αν μου συνέβαινε, μάλλον θα με ενοχλούσε....
    πουτσ@@@@@@@@@

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Σωστός....

Θυμήθηκα οτι τότε, με ενα μεγατέστ ον-οφ που κάνανε (αν θυμηθώ και τα μηχανάκια που τεστάρανε θα πέσει πολύ γέλιο) με δημοσιογράφους από το εξωτερικό, το πρώτο πάρτ είχε μπλα μπλα εκτός μοτοσυκλετών και το δεύτερο το τεστ....

Ωστόσο, τότε όντας πιτσιρικάς (και πιο κ@υλωμένος), δε με ένοιαζε.... Τώρα αν μου συνέβαινε, μάλλον θα με ενοχλούσε....

Είναι αυτό που γράφω παραπάνω... ΒΜW F-650 FUNDURO, R1100GS, SUPERDUKE, KLX-650,DR-650 SE, TRIUMPH TIGER, CAGIVA W-16, αυτές μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό. Θυμάμαι από ξένους δημοσιογράφους μια Γιούκο Σουγκέτα ή κάπως έτσι από την Ιαπωνία, ένας ΜακΜίαρμιντ Σκωτσέζος, ένας Πορτογάλος ήταν... πάνε και τόσα χρόνια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλείνει το περιοδικό "ΜΟΤΟ" ???
    από nassosxlvbros στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2010, 06:19
  2. Το περιοδικό ΜΟΤΟ σας προσκαλεί στην ΜΟΤΟ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009
    από X-HarrisX στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 22:26
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2008, 13:53