Κοντά τα χέρια σου από το υπερ-μηχάνημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...κατι freewind...![]()
Ρε 'σεις...
...
...
...
...θα έρθω...![]()
Κοντά τα χέρια σου από το υπερ-μηχάνημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...κατι freewind...![]()
Ρε 'σεις...
...
...
...
...θα έρθω...![]()
"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"
ρε Βarchman θα πάμε με τα υπερ-μηχανήματα στο trackday του ανέμου;![]()
Η παρέα μεγάλωσε αλλά ρε παιδιά, ο Zan_Prisol που είναι??? Αισθητή η απουσία του!!! Ρε Zan που είσαι??? Άλλες απουσίες έχουμε???
δεν εχει ανάγκη αυτός !zan ο τίγρης .ή με καμμια γκόμενα θα ειναι η σε κανα ζαχαροπλαστειο θα ειναι:rotflmao:
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
δεν εχει ανάγκη αυτός !zan ο τίγρης .ή με καμμια γκόμενα θα ειναι η σε κανα ζαχαροπλαστειο θα ειναι:rotflmao:
![]()
Πατρίδα εσύ θα έρθεις??? Τίμησε μας με την παρουσία σου!!!
![]()
Mέσα και εγώ παιδιά...Άργησα λίγο βέβαια...
Ντόντοκ...πολύ σαλιάρισμα πέφτει ρε...
Έμαθες ότι τότε στην Έδεσσα είχα φέρει και ρίγανη για να σε σιγοψήσω και να σε μασουλήσω,κουφαλίτσα,και προσπαθείς να την βγάλεις μέλι εεεεε;;;;;![]()
![]()
![]()
CBF600S
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ????ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΣΚΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ PEGASO ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.
ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ρε πατρίδα, έλα με το αυτοκίνητο μέχρι τον ΟΣΕ και μετά πάμε δικάβαλο μαζί!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ????ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΛΕΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΣΚΑ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟΝ PEGASO ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ.
ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zan_Prizol
Mέσα και εγώ παιδιά...Άργησα λίγο βέβαια...
Ντόντοκ...πολύ σαλιάρισμα πέφτει ρε...
Έμαθες ότι τότε στην Έδεσσα είχα φέρει και ρίγανη για να σε σιγοψήσω και να σε μασουλήσω,κουφαλίτσα,και προσπαθείς να την βγάλεις μέλι εεεεε;;;;;![]()
![]()
![]()
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΝΝΝΝΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ.![]()
![]()
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
αντε ρε Dodok έλα,γιατί όλοι σε έχουν γνωρίσει εκτός απο μένα και όλοι μα όλοι λένε οτι είσαι και γ@μω τα παιδιάΑρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ
αν δεν βρείς μέσο θα πεταχτώ εγώ να σε πάρω αλλα μάλλον δεν θα μπορέσω να σε γυρίσω πίσω αν και πιστεύω οτι ο angels θα ήταν διατεθειμένος να γυρίσετε μαζί
Κωστή, αν μΕ δανείσεις το παρταλο-μηχανάκι σου, τον επιστρέφω εγώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
αν δεν βρείς μέσο θα πεταχτώ εγώ να σε πάρω αλλα μάλλον δεν θα μπορέσω να σε γυρίσω πίσω αν και πιστεύω οτι ο angels θα ήταν διατεθειμένος να γυρίσετε μαζί
...αλλά, μετά, φεύγω για Σέρρες...![]()
"Και να, αδερφέ μου, που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα, ήσυχα, ήσυχα κι απλά"
Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
αντε ρε Dodok έλα,γιατί όλοι σε έχουν γνωρίσει εκτός απο μένα και όλοι μα όλοι λένε οτι είσαι και γ@μω τα παιδιά
![]()
![]()
![]()
αστο καλό σου
![]()
![]()
μη τα πιστευεις τα καθάρματα!μονο ο old λεει την αλήθεια.
πραγματικα θα το προσπαθησω![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Barchman
Κωστή, αν μΕ δανείσεις το παρταλο-μηχανάκι σου, τον επιστρέφω εγώ...
...αλλά, μετά, φεύγω για Σέρρες...![]()
ααααααα!!!!!παλι καλα!!!
με το gsxr Εννοείς να με γυρίσεις .γιατί αν περίμενα να με φέρεις πίσω με το freewind έπρεπε να ξεκινήσουμε τώρα για να φτάσουμε την Κυριακή![]()
:rotflmao:
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Παιδιά έχουμε άλλη μια απουσία. Ο estranged λείπει και θα μας στεναχωρήσει αν δεν μας τιμήσει με την παρουσία του. Που είσαι βρε Τζώνη!!!!
![]()
Αλήθεια, προς τα που θα πάμε? Any ideas?
Επίσης, guest star εμφάνιση από ixnilatis και vezouvios..
![]()
You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize