Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Βοήθεια για αγορά μοτοσικλέτας 750-1000cc+

Παλαιό μέλος
    Σήμερα δοκίμασα το Z1000.Πρωτα μέσα στην πόλη.Ευκολοδηγητο μικρό σε μέγεθος στρίβει εύκολα στα κλειστά κομμάτια,ροπή από χαμηλά που βοηθάει μέσα στην πόλη. Σε σχεση δηλ με το δικό μου ήταν στον ίδιο όγκο περιπου και δεν μου φανηκε "καπως" οταν ανεβηκα.Βγήκα και λίγο έξω,εντάξει ανοίγει ωραία αν εξαιρέσουμε τον αερα λογω γυμνου.Πήγαινα αργά και προσεκτικά καθότι δεν γνώριζα το μηχανάκι, μου φάνηκε σταθερό σε επαρχιακό δρόμο που πήγα και καλή ανταπόκριση στο γκαζι,δεν έτυχε να οδηγήσω πότε 1000αρι.Οι αναρτήσεις λίγο σκληρές μου φάνηκαν.
    Σε γενικές γραμμές μου άρεσε για τη χρήση που θέλω.

Παλαιό μέλος
    Οι λίγο σκληρές αναρτήσεις δεν ενοχλούν σε μικρές διάρκειας διαδρομές, όμως σε μεγάλες ενοχλούν, ειδικά αν οι ταχύτητες δεν είναι 80+ (όπου συμπεριφέρονται ποιο σωστά)

Επαναλαμβάνομαι αλλά δοκίμασε και κανένα vstrom, f800gs, σίγουρα πολύ λιγότερα τα άλογα αλλά ποιο χρηστικά μηχανάκια.

Εξαρτάται όμως πόσο σε ενδιαφέρει το "χρηστικά"... ... κατανοώ φυσικά και το "μια ζωή την έχουμε" σκεφτικό.

α! abs έχει;

Παλαιό μέλος
    Μπα δε μου κάνουν το κλικ που λέμε μηχανές τύπου vstrom.Είμαι 4κυλινδρος τύπος
    Αυτό δεν είχε abs που δοκίμασα αν και ήθελε εξαερωση.Ηταν σε αριστη πραγματικά κατάσταση με λίγα χιλιομετρα.Θα δω άλλα δύο το ένα έχει . Είναι λίγα με abs δυστυχώς και τα περισσότερα πολύ μακριά για να τα δω.Κοιταω τους γύρω νόμους ώστε να μπορώ έχω και μηχανικό μαζί μου.

Στο hayabusha αληθεύει ότι στο μοντέλο του 13' έβαλαν abs και πριν δεν είχαν;
    Τελευταία τροποποίηση από takisdemi; 25/08/2015 στις 17:23.

Παλαιό μέλος
    Υπάρχει και η μέση λύση - 3κύλινδρο, πχ tiger 1050 κλπ http://www.triumphmotorcycles.gr/

Παλαιό μέλος
    Παιδιά μίλησα με έναν γνωστό που έχει εμπειρία καθώς έχει αλλάξει πολλές μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού και είναι σε ώριμη ηλικία .Σε συζήτηση που είχα όσο αναφορά την απόκτηση ενός z1000 μου ειπε να αποφύγω τέτοια κατηγορία από το 400αρι που είχα εως τώρα καθώς μηχανή όπως το πχ το z1000 εχει πολύ ροπή και απότομα ξεσπάσματα από χαμηλά και δε συγχωρεί λάθη διότι έχει και κοντό μεταξονιο. Να πάω σε 600cc μου πρότεινε και σε μια μηχανη που να ανεβάζει πιο γραμμικά τη δύναμη( για 4κυλινδρα).Δηλ την επόμενη κατηγορία από το 400.
    Να σας πω με φόβισε λίγο και ανέστειλα προς το παρών 1000 παρόλο που το οδήγησα.
    Όντως είναι έτσι υπάρχει περίπτωση δηλ να με παρασύρει κάτι τέτοιο από το 400 που ήμουν;
    Τελευταία τροποποίηση από takisdemi; 30/08/2015 στις 13:50.

Παλαιό μέλος
    Δε νομιζω να μπορει καποιος να σου πει με σιγουρια μια απαντηση. Κατα τη γνωμη μου κανεις δε μπορει να σε συμβουλεψει, απλα γιατι δε μπορει να ξερει τις οδηγικες σου ικανοτητες. Απο αυτες εξαρτατε αν μπορεις να ανεβεις στα μεγαλα.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ναι το hayabusa εχει abs απο το 13 και μετα. Παρε αυτο που γουσταρεις και μαλακα με το γκαζι. Μη σε τρομαζουν τα αλογα και τα κυβικα. Να σε τρομαζει το χερι και το μυαλο σου!

Ήντα κάνετε? Το avatar του/της xarisiero
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ναι το hayabusa εχει abs απο το 13 και μετα. Παρε αυτο που γουσταρεις και μαλακα με το γκαζι. Μη σε τρομαζουν τα αλογα και τα κυβικα. Να σε τρομαζει το χερι και το μυαλο σου!
    Οτι πιο σοφο θυμαμαι να εχω διαβασει στο μοτο.γρ....Απλα οπως το ειπες..

Παλαιό μέλος
    παιδιά προσωπικά σε , καναδική μεν, πόλη, σκέψου για κανένα harley sportster (883/1200)

με καλό τράβηγμα, abs, ισοροπημένα και "εύκολα" .

Κανένας σωστός;;
    Είσαι από τους τυχερούς τις επαρχίας που ψάχνονται και το σίγουρο είναι ότι όποιος ψάχνει,βρίσκει.Αρκεί να μην επηρεαστεί/χαθεί στο κυνήγι των πολλών cc και hp που μπορεί να του είναι άχρηστα.
    Κοίτα το τι πραγματικά μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου κι όσο μπορείς κάνε test ride.Tα παιδιά παραθέτουν κι εκείνα προτάσεις.
    Γνώμη μου..κατασκευές έως 650 cc σε sport touring και on-off θα είναι χρηστικές τόσο εντός πόλεως,όσο και στο ταξίδι.

Να ρωτήσω μέχρι που σκέφτεσαι να ανοιχθείς οικονομικά;

Μέλος
    Για επαρχιακό δρόμο που το θες, αν κατάλαβα καλά, δεν θα σε βοηθήσει το 1000, ειδικά τα 1000 που ψάχνεις. Γνώμη μου πήγαινε σε κάποιο Triumph Street Triple ή Honda Hornet 600 (2007-2008) με κορυφαίο abs. Ελαφριά, γρήγορα κι ευέλικτα μηχανάκια και τα δύο. Το Ζ750-Ζ1000 και Fazer 1000 είναι βαριά μηχανάκια και μη νομίζεις ότι επειδή είναι παραπάνω κυβικά θα έχεις και καλύτερη ροπή χαμηλά, μη σου πω ότι εκεί που θα έχεις δευτέρα-τρίτη ταχύτητα με το χόρνετ θα έχεις πρώτη! με το Ζ.
    Με προβλημάτισες που έγραψες για σκληρή ανάρτηση. Μήπως ένα δυνατό on off θα σε βολέψει καλύτερα?

Παλαιό μέλος
    Παιδιά το aprilia tuono λέει κάτι; Διάβασα ότι έχει καλό στησιμο.Γενικά θα παίρνατε ιταλικό μηχανάκι ;
    Σκέφτομαι στα αρνητικά θα είναι η δύσκολη εύρεση μεταχειρισμενων ανταλλακτικων έτσι;
    Τελευταία τροποποίηση από takisdemi; 13/09/2015 στις 17:13.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takisdemi Προβολή μηνύματος
    Γενικά θα περνάτε ιταλικό μηχανάκι ;
    απο Ιταλια να παρεις παπουτσια και μακαρονια...μεχρι εκει....οχι μηχανακια...

αν απ'την αλλη νοιωθεις τυχερος, ρισκαρε το...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    το tuono οχι ρε τι να πει..δεν λεει τιποτα, δικυλινδρο του λιτρου.... Γενικα, φρενα, πλαισιο κινητηρας για τα σκουπιδια... Απορω πως πουλησε αυτο το πραγμα...

Κατι πειραγμενοι εδω μεσα που τα εχουν και πινουν νερο στο ονομα τους μην τους δινεις σημασια απο τις κ@υλες που τα κυκλοφορουν δεν ξερουν τι λενε..

Αν στο Ζ σου φανηκαν λιγο σκληρες οι αναρτησεις στα Tuono θα σου φανει οτι καβαλας ενα κομματι σιδερο.
    Quod me nutrit... me destruit.....

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takisdemi Προβολή μηνύματος
    Παιδιά το aprilia tuono λέει κάτι; Διάβασα ότι έχει καλό στησιμο.Γενικά θα παίρνατε ιταλικό μηχανάκι ;
    Σκέφτομαι στα αρνητικά θα είναι η δύσκολη εύρεση μεταχειρισμενων ανταλλακτικων έτσι;
    Σαβουρια ειναι!

Byron, Ζευκααα...

Κοιτα, αμα νοιωθεις τοσο τυχερος ωστε να ψωνισεις aprilia κοιτα και το dorsoduro.. Πιο ανετο για αυτο που θες.
    MADE IN JAPAN 日本製

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοήθεια για αγορά παιδικού κράνους
    από Skakinen στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2007, 21:59
  2. Βοηθεια για αγορα H/y
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 11:32
  3. Απαντήσεις: 31