Δημοσιεύθηκε αρχικά από
eulogitos
Καλησπερα και απο μενα.
Επειδη ειχα το 690 και ειχα παρει βολτα xtx απο φιλο ,ειναι αληθεια πως την διαφορα θα την νιωσεις αισθητα και στην ευκολια που θα μπαινεις στη στροφες ,και στα γκαζι που θα ανοιγεις και θα λυσσαει και στα φρενα που θα σου δωσουν μια αισθηση σιγουριας παραπανω..ολα αυτα με ενα + αν μιλαμε για το smr 690 που γ μενα ειναι χρυση τομη στα sm αυτου του κυβισμου συν οτι εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση (υποκειμενικο εδω ,γτ το υπεροπλο πολιτικου μοταρντ ειναι το smc-R).
αν τωρα θες να νιωσεις πιο αισθητα την αλλαγη κατηγοριας τοτε νομιζω το s.duke θα σε δικαιωσει και με το πολυυυυυ παραπανω (ισως αρκετα παραπανω με αυτα που χρειαζεται ενας μεσος αναβατης σε συνθηκες πολης).
πολυ περιληπτικα :
με το 690 ειναι σαν να εχεις το xtx υπερτουμπανιασμενο απολες τις παντες αλλα και διατηρωντας την χαμηλη του καταναλωση (5,5-5 l/100) + οτι τα παγια εξοδα του (ασφαλεια,τελη) ειναι τα ιδια
με το s.duke εχεις ενα μηχανακι απο αλλο πλανητη σε σχεση με το xtx,μπορει να σε παει ανετα ενα ταξιδακι (την αποσταση την οριζεις εσυ...) πιο ανετα απτα αλλα 2 (οχι τοσο απο αποψη ανεμοκαλυψης,σελας αλλα απο αποψη "τραβηγματος" του κινητηρα).επισης νομιζω οτι αυτο το μηχανακι θα σε βαλει κ στο τρυπακι οτι "τι να παρω μετα,αφου ειναι τουμπανο σε ολα του..δν υπαρχει αναβαθμιση" εκτος απτο τερας το 1290.
με αυξημενα -καταναλωση,τελη,ασφαλεια- σχεδον στο 80%
Για να μην μακρυγορω θα σ πω οτι εγω,αν ειχα ενα xtx ,θα εδινα αυτα τα 4500+ χιλιαρικα μονο για το s.duke.. αλλιως δν θα εβρισκα τοσο ουσιωδη την μεταβαση..αλλα αυτο εγω.
αν εσυ αυτο π θες ειναι το ενα τσιικ παραπανω και δν ψηνεσαι να πας σε τοσα κυβικα για τους χ-ψ λογους (αν κ βλεπω οτι το κανεις πολυ κεφι το s.duke) το ψαξε γ ενα καλο,καθαρο,μαμισιο 690-690 R.
εγω το 690 το πηρα με 23.000χλ , το πουλησα σε φιλο με 35.000 και τωρα εχει 42.000 και το μονο π εκανα ηταν το μεγαλο σερβις στις 30.000 και εκτοτε μονο αλλαγες λαδιων ανα 3.000χλμ.
τωρα ετοιμαζεται για ενα ακομα μεγαλο σερβις και δν εχει κανει κιχ .μια μπαταρια ζητησε μονο.
αλλα για τα δικυλινδρα κτμ εχω ακουσει τα καλυτερα + οτι τα s.duke νομιζω εχουν κ καλυτερες τρομπες συμπλεκτη τις οποιοες δανειζονται τα adventure οταν τους κλαταρουν οι δικες τους.