Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: επιλογη ktm!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    το 690sm ειναι ενα πολιτικο μοταρντ με οτι αυτο συνεπαγεται. μπορεις να το εχεις και για καθημερινο και για παιχνιδι σε στροφιλικι-πιστα. δεν εχει αυστηρη συντηριση (απλα κανεις σερβις με βαση το μανουαλ) και δεν το δουλευεις σε χαμηλες στροφες (πχ σπιτι καφετερια με 4η και 50χλμ). αν τα κανεις αυτα δεν προκειται να παθει τιποτα. πριν το παρεις να το τσεκαρεις καλα σε μηχανικο και οταν το παρεις να βρεις ενα μηχανικο που τον εμπιστευεσαι. στη συντηρηση δεν ειναι τοσο πολυπλοκα οπως τα lc4 αλλα ουτε και απλα σαν glx. με το χτ δεν εχει καμια σχεση. "το χτ ειναι ενα ψιλοφτερο παπι 660 κυβικων"
    συμφωνω αν και να σου πω εχω παθει ερωτα με το sd!!!κοιτα αυτο που παρατηρησα ομως στο forum της ktm ειναι πως για τα 690 υπηρχαν πολυ περισσοτερες αναφορες σε βλαβες απο οτι στα sd...και με προβληματισε αυτο ειπε ο bob mastoras οτι λογω του οτι ειναι μονοκυλινδρο ειναι πιο πολυ λαχειο να βρεις μεταχειρω που να ειναι νταξει...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    συμφωνω αν και να σου πω εχω παθει ερωτα με το sd!!!κοιτα αυτο που παρατηρησα ομως στο forum της ktm ειναι πως για τα 690 υπηρχαν πολυ περισσοτερες αναφορες σε βλαβες απο οτι στα sd...και με προβληματισε αυτο ειπε ο bob mastoras οτι λογω του οτι ειναι μονοκυλινδρο ειναι πιο πολυ λαχειο να βρεις μεταχειρω που να ειναι νταξει...
    Δεν ειπα κατι τετοιο. Με μπερδεψες με αλλον.
    MADE IN JAPAN 日本製

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Οποιοδήποτε 690 βρεις συντηρημένο σωστά με αναλυτικό βιβλίο service και συνεχίσεις και το συντηρείς σωστά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βγάλει κάτι σοβαρό. Το παν είναι η συντήρηση. Τα μηχανάκια αυτά είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν στα όρια, και τα όρια τους είναι πολύυυυυυυυυ πιο πέρα από αυτά που νομίζουμε όλοι οι δήθεν χεράδες. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τα superduke.

Συμφωνω με τον απο πανω!
    Οπωσδηποτε να εχει πληρες βιβλιο σερβις αν κινηθεις προς s.duke ή 690.
    MADE IN JAPAN 日本製

Καλησπερα και απο μενα.

Επειδη ειχα το 690 και ειχα παρει βολτα xtx απο φιλο ,ειναι αληθεια πως την διαφορα θα την νιωσεις αισθητα και στην ευκολια που θα μπαινεις στη στροφες ,και στα γκαζι που θα ανοιγεις και θα λυσσαει και στα φρενα που θα σου δωσουν μια αισθηση σιγουριας παραπανω..ολα αυτα με ενα + αν μιλαμε για το smr 690 που γ μενα ειναι χρυση τομη στα sm αυτου του κυβισμου συν οτι εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση (υποκειμενικο εδω ,γτ το υπεροπλο πολιτικου μοταρντ ειναι το smc-R).
    αν τωρα θες να νιωσεις πιο αισθητα την αλλαγη κατηγοριας τοτε νομιζω το s.duke θα σε δικαιωσει και με το πολυυυυυ παραπανω (ισως αρκετα παραπανω με αυτα που χρειαζεται ενας μεσος αναβατης σε συνθηκες πολης).

πολυ περιληπτικα :
    με το 690 ειναι σαν να εχεις το xtx υπερτουμπανιασμενο απολες τις παντες αλλα και διατηρωντας την χαμηλη του καταναλωση (5,5-5 l/100) + οτι τα παγια εξοδα του (ασφαλεια,τελη) ειναι τα ιδια

με το s.duke εχεις ενα μηχανακι απο αλλο πλανητη σε σχεση με το xtx,μπορει να σε παει ανετα ενα ταξιδακι (την αποσταση την οριζεις εσυ...) πιο ανετα απτα αλλα 2 (οχι τοσο απο αποψη ανεμοκαλυψης,σελας αλλα απο αποψη "τραβηγματος" του κινητηρα).επισης νομιζω οτι αυτο το μηχανακι θα σε βαλει κ στο τρυπακι οτι "τι να παρω μετα,αφου ειναι τουμπανο σε ολα του..δν υπαρχει αναβαθμιση" εκτος απτο τερας το 1290.
    με αυξημενα -καταναλωση,τελη,ασφαλεια- σχεδον στο 80%

Για να μην μακρυγορω θα σ πω οτι εγω,αν ειχα ενα xtx ,θα εδινα αυτα τα 4500+ χιλιαρικα μονο για το s.duke.. αλλιως δν θα εβρισκα τοσο ουσιωδη την μεταβαση..αλλα αυτο εγω.
    αν εσυ αυτο π θες ειναι το ενα τσιικ παραπανω και δν ψηνεσαι να πας σε τοσα κυβικα για τους χ-ψ λογους (αν κ βλεπω οτι το κανεις πολυ κεφι το s.duke) το ψαξε γ ενα καλο,καθαρο,μαμισιο 690-690 R.

εγω το 690 το πηρα με 23.000χλ , το πουλησα σε φιλο με 35.000 και τωρα εχει 42.000 και το μονο π εκανα ηταν το μεγαλο σερβις στις 30.000 και εκτοτε μονο αλλαγες λαδιων ανα 3.000χλμ.
    τωρα ετοιμαζεται για ενα ακομα μεγαλο σερβις και δν εχει κανει κιχ .μια μπαταρια ζητησε μονο.

αλλα για τα δικυλινδρα κτμ εχω ακουσει τα καλυτερα + οτι τα s.duke νομιζω εχουν κ καλυτερες τρομπες συμπλεκτη τις οποιοες δανειζονται τα adventure οταν τους κλαταρουν οι δικες τους.
    Τελευταία τροποποίηση από eulogitos; 29/08/2015 στις 14:27.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Δεν ειπα κατι τετοιο. Με μπερδεψες με αλλον.
    ναι οκ σορι!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eulogitos Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα και απο μενα.

Επειδη ειχα το 690 και ειχα παρει βολτα xtx απο φιλο ,ειναι αληθεια πως την διαφορα θα την νιωσεις αισθητα και στην ευκολια που θα μπαινεις στη στροφες ,και στα γκαζι που θα ανοιγεις και θα λυσσαει και στα φρενα που θα σου δωσουν μια αισθηση σιγουριας παραπανω..ολα αυτα με ενα + αν μιλαμε για το smr 690 που γ μενα ειναι χρυση τομη στα sm αυτου του κυβισμου συν οτι εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση (υποκειμενικο εδω ,γτ το υπεροπλο πολιτικου μοταρντ ειναι το smc-R).
    αν τωρα θες να νιωσεις πιο αισθητα την αλλαγη κατηγοριας τοτε νομιζω το s.duke θα σε δικαιωσει και με το πολυυυυυ παραπανω (ισως αρκετα παραπανω με αυτα που χρειαζεται ενας μεσος αναβατης σε συνθηκες πολης).

πολυ περιληπτικα :
    με το 690 ειναι σαν να εχεις το xtx υπερτουμπανιασμενο απολες τις παντες αλλα και διατηρωντας την χαμηλη του καταναλωση (5,5-5 l/100) + οτι τα παγια εξοδα του (ασφαλεια,τελη) ειναι τα ιδια

με το s.duke εχεις ενα μηχανακι απο αλλο πλανητη σε σχεση με το xtx,μπορει να σε παει ανετα ενα ταξιδακι (την αποσταση την οριζεις εσυ...) πιο ανετα απτα αλλα 2 (οχι τοσο απο αποψη ανεμοκαλυψης,σελας αλλα απο αποψη "τραβηγματος" του κινητηρα).επισης νομιζω οτι αυτο το μηχανακι θα σε βαλει κ στο τρυπακι οτι "τι να παρω μετα,αφου ειναι τουμπανο σε ολα του..δν υπαρχει αναβαθμιση" εκτος απτο τερας το 1290.
    με αυξημενα -καταναλωση,τελη,ασφαλεια- σχεδον στο 80%

Για να μην μακρυγορω θα σ πω οτι εγω,αν ειχα ενα xtx ,θα εδινα αυτα τα 4500+ χιλιαρικα μονο για το s.duke.. αλλιως δν θα εβρισκα τοσο ουσιωδη την μεταβαση..αλλα αυτο εγω.
    αν εσυ αυτο π θες ειναι το ενα τσιικ παραπανω και δν ψηνεσαι να πας σε τοσα κυβικα για τους χ-ψ λογους (αν κ βλεπω οτι το κανεις πολυ κεφι το s.duke) το ψαξε γ ενα καλο,καθαρο,μαμισιο 690-690 R.

εγω το 690 το πηρα με 23.000χλ , το πουλησα σε φιλο με 35.000 και τωρα εχει 42.000 και το μονο π εκανα ηταν το μεγαλο σερβις στις 30.000 και εκτοτε μονο αλλαγες λαδιων ανα 3.000χλμ.
    τωρα ετοιμαζεται για ενα ακομα μεγαλο σερβις και δν εχει κανει κιχ .μια μπαταρια ζητησε μονο.

αλλα για τα δικυλινδρα κτμ εχω ακουσει τα καλυτερα + οτι τα s.duke νομιζω εχουν κ καλυτερες τρομπες συμπλεκτη τις οποιοες δανειζονται τα adventure οταν τους κλαταρουν οι δικες τους.
    αυτο ακριβως ειναι το θεμα το xtx θα το δωσω κανα 2000...αν βαλω αλλα τοσα και παραπνω και γενικα μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια με μαστορες και τι μπορει να βγαλει για να παρω κατι που οσο να ναι θα μου δωσει μια αισθητη διαφορα απλα δε ξερω αν αξιζει..γιατι και το xtx με ροικη kn εξατμισεις και μια μαλακιτσα για τα μιγματα που κατι δινει παει αρκετα καλα και μου το εχουν πει αρκετα ατομα...

ασε που με 300 ευρω βαζω ενα αναποδο μπροστινο απο ktm με ακτινικη τρομπα φρενου και εχω καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα...
    δε θα γινει δουκας φυσικα ποτε αλλα θα ειναι αξιολογο μηχανακι...αυτα με κανουν να κλεινουν προς το superduke...

απο την αλλη θελω αν παρω superduke να το γουσταρω ακομα μαι μεχρι στο περιπτερο (οπως χαιρομαι το xtx και εχουν και το ιδιο βαρος 186 κιλα) και οχι να το χαιρομαι μονο τα βραδυα σε ανοιχτους δρομους χωρις κινηση..

φιλος που το χε 4 χρονια μου χει πει πως το μηχανακι πεταγε και το χε σα παπι δε κολωνε πουθενα + οτι του πινε το αιμα σουζες και λοιπα και δεν ειχε ζητησει τπτ...

παρα τα 20 αλογα που εχουν διαφορα, δεν θα σου κανει μεγαλη αισθηση ,λογω του τροπου που αποδιδει το κτμ... πολυ γραμμικα , πολυ ψηλα ... εκτος αν το ξεκωλλιασεις στο γραναζωμα ,αλλα αυτο ισχυει και με το χτχ ετσι και του βαλεις κανα 60αρι γραναζι
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos force Προβολή μηνύματος
    παρα τα 20 αλογα που εχουν διαφορα, δεν θα σου κανει μεγαλη αισθηση ,λογω του τροπου που αποδιδει το κτμ... πολυ γραμμικα , πολυ ψηλα ... εκτος αν το ξεκωλλιασεις στο γραναζωμα ,αλλα αυτο ισχυει και με το χτχ ετσι και του βαλεις κανα 60αρι γραναζι
    δεν τα συγκρινω τα δυο μηχανακια σαφως και το ktm ειναι κλασης ανωτερω απο το xtx απο ολες τις αποψεις και πολυ πιο δυνατο...απλα το προβλημα μου ειναι πως με τα ιδια λεφτα παιρνεις και τα δυο μηχανακια..που εχουν μεγαλες διαφορες..οπως ειπε πανω ο φιλος το 690 ειναι ενα υπερτουμπανιασμενο xtx αλλα το sd ειναι τελειως αλλου ειναι αλλη κατηγορια μηχανης

Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου δεν θα παιρνα ουτε το ενα ουτε το αλλο.
    SMT ή SMR 950 θα επαιρνα. Κατα προτιμηση το voyager. Κανει τα παντα, εχει στησιμο μοταρντ, εχει αρκουδογκαζο οπως και το sd, πιο μανιτζεβελο μες την πολη λογω υψους, ταξιδευει με ανεση και περναει και χωματοδρομους σβελτα (μη σου πω κανεις και αλματακια).
    Για τσεκαρε το και τουτο..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    SMT ή SMR 950 θα επαιρνα. Κατα προτιμηση το voyager. Κανει τα παντα, εχει στησιμο μοταρντ, εχει αρκουδογκαζο οπως και το sd, πιο μανιτζεβελο μες την πολη λογω υψους, ταξιδευει με ανεση και περναει και χωματοδρομους σβελτα (μη σου πω κανεις και αλματακια).
    lc8 και αυτα ετσι?

Παλαιό μέλος
    λοιπον smt ακριβο το ξεχναω..smr ειναι ωραιο θα το δω και αυτο οντως θα ναι πιο πολυ στη φαση τοθ xtx αρα πιο βολικο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    λοιπον smt ακριβο το ξεχναω..smr ειναι ωραιο θα το δω και αυτο οντως θα ναι πιο πολυ στη φαση τοθ xtx αρα πιο βολικο...
    ντιουκ3 και σμ690 ειναι ακριβως τα ιδια μηχανακια απο αποψη εργονομιας
    PROzacRIDER

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos force Προβολή μηνύματος
    ντιουκ3 και σμ690 ειναι ακριβως τα ιδια μηχανακια απο αποψη εργονομιας
    Μιλαμε για super duke και smr 950

Παλαιό μέλος
    Να σε ρωτησω το smr που ειναι καρμπυρατερ τι υπερ και κατα εχει απο το ιντζεξιον που ειναι το sd;

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. Το SuperBike της KTM
    από DIT στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2003, 14:57
  3. apithano videaki...KTM
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 18:31
  4. Ζητηση για KTM 525