μέσα!!!
Αύριο μέχρι το μεσημέρι θα ποστάρω και την δικιά μου διαδρομή που θα περιέχει στην επιστροφή λίγη Βυτίνα (να κεράσω και την MILFάρα κανένα σιροπιαστό), οπότε όσοι έχετε όρεξη για περισσότερα χιλιόμετρα με χαρά να τα κάνουμε μαζί.
Αρχηγέ πες τι ώρα υπολογίζετε να είστε στα Ίσθμια για να κανονίσω κι εγώ την δικιά μου εκκίνηση.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αν καταφερω να ξυπνησω θα τα πουμε περιπτερο...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Βασίλη, με εκκίνηση 0800 από Χαιδάρι, γύρω στις 0845-0900 θα είμαστε στα Ίσθμια. Δίνουμε ραντεβού στο σούπερ μάρκετ IΣΘΜΙΑ ΜΑΡΚΕΤ, επί της λεωφόρου Επιδαύρου, λίγο μετά την διασταύρωση της με την Ε.Ο.
Και εμείς με την σειρά μας, σκεφτόμασταν, λόγω της υπερβολικής ζέστης στο Ναύπλο (δίνει 40άρι για αύριο), να μην κάτσουμε πολύ, παρά μόνο για ένα καφεδάκι και μετά να ανεβαίναμε πρός Βυτίνα για κούρα, δροσά (μείον 10 βαθμούς Κελσίου) και γλυκό. Η διαδρομή που είχαμε στο μυαλό μας είναι αυτή:
https://www.google.gr/maps/dir/%CE%9...d37.670162!3e0
Επιστροφή για μας τους παναυλακιώτες από Λεβίδι- Σκοτεινή-Νεμέα. Το συζητάμε στο καφέ και βλέπουμε.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Στο τέλος θα νομίζουν ότι παίρνω ποσοστά, αλλά δε μαμιέται
αφού θα πάτε μέχρι εκεί, ορίστε και μια πρόταση για στάση στον γυρισμό![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Φαγητό τέρμα. Δίαιτα για να φύγουν τα τριγλυκερίδια του καλοκαιριού και να εξοικονομήσουμε χρήματα για να σώσουμε την πατρίδα, δίνοντας σε ενφιάδες, εφορίες και όπου αλλού μας ζητηθεί! Άμ' πώς! Κανά καλαμάκι κοτόπουλο στο πόδι και πολύ είναι!
Πρίν κάν ανοίξω το χάρτη, είπα : "για το Χάνι θα λέει"Μά τόσο καλό φαγητό ρε φίλε? Για πές λεπτομέρειες ....
Winterhater.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
και ελεγα να έρθω ανάπλι αλλά αν συνεχίσετε δεν με κόβω , και να γυρνάω μόνος μου βαριέμαι.
AFTER DARK...........
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Kαι αυτό παίζει. Το κουβεντιάζουμε από κοντά!
ΕDIT
@bocaros
Υπάρχουν νομίζω παιδιά, που δεν θα ανέβουν πρός Βυτίνα, αλλά θα γυρίσουν μετά τον καφέ στην Αθήνα. Θα μπορούσε να γίνει ομαδική η κίνηση και να επιστρέψετε όλοι μαζί. Δηλώστε το άν θέλετε, για να δούμε ποιός θα γυρίσει με ποιόν και από πού.
Π.χ. ο Σταμάτης (stamatisx) θα γυρίσει Αθήνα, λόγω υποχρεώσεων.
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 05/09/2015 στις 10:48.
Winterhater.
Τον δρόμο από Σοφικό-Λίμνες-Νέο Ηράιο, εσείς οι πρωτευουσιάνοι από που τον ξέρετε;;;;