Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Φωτό του νέου Duke

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    εντάξει το πρώτο duke είναι ο σημαιοφόρος ο γενάρχης του είδους!σήμερα είναι το ομορφότερο γιατί είναι ένα παλιό καλό κρασί!
    τα υπόλοιπα (ΙΙ & ΙΙΙ)αισθητικά με τις γωνίες και τα κάθετα φανάρια δεν μου άρεσαν

το σημερινό όμως(τέλως πάντων απο τοτε που έγινε στριτοειδές) μου άρεσει αρκετά και είναι πολύ ιδεέτερο γιατί έχεις ένα μηχανάκι thumper 160 κιλά με κυριότερο μείον (για τα κιλά μου και τα χρόνια μου) το μέγεθος
    το ίδιο μηχανάκι έαν είχε μακρύτερο μετατρόχιο μεγαλύτερη σέλα και για τους 2 και φυσιολογικές γωνίες σε χερια πόδια θα ήταν το ιδανικό!
    you rise you fall you're down then you rise again

καθε φορα που το βλεπω με πιανει ενα ξενερωμα...αλλο πραμα.

δν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μεινανε στο στυλ του ΙΙΙ (2008-2012)..ηταν αρκετα πετυχημενη η "εκσυγχρονιση" του οσον αφορα το design σε σχεση με το ΙΙ και ετσι η μεταβαση εγινε δεκτη απ'ολους τους λατρεις του συγκεκριμενου μοντελου..

ειναι κριμα να χαραμιζεται τετοιος κινητηρας,πραγματικα χρυση τομη , σε αυτο το πραμα... :/

Παλαιό μέλος
    και γω προτιμω το ΙΙΙ σε σχεδίαση, αλλα όπως και να το κάνουμε είναι ενα μηχανάκι που πραγματικά τα κάνει όλα και συμφέρει, δεν χαλάει και λόγω χαμηλού βάρους με κατάλληλο λάστιχο μπορεί να πάει και παντού εκει που άλλα βαρίδια enduro και adventure ονειρεύονται να πάνε... Νομίζω είναι οτι θα ήθελα σε ένα μηχανάκι. Αν είχα και τα ευρω...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Προστιμα του νεου ΚΟΚ
    από OzZzZzY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 18:11
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2007, 10:31
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2006, 10:43
  4. Ερωτησεισ Του Νεου
    από petridist στο forum Yamaha Fazer