Καλά είσαι εκεί, προχώρα γιατί δεν νομίζω να βρεις exan σε αυτήν τη τιμή και πιθανότατα δε θα εχει τον ενδιάμεσο σωλήνα.
Sent from me using a computer.
Εγινε η παραγγελια!
Δειτε πως θα γινει το deal.. Επειδη προφανως o ανθρωπος δεν την ειχε στοκ για το "εμπορικοτατο" Dominator πρεπει να την παραγγειλει απο Ιταλια.
Οποτε μου ειπε θα μου στειλει με αντικαταβολη, δωρεαν, ενα φακελο με αποδειξη αγορας και λοιπα στοιχεια του καταστηματος (στην Πατρα ειναι), θα δωσω το ποσο στο courier, θα την παραγγειλει και μετα μου τη στελνει δωρεαν οπου ειμαι! Αυτο διοτι προφανως δεν θελει να τα βαλει απο την τσεπη του για να την παραγγειλει χωρις να ξερει και η GPR δεν του στελνει πια βερεσε λογω capital controls κλπ.
Καλη ξηγα και ειμαι καλυμενος και εγω και αυτος! Γενικοτερα μου εκανε καλη εντυπωση ο ανθρωπος που μιλησα.
Το κακο ειναι οτι θα κανει κανα 20ημερο περιπου μεχρι να την παραλαβω.. (να παραγγειλω απο τωρα και βαλβιδες εξαγωγης Ολντμαν;;)
MADE IN JAPAN 日本製
Χωρις να λεω οτι δεν ειναι κυριος ο ανθρωπος.. Εσυ θα δωσεις τα λεφτα και θα παρεις αποδειξη..
και το προιον θα ερθει??? Δεν πιανω ακριβως το "καλυμμενος" αλλα οκ...
Quod me nutrit... me destruit.....
Παιδια μεγαλο μαγαζι ειναι. Εχω τα στοιχεια του, διευθυνση, τηλ, αφμ, ονομα κλπ. Εχει παρα πολλα πραγματα που πουλαει στο car.
Kαι ειναι ο μονος εισαγωγεας της GPR.
Λογικο ειναι, απο τη μια, να μην θελει να τα βαλει απο την τσεπη του για ενα προϊον που δεν ξερει αν εγω εν τελει θα το αγορασω.
Αλλες τις εχει στοκ, του Ντομινεϊτορ πολυ λογικο να μην την εχει.
Τωρα οπως ειπα και στον Τεο σε πμ που με ρωτησε το ιδιο, αμα κανει μ@λακια, κοντα ειναι η Πατρα, θα κατεβω και θα του περασω εγω εξατμιση..
Αλλα το θεωρω απιθανο..
θα δουμε.. Προς το παρον μου εδωσε καθε λογο να τον εμπιστευτω και αυτος που μιλησα και το ψαξιμο που εκανα στο μαγαζι.
MADE IN JAPAN 日本製
Υπάρχει και η προκαταβολή.
Sent from me using a computer.
Ρε 'σεις καλα κανετε και ανησυχειτε αλλα μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι;;
Ποια η διαφορα με το να παραγγειλω κατι απο ενα μαγαζι, στην Αθηνα πχ, και να στειλω τα λεφτα μεσω τραπεζας για να μου το στειλει;;
Δεν την παρειγειλα απο πλανωδιο στην Ομονοια και του την προπληρωσα..
Και προφανως δεν θα ειχε σε στοκ, εξατμιση ειδικη για το Dominator. Ποσα κυκλοφορουν;; Και 'γω αν ειχα μαγαζι και ειχα και εξατμισεις, για Domi δεν θα επαιρνα να εχω στοκ ουτε μια.
Οσοι εχουμε after εξατμιση στο Domi χωραμε σε ταξι και οι δυο ειμαστε και εδω μεσα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Είναι που είναι συλλεκτικά και μόνο για γνώστες ρε αγάπη και τα πουλάνε δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι πόσο. Όπως λέει και ένας στο car, ποιότητα χόντα πελάτες μου. πλερουά.
Πάντως αν ο πατρινός είναι ένας που πουλάει ανταλλακτικά και εξατμίσεις mivv καινούρια στο car.gr, ακόμα περιμένω ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ σιγαστήρα για το εδω και 8-9 μήνες πουλημένο μηχανάκι μου.
Ατάκα: Από δευτέρα περιμένω παραγγελία από Ιταλια και ο σιγαστήρας σου είναι μέσα!
Η παραγγελία έγινε σεπτεμβρη του 2014 και το μηχανάκι πουλήθηκε το γενάρη.
Αυτήν την συνέπεια επέδειξε και γνωστός αναρτησάς στην Αθήνα, ελατήριο από Δεκέμβρη ερχόταν κάθε βδομάδα ως τον Απρίλη, οπότε τελικώς έστειλαν από Αμερική σε 5 ημερολογιακές.
Τι έχουν τα έρημα και ψοφάνε;
Τέλος πάντων μην τον μαυρίζουμε τον μπόμπι, όλα καλά θα πάνε.
Έχω αγοράσει από τον συγκεκριμένο εξάτμιση για το Husqy (TE 610 ie) και είχα πληρώσει μέσο paypal (αχ καλές εποχές...) πριν 1μιση χρόνο περίπου. Μετά από 20 - 25 ημέρες (ήταν και το Πάσχα) το δέμα έφτασε σπίτι μου με courier σε πολύ κυριλέ συσκευασία ( τυλιγμένη μέσα σε ύφασμα και έτσι). Δεν νομίζω ότι έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ακόμη, εγώ προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την GPR. Είχα πάρει ολόσωμη σχεδόν από την κούρμπα της εξαγωγής και έπειτα. Μετά από αρκετή κακοποίηση σε δασικούς και λαγκάδια δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Γληγόρης ο γλήγορος
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).