Κορυδαλλό :P Ποτέ. Ούτε μια φορά. Έχω δει γενικά να κυκλοφορούν σε δρόμους, σκουπίδια (όχι στην περιοχή μου), αλλά ποτέ σε σπίτι. Νομίζω οι κατσαρίδες ευδοκιμούν σε αστικό κύκλο, τα ποντίκια θέλουν και λίγη εξοχή :P
Life begins at 45°.
Ευχαριστώ πολύ που μου θυμίζεις την ηλικία μου, μιας και είχα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας με την Nastazia...τι κόμματος ρπμ..
Πάρε και ένα ωραίο cat vs dog http://www.dailymail.co.uk/video/new...alifornia.html
Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Εντός πόλης, οι γάτες είναι πολύ πιο ενοχλητικές και ζημιάρικες (για τα οχήματά μας) από οποιοδήποτε σκύλο ή αλλο ζώο.
Life begins at 45°.
Μακάρι, μήπως βρουν καμιά ασχολία οι αργόσχολες γάτες της γειτονιάς, αντί να αράζουν στη σέλα μου!
Life begins at 45°.
Και οι γάτες και οι σκύλοι είναι υπέροχα πλάσματα, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να το βλέπει ανταγωνιστικά...
Σε ότι αφορά τις ζημιές, τι να πω ρε παιδιά, οχήματα είναι που κυλούν στο δρόμο και πατάνε σκατά, έντομα λάσπες και ότι π@παριά βρεθεί στο διάβα τους. Βρέχονται, σκουριάζουν, πέφτουν στραπατσάρονται κλπ και κάθεται και ασχολείται κανείς με το αν του κατούρησαν το λάστιχο ή αν κάθισε γατί στη σέλα του ή είδε πατουσοπατημασιές στο αυτοκίνητο του ... Το ότι είναι πλάσματα που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα καθαρά εχθρικό για αυτά περιβάλλον ... Μου θυμίζει τη Lihgt εκδοχή κάποιων που έχουν πρόβλημα με τους άστεγους γιατί κοιμούνται στις εισόδους τους! Χαλαρώστε ρε μια φορά ζει κανείς ζώο ή άνθρωπος και το φίδι και η σαύρα και η γάτα και ο σκύλος το σαρκίο τους μεταφέρουν και αυτά σαν εμάς στον πλανήτη.
H αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει ούτε μία από τότε που πήρα το Suzuki. Στο KTM άραζαν συνέχεια, μέχρι που αγόρασα κουκούλα και δεν το άφηνα ποτέ έτσι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
@skylaros aka Ξανθόπουλος: Δεν είναι ιδιαίτερα εχθρικό το γκαράζ μου :P
Life begins at 45°.
Τώρα που το λές αυτό ,συνειδητοποιώ οτι κ σε μένα το ίδιο έχει συμβεί.
Σε όλα τα ΚΤΜ μου (950ADV-950SM-EXC250F) έψαχνα να βρώ τρόπους (ήπιους) να τις απομακρύνω απο τις σέλες τους.
Ακόμα κι όταν τα κουκούλωνα ,έμπαιναν κι άραζαν στη σέλα κάτω απο την κουκούλα.
Στο τέλος ,είχα κοψει ένα μεγάλο κομμάτι αφρολέξ ,το 'δενα κατα μήκος πάνω στη μοτό ,και άραζαν χλιδάτα πάνω σε δαύτο.
Μυστήριο...ίσως επειδή οι γάτες είναι παιχνιδιάρες κ γουστάρουν τα PlayBikes.
Σε όσα Χόνδα κ' Γιαμάπα έχω αλλάξει ,τίποτα ,πλήρης αδιαφορία.
Ακόμα κ τώρα ,που'χω 2 Γιαμάπα στο Γκαράζ ,παρεά με 2 γάτες ,ούτε να τα φτύσουν.
Μυρίζουν λίγο τα λάστιχα κάθε που γυρνάω απο βόλτα ,κ τέλος.
Για Σουτζούκι δεν γνωρίζω ,γιατί δεν έχω πάρει ποτέ στην μέχρι τώρα ζωή μου.
Θα πάρω μιά και καλή ΒεΣτρώμμμμ όταν μεγαλώσω.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).