Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: Ζητείται σκύλος .....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μας βγήκε crazy cat lady o Βύρωνας :P

Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει ποντίκι σε σπίτι μου ή τριγύρω. Εκτός αν ζεις Εκάλη ή Κηφισιά. Ή σε υπόγειο :P

Κατσαρίδες, ναι, το δέχομαι.
    Ρε μλκ Γιώργο....ΤΙ λες? Στον Πειραιά και δεν έχεις δει ποντίκια και αρουραίους???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κορυδαλλό :P Ποτέ. Ούτε μια φορά. Έχω δει γενικά να κυκλοφορούν σε δρόμους, σκουπίδια (όχι στην περιοχή μου), αλλά ποτέ σε σπίτι. Νομίζω οι κατσαρίδες ευδοκιμούν σε αστικό κύκλο, τα ποντίκια θέλουν και λίγη εξοχή :P
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Bυρωνα για σενα ρε φίλε αφιερωμένο..
    Ευχαριστώ πολύ που μου θυμίζεις την ηλικία μου, μιας και είχα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας με την Nastazia...τι κόμματος ρπμ..

Πάρε και ένα ωραίο cat vs dog http://www.dailymail.co.uk/video/new...alifornia.html
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Εντός πόλης, οι γάτες είναι πολύ πιο ενοχλητικές και ζημιάρικες (για τα οχήματά μας) από οποιοδήποτε σκύλο ή αλλο ζώο.
    Life begins at 45°.

Κορυδαλλό :P Ποτέ. Ούτε μια φορά. Έχω δει γενικά να κυκλοφορούν σε δρόμους, σκουπίδια (όχι στην περιοχή μου), αλλά ποτέ σε σπίτι. Νομίζω οι κατσαρίδες ευδοκιμούν σε αστικό κύκλο, τα ποντίκια θέλουν και λίγη εξοχή :P
    Ναι οκ τραγούδα....Αν τύχει και γκρεμίσουν κανένα παλιό σπίτι κοντά σου, ρώτα τους γείτονες τι πλακάρα θα πάθουν με τους αρουραίους που κυκλοφορούν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μακάρι, μήπως βρουν καμιά ασχολία οι αργόσχολες γάτες της γειτονιάς, αντί να αράζουν στη σέλα μου!
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Και οι γάτες και οι σκύλοι είναι υπέροχα πλάσματα, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να το βλέπει ανταγωνιστικά...

Σε ότι αφορά τις ζημιές, τι να πω ρε παιδιά, οχήματα είναι που κυλούν στο δρόμο και πατάνε σκατά, έντομα λάσπες και ότι π@παριά βρεθεί στο διάβα τους. Βρέχονται, σκουριάζουν, πέφτουν στραπατσάρονται κλπ και κάθεται και ασχολείται κανείς με το αν του κατούρησαν το λάστιχο ή αν κάθισε γατί στη σέλα του ή είδε πατουσοπατημασιές στο αυτοκίνητο του ... Το ότι είναι πλάσματα που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα καθαρά εχθρικό για αυτά περιβάλλον ... Μου θυμίζει τη Lihgt εκδοχή κάποιων που έχουν πρόβλημα με τους άστεγους γιατί κοιμούνται στις εισόδους τους! Χαλαρώστε ρε μια φορά ζει κανείς ζώο ή άνθρωπος και το φίδι και η σαύρα και η γάτα και ο σκύλος το σαρκίο τους μεταφέρουν και αυτά σαν εμάς στον πλανήτη.

Μακάρι, μήπως βρουν καμιά ασχολία οι αργόσχολες γάτες της γειτονιάς, αντί να αράζουν στη σέλα μου!
    Μπορείς να κατουρήσεις τη σέλα σου για να μην πηγαίνουν
    SRX6 & Tuono Rulezzz

H αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει ούτε μία από τότε που πήρα το Suzuki. Στο KTM άραζαν συνέχεια, μέχρι που αγόρασα κουκούλα και δεν το άφηνα ποτέ έτσι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

@skylaros aka Ξανθόπουλος: Δεν είναι ιδιαίτερα εχθρικό το γκαράζ μου :P
    Life begins at 45°.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Και οι γάτες και οι σκύλοι είναι υπέροχα πλάσματα, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να το βλέπει ανταγωνιστικά...

Σε ότι αφορά τις ζημιές, τι να πω ρε παιδιά, οχήματα είναι που κυλούν στο δρόμο και πατάνε σκατά, έντομα λάσπες και ότι π@παριά βρεθεί στο διάβα τους. Βρέχονται, σκουριάζουν, πέφτουν στραπατσάρονται κλπ και κάθεται και ασχολείται κανείς με το αν του κατούρησαν το λάστιχο ή αν κάθισε γατί στη σέλα του ή είδε πατουσοπατημασιές στο αυτοκίνητο του ... Το ότι είναι πλάσματα που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα καθαρά εχθρικό για αυτά περιβάλλον ... Μου θυμίζει τη Lihgt εκδοχή κάποιων που έχουν πρόβλημα με τους άστεγους γιατί κοιμούνται στις εισόδους τους! Χαλαρώστε ρε μια φορά ζει κανείς ζώο ή άνθρωπος και το φίδι και η σαύρα και η γάτα και ο σκύλος το σαρκίο τους μεταφέρουν και αυτά σαν εμάς στον πλανήτη.
    Συμφωνώ απολύτως με τον από πάν'...
    Κι ας είν' και "skylaros"
    Niarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr . . . .
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

H αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρει ούτε μία από τότε που πήρα το Suzuki. Στο KTM άραζαν συνέχεια, μέχρι που αγόρασα κουκούλα και δεν το άφηνα ποτέ έτσι. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
    Αν αλλάξουν γνώμη, μπορείς να βάλεις αποθητικές ακίδες περιστεριών στη σέλα. Δεν νομίζω να δεις και καμμιά διαφορά στην οδήγηση.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι τυχαία τα αιλουροειδή στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας...
    Πράγματι.

http://www.naftemporiki.gr/story/980...loumenon-eidon

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Τώρα που το λές αυτό ,συνειδητοποιώ οτι κ σε μένα το ίδιο έχει συμβεί.
    Σε όλα τα ΚΤΜ μου (950ADV-950SM-EXC250F) έψαχνα να βρώ τρόπους (ήπιους) να τις απομακρύνω απο τις σέλες τους.
    Ακόμα κι όταν τα κουκούλωνα ,έμπαιναν κι άραζαν στη σέλα κάτω απο την κουκούλα.
    Στο τέλος ,είχα κοψει ένα μεγάλο κομμάτι αφρολέξ ,το 'δενα κατα μήκος πάνω στη μοτό ,και άραζαν χλιδάτα πάνω σε δαύτο.
    Μυστήριο...ίσως επειδή οι γάτες είναι παιχνιδιάρες κ γουστάρουν τα PlayBikes.

Σε όσα Χόνδα κ' Γιαμάπα έχω αλλάξει ,τίποτα ,πλήρης αδιαφορία.
    Ακόμα κ τώρα ,που'χω 2 Γιαμάπα στο Γκαράζ ,παρεά με 2 γάτες ,ούτε να τα φτύσουν.
    Μυρίζουν λίγο τα λάστιχα κάθε που γυρνάω απο βόλτα ,κ τέλος.

Για Σουτζούκι δεν γνωρίζω ,γιατί δεν έχω πάρει ποτέ στην μέχρι τώρα ζωή μου.
    Θα πάρω μιά και καλή ΒεΣτρώμμμμ όταν μεγαλώσω.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01

@skylaros aka Ξανθόπουλος: Δεν είναι ιδιαίτερα εχθρικό το γκαράζ μου :P
    Και οι γάτες έχουν γούστο ! Το ίδιο σε μένα από την ανάποδη. Όταν είχα το μονοκύλινδρο δεν το καταδεχότανε καμία. Τώρα στο F8 αν δεν το έχω σκεπασμένο έχω "κατάληψη".
    Φύγαμε...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ πολύ που μου θυμίζεις την ηλικία μου, μιας και είχα πάει στην πρεμιέρα της ταινίας με την Nastazia...τι κόμματος ρπμ..

Πάρε και ένα ωραίο cat vs dog http://www.dailymail.co.uk/video/new...alifornia.html
    Και ι Ναστάζια κόμματος και η μουσική κομματάρα.
    2σε1 αυτή ταινία βρε παιδί μου
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2004, 14:02
  3. ΖΗΤΕΙΤΑΙ..ΝΧ.250cc..DOMINATOR
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 12:17
  4. Σοσ Ζητειται Αιμα !!!!!!!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28