Μιλα με τον βασκα και πες μου τι ωρα να ειμαι στο σημειο συναντησης
Μιλα με τον βασκα και πες μου τι ωρα να ειμαι στο σημειο συναντησης
πουτσ@@@@@@@@@
Αγάπες παρ' όλο που γουστάρω τρελά τις φάτσες σας πιθανότατα δεν θα μπορέσω να έρθω. Το πόδι είναι πάλι πρησμένο κι έχει μαζέψει απόστημα, είμαι με 40 πυρετό και πίνω αβέρτα αντιβιώσεις. Κανονικά τώρα θα έπρεπε να είμαι στον γάμο του αδερφού αλλά δεν μπορώ. Το βλέπω δύσκολο να υποχωρήσει το οίδημα μέχρι το πρωί.
Αν τελικά μπορέσω θα είμαι στο ραντεβού με τον Θωμά στα everest 8:00- 8:10.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μπράβο ρε παίδες που τα καταφέρατε σας έκανε και την χάρη ο καιρός και όλα καλά. Εγώ έχω λιώσει στον πυρετό γμτ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φωτο δεν εχει;;;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Οχι δεν εχει, σπανιότατα τραβάω φωτο σε βόλτες... Λίγα λόγια για το κομμάτι που έκανα απο Καρπενήσι για Αμφιλοχία.
Η διαδρομή που ακολούθησα ειναι αυτή που περνά μεσα απο τη λίμνη Τριχωνίδα. Ο δρόμος ειναι ΜΟΝΟ στροφές ,μια που ξεκινάς απο το Καρπενήσι κ μια που φτάνεις Αμφιλοχία!
Το πρώτο κομμάτι απο Καρπενήσι έως και λιγο πριν τη λίμνη ειναι σχετικά κακό, ακαθόριστο στροφιλικι , άπειρες φουρκέτες!
Το κομμάτι λιγο πριν τη λίμνη κ μετα ειναι πίστα, καινούργια χάραξη δρόμος με άσφαλτο γυαλοχαρτο,ανοιχτές καμπές κλπ.
Μετα πιάνει ενα κομμάτι που ειναι πιο στενό αλλα και εκει η άσφαλτος ειναι πολυ καλή, εχει πιο κλειστό στροφιλικι.
Το τελευταίο κομμάτι για Αμφιλοχία ειναι κακό όπως αυτο στην αρχή, βέβαια κάπου εκει ψιλόχαθηκα κιόλας γτ το gps με έχωσε μεσα σε ενα χωριό...
Αφού περάσαμε όλη αυτη τη διαδρομή κ μας έχωσε το gps μεσα στο χωριό, σταματάω ενα παλικάρι καμία 20-25αρια χρόνων να τον ρωτήσω τι διάολο γινεται:
-καλησπέρα , θελουμε να βγούμε στο δρόμο για Αμφιλοχία γτ χαθήκαμε.
-τρεξ' βιασ' να προυλαβς ενα fiat punto που παει σα κατ' , δαύτος παει Αμφιλοχία.
-κ απο που να παω ρε αδερφέ?
-Εδου δεξιά , ούλο ευθεία , στην εκκλησα αριστερά κ ντουγρου
-οκ αλλα το gps μου λεει να παω δεξιά
-δε κατεω απο δαύτα τα πράγματα του διαόλου τι λένε φιλε, δαυτο που σου πα κάνε ...
Βέβαια να ειναι καλα το παλικάρι που βοήθησε!!!