Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Μην ξεφευγουμε παιδια μην το παιρνετε προσωπικα κανενας δεν σας υποχρεωνει τιποτα ....δεν ειμαι ο τσομπανης και εσεις τα προβατα και το moto.gr το μαντρι...απλα λεμε μην χρησιμοποιουμε αθεμιτα μεσα...αυτο ειπαμε...

Ναι μας εχει πειραξει το γεγονος της μυστικοπαθειας

Ναι μας εχει πειραξει το γεγονος οτι ειμαστε παντα ανοιχτοι σε καθε νεο στα δρωμενα του μοτοσυκλετισμου στην ελλαδα αλλα παρολαυτα μαθαινουμε γιαυτο απο αλλες γωνιες

Προς stako το πμ μπορεις να το χρησιμοποιεις δεοντολογικα σωστα...μιλησα για δεοντολογια και οχι για λειτουργια

Μουλιάσαμε Το avatar του/της marine521
    Χωρίς να ξέρω το τι έχει παιχτεί στα προηγούμενα fora καθομαι και διαβάζω το τόσο ενδιαφέρων thread (εάν το έγραψα σωστά).

Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι

Αρχικά για το θέμα των PM εφόσον τα παιδιά έστειλαν ένα μήνυμα στους φίλους τους δεν νομίζω ότι υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν θέλησαν να τους καλέσουν όλους; Και πάλι δικαίωμα τους. Εκτός εάν κάποιος το εξέλαβε ως διαφήμιση ενοχλήθηκε και έστειλε μήνυμα στους MODS. Και βέβαια εκτός αν το έστειλαν σε αγνώστους.

Για το θέμα των συμμετεχόντων και πάλι έχω την εντύπωση ότι ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να πάει στο εν λόγο forum είτε να διαβάσει είτε να εγγραφεί και εάν για κάποιο λόγο δεν τον εκφράζουν αυτά που γράφονται να μην γράψει. (εγώ προσωπικά μπήκα γράφτηκα αλλά ξέχασα το password )

Τώρα για το θέμα των ατόμων που γράφουν στο moto ο καθένας έχει μία άποψη και είναι ελεύθερος να την εκφέρει.

Καλή, κακή είναι η άποψη του.

Συνήθως οι περισσότεροι προσπαθούν και να την τεκμηριώνουν κάτι που για μένα είναι πολύ καλό. Δεν εξετάζω την ορθότητα των πηγών που επικαλούνται. Στην διακριτική ευχέρεια του καθενός είναι να τους απαντήσει η όχι.

Silence doesn’t always means approval or rejection (α ρε αγγλικό δίκαιο… tifo που μας κράζεις που σπουδάσαμε στην Αγγλία )

Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα στυλ που γράφει και έναν τρόπο που εκφράζει τις απόψεις του. Το αν συμφωνούμε με αυτές ή μας εκφράζουν είναι ένα άλλο θέμα.

Τώρα, η Δημοκρατία στην έκφραση, (Δημοκρατία ….ένας παρεξηγημένος όρος), φτάνει μέχρι του σημείου να μην προσβάλει τον άλλον (προσωπικότητα, δικαιώματα κτλ) Από την στιγμή που προσβάλλει κάποιον προσωπικά μπορεί να του στείλει ένα ωραίο Pm και να του γράψει να το σταματήσει εάν και μετά από αυτό δεν σταματάει τότε είναι καθήκον τον mods να τον φρενάρουν.

Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι καλή αρχή στα παιδιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της manos426f
    Παιδια,εγω,αν και νεος στο forum (δεν εχω δει κανενας σας απο κοντα ακομη) εχω να πω οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να πει αυτο που θελει,με το θαρρος της γνωμης του
    Αν λοιπον καποιοι αποφασισαν να φυγουν,δε τους κραταει κανενας και ας το κανουν,αρκει να εχουν τη μαγκια να το κανουν φανερα και οχι με αλλο τροπο,προσκαλωντας και αλλους σε αυτο..
    Απο εκει και περα τι θα κανουν οι αλλοι,εξαρταται απο αυτους και μονο
    Και εμενα ορισμενα ατομα απο δω μεσα δε με εκφραζουν με οσα λενε κατα καιρους,αλλα απλα δεν ασχολουμαι μαζι τους....
    Οταν και αν κρινω οτι δε γουσταρω να μιλαω με αλλους εδω μεσα,απλα δεν θα ξαναμπω.Αλλα επειδη εχω διαπιστωσει οτι υπαρχουν και πολλοι ωραιοι τυποι,που γουσταρουν την συζητηση,την ανταλλαγη αποψεων αλλα και την δημιουργια μιας καλης μοτοπαρεας,συνεχιζω να συμμετεχω οσο μπορω
    Και βεβαια,πειραγματα γινονται,οπως και παντου αλλου,αρκει να ειναι καλοπροαιρετα και να μην προσβαλλεται κανεις (αν και δε ξερω αν γινονται απο ολους ετσι....)
    Τελος παντων,στην τελικη αν δω οτι φευγουν και καποιοι δυσαρεστοι -για μενα προσωπικα- τυποι απο δω μεσα,καθολου δεν θα με χαλασει!
    Δε ξερω αν εκφραζω και αλλους με ο,τι ειπα,αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη...
    Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Billiards, Ping Pong, Darts, Wooden Table Football και Nova

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ειχα λαβει πριν λιγο καιρο και εγω το γνωστο πμ και αν και δεν με πειραξε και αν και το νεο φορουμ μου φανηκε ενδιαφερων, ηταν καπως περιεργος ο τροπος προσκλησης...Απο εκει και περα θα συμφωνησω με το Ντιντι οτι τα θεματα περι Εθνικων εορτων ηταν απαραδεκτα και προσβλητικα σε σημειο που αφου εγραψα το τελευταιο ποστ τοτε φωναζοντας στους μοντσ για την υπερβολικη καθυστερηση τους σκεφτηκα να μην ξανα πατησω σε ενα σιτε που βλεπω την Ελληνικη σημαια να βεβηλωνετε, και μετα δεν ακουω κανενα σχολιο απο τους μοντς..Θα διαφωνησω και παλι στο οτι ο Λεωνιδας ειναι προβλημα και θα πω ξανα ενα γενικο μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τα παιδια του μοτο.gr γιατι σε γενικες γραμμες ειμαστε μια πολυ καλη παρεα..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    ....και αργότερα διαβάζω posts όπως αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=14574 με το σχόλιο…… «για να μην τα ξαναγράφω μπείτε εδώ….» ........ γιατί πλέον με θεωρούν και ανόητο ως επισκέπτη.

εγω γιατι δεν μπορω να διαβασω το περιεχομενο και γενικοτερα το φορουμ αυτο, αφου μου ζηταει login???
    τοοοοοσο ανοικτο ειναι στον καθενα???
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εγω γιατι δεν μπορω να διαβασω το περιεχομενο και γενικοτερα το φορουμ αυτο, αφου μου ζηταει login???
    τοοοοοσο ανοικτο ειναι στον καθενα???

αυτο ειναι πολυ κουλο ρε συ...την ωρα που ανεβηκε το link και πηγα να δω το site, διαβαζα μια χαρα

τωρα ομως και εμενα μου ζηταει login...

ωραιο...
    το original α-μηχανο™ μελος

Που είναι το φόρουμ, ΟΕΟ? που είναι τα π.μ, ΟΕΟ?

Το ολο θεμα ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και τα περι καθαρων τροπων και υπογειων οδων ας τα αφησουμε για παιδακια του δημοτικου...

"Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...
    απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα..."

Γιατί δεν στέλνεις πμ βρε Hornet αφού απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα???

Να σου πω γιατί.... γιατί από την στιγμή που υπάρχουν αρχηγοί, υπεύθυνοι, πρώτοι, mods, admins και οπαδοί, δεύτεροι, μέλη κτλ υπάρχει διαφορά.... για τον απλό λόγο ότι έχουμε διαφορετικό access στα ίδια όμως πράγματα....

...επισης το κανεις για να εκθεσεις και καλα οσους εκαναν το αλλο φορουμ και να μην ανταποκρινεται ο κοσμος....

προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου αντιδεοντολογικό.. το pm, όπως και το μειλ είναι τρόπος επικοινωνίας... εγώ γουστάρω να επικοινωνίσω μαζί σου για τον Χ λόγο σου στέλνω πμ...... επιλέγω με ποιον θέλω να επικοινωνίσω και στέλνω μόνο σε εκείνον.. γιατί να το ανακοινώσω σε όλους άμα δεν γουστάρω??? τότε να καταργήσετε τα πμ γιατι σε πληροφορώ (πράγμα που ήδη ξέρεις βέβαια και ότι δεν βλέπουν οι admins πμ να τα πείτε σε κανέναν άλλον.. δηλαδή αν δεν βλέπει, δεν έχει την δυνατότητα να δει εννόω, o admin τότε ποιος έχει???) οτι εχουν γινει απειρες συνεννοησεις μεσω πμ για απειρα θεματα... ακομα και για θεμα διαφημισης ή θεμα χρημάτων... για παραδειγμα εγω πολλες φορες εχω πει "στειλε μου πμ να σου πω σε ποιο μαγαζι θα αγορασεις πιο φθηνα το κρανος σου..." εκει γιατι δεν μας την λετε? επειδη εξυπηρετειται καποιο μελος και ουσιαστικα εσας δεν σας αγγιζει???

Κοιτα μπορει για οσους δεν ξερουν ή για όσους ειναι νεοι χρηστες ολα αυτα που ειπωθηκαν πιο πανω να φαινονται περιεργα και ακαταλαβιστικα αλλα για οποιον ξερει τι εννοεις το ποστ σου ειναι απλα αστειο.... its a free country λεμε αλλα προφανως οχι... και αν σας ενοχλει η μυστικοτητα και εισαστε κατα των "υπογειων" συνεννοησεων πες ΤΩΡΑ απο που εμαθες για το αλλο φορουμ.... δεν γινεται να χρησιμοποιεις τον ιδιο "υπογειο" τροπο (υπονοουμενα, καποιος, κτλ) που καταδικαζεις...
    Και στα λεω αυτα οχι για να μαθω το φορουμ..το ξερω ποιο ειναι και εχω γραφτει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ως μελος του moto.gr, του bikenet.gr του οποιοιδηποτε φορουμ απαγορευεται να λαβω προσωπικη ενημερωση για κατι καινουριο και να παω μονη μου να τσεκαρω... και να μεινω ή να φύγω...

Εν τέλει δεν μου αρεσουν τα δυο μετρα και δυο σταθμα... ναι μεν το εκαστοτε φορουμ ανηκει στα μελη και καλα.. και το φορουμ ειναι τα μελη και εμεις οι mods/admins δεν ειμαστε πιο πανω αλλα μολις βλεπετε οτι με το δικο σας μεσο (=πμ) το οποιο εχουμε δικαιωμα ολοι και καλα να χρησιμοποιουμε μαθαινει ο κοσμος για κατι αναλογο με το δικος σας χωρο στραβωνετε! Αποφασιστε για τον ρολο σας.. ή σας ανηκει και ειμαστε ολοι φιλοξενουμενοι εδώ... ή ειμαστε ολοι το ιδιο... ( βεβαια ειναι καθαρα ρητορικο αυτο που λεω γιατι εγω ξερω ηδη τι απο τα δυο ισχυει....)

Μην τρελλενεστε και μην προσπαθειτε να μειωσετε τους αλλους για να φανειτε εσεις... κρατηστε το Moto.gr αξιοπρεπες και χωρις βλακειες και ο κοσμος δεν παει πουθενα οσα Pm και αν λαβει.... το πολυ-πολυ να ανοιξει ενα επιπλεον παραθυρο στον υπολογιστη του και να εχει και το αλλο φορουμ ανοιχτο...

Cheers!
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

Χριστηνα δεν νομιζεις οτι ηταν λιγο "περιεργη" η προσκληση, απλα περιεργος ο τροπος οχι απαραιτητα κακος...???

Περίεργο??? γιατί? ξέρουμε τι σημαίνει "επιλέγω"??? φτιάχνω εγώ ένα site και θέλω να προσκαλέσω εσένα, τον Μήτσο, τον Κήτσο και την Γκολφω (οκ.. θα ειναι λεει το www.voykolikoi.gr ) ποιο ειναι το περιεργο σε αυτο???

και ξαναρωτάω... πόσες συνεννοήσεις έχουν γίνει μέσω πμ για άπειρα πράγματα... απο τσαμπουκάδες μέχρι έμμεση/ άμεση διαφήμιση και από "πεσίματα" σε γκομενους/ες μέχρι αλληλοσυγχαρητήρια "μπράβο μεγάλε χώσε, καλα τους τα είπες!"

ο τρόπος μου φαίνεται μια χαρά... για μένα είναι πιο ενοχλητικό το να επικαλούμαστε ένα δήθεν περίεργο τρόπο όταν το προβλημά μας είναι ότι νοιώθουμε αδικημένοι γιατί τα δικά μας μέλη ενημερώθηκαν μέσω του δικού μας φόρουμ για κάποιο άλλο ανάλογο φόρουμ... τα μέλη δεν ανήκουν σε κανέναν... επιλέγω να παιρνάω πιο ευχάριστα την ώρα μου στην δουλεία μπαίνωντας στο moto.gr, στο bikenet.gr ή σε οποιοδήποτε φόρουμ... δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο με κανέναν και δεν θα νοιώσω ποτέ "προδομένη" ή εξαπατημένη απο ενα nickname (αυτο για ατάκες του στυλ "δεν το περίμενα αυτο από εσάς" και κατι τετοια χαζα)....

και μιας που ελεγα "επιλέγω να παιρνάω πιο ευχάριστα την ώρα μου στην δουλεία μπαίνωντας στο moto.gr"

σχολασαααααααα!!!!
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    Που είναι το φόρουμ, ΟΕΟ? που είναι τα π.μ, ΟΕΟ?

Το ολο θεμα ειναι ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και τα περι καθαρων τροπων και υπογειων οδων ας τα αφησουμε για παιδακια του δημοτικου...

"Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...
    απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα..."

Γιατί δεν στέλνεις πμ βρε Hornet αφού απευθύνεσαι σε συγκεκριμένα άτομα???

Να σου πω γιατί.... γιατί από την στιγμή που υπάρχουν αρχηγοί, υπεύθυνοι, πρώτοι, mods, admins και οπαδοί, δεύτεροι, μέλη κτλ υπάρχει διαφορά.... για τον απλό λόγο ότι έχουμε διαφορετικό access στα ίδια όμως πράγματα....

...επισης το κανεις για να εκθεσεις και καλα οσους εκαναν το αλλο φορουμ και να μην ανταποκρινεται ο κοσμος....

προσωπικά δεν το θεωρώ καθόλου αντιδεοντολογικό.. το pm, όπως και το μειλ είναι τρόπος επικοινωνίας... εγώ γουστάρω να επικοινωνίσω μαζί σου για τον Χ λόγο σου στέλνω πμ...... επιλέγω με ποιον θέλω να επικοινωνίσω και στέλνω μόνο σε εκείνον.. γιατί να το ανακοινώσω σε όλους άμα δεν γουστάρω??? τότε να καταργήσετε τα πμ γιατι σε πληροφορώ (πράγμα που ήδη ξέρεις βέβαια και ότι δεν βλέπουν οι admins πμ να τα πείτε σε κανέναν άλλον.. δηλαδή αν δεν βλέπει, δεν έχει την δυνατότητα να δει εννόω, o admin τότε ποιος έχει???) οτι εχουν γινει απειρες συνεννοησεις μεσω πμ για απειρα θεματα... ακομα και για θεμα διαφημισης ή θεμα χρημάτων... για παραδειγμα εγω πολλες φορες εχω πει "στειλε μου πμ να σου πω σε ποιο μαγαζι θα αγορασεις πιο φθηνα το κρανος σου..." εκει γιατι δεν μας την λετε? επειδη εξυπηρετειται καποιο μελος και ουσιαστικα εσας δεν σας αγγιζει???

Κοιτα μπορει για οσους δεν ξερουν ή για όσους ειναι νεοι χρηστες ολα αυτα που ειπωθηκαν πιο πανω να φαινονται περιεργα και ακαταλαβιστικα αλλα για οποιον ξερει τι εννοεις το ποστ σου ειναι απλα αστειο.... its a free country λεμε αλλα προφανως οχι... και αν σας ενοχλει η μυστικοτητα και εισαστε κατα των "υπογειων" συνεννοησεων πες ΤΩΡΑ απο που εμαθες για το αλλο φορουμ.... δεν γινεται να χρησιμοποιεις τον ιδιο "υπογειο" τροπο (υπονοουμενα, καποιος, κτλ) που καταδικαζεις...
    Και στα λεω αυτα οχι για να μαθω το φορουμ..το ξερω ποιο ειναι και εχω γραφτει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ως μελος του moto.gr, του bikenet.gr του οποιοιδηποτε φορουμ απαγορευεται να λαβω προσωπικη ενημερωση για κατι καινουριο και να παω μονη μου να τσεκαρω... και να μεινω ή να φύγω...

Εν τέλει δεν μου αρεσουν τα δυο μετρα και δυο σταθμα... ναι μεν το εκαστοτε φορουμ ανηκει στα μελη και καλα.. και το φορουμ ειναι τα μελη και εμεις οι mods/admins δεν ειμαστε πιο πανω αλλα μολις βλεπετε οτι με το δικο σας μεσο (=πμ) το οποιο εχουμε δικαιωμα ολοι και καλα να χρησιμοποιουμε μαθαινει ο κοσμος για κατι αναλογο με το δικος σας χωρο στραβωνετε! Αποφασιστε για τον ρολο σας.. ή σας ανηκει και ειμαστε ολοι φιλοξενουμενοι εδώ... ή ειμαστε ολοι το ιδιο... ( βεβαια ειναι καθαρα ρητορικο αυτο που λεω γιατι εγω ξερω ηδη τι απο τα δυο ισχυει....)

Μην τρελλενεστε και μην προσπαθειτε να μειωσετε τους αλλους για να φανειτε εσεις... κρατηστε το Moto.gr αξιοπρεπες και χωρις βλακειες και ο κοσμος δεν παει πουθενα οσα Pm και αν λαβει.... το πολυ-πολυ να ανοιξει ενα επιπλεον παραθυρο στον υπολογιστη του και να εχει και το αλλο φορουμ ανοιχτο...

Cheers!

+++1000000

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
    +++1000000
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΚΡΙΣΤΙΝ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Γεια χαρά σε όλους, μια και έτυχε να είμαι κι εγώ από αυτούς τους χάλιες, ανεγκέφαλους, γκομενολιγούρηδες, κόπανους, φασιστάκια, μαλάκες (όλα αυτά ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το thread χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν admin/mod) θα ήθελα να απαντήσω σχετικά. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με κανένα από τα παιδιά που έφτιαξαν το "άλλο" (φτου κακά) φόρουμ.

Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω πως δημιουργήθηκε "το κακό το φόρουμ", αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον Merlin απλά για να έχουμε έναν χώρο ορισμένοι γνωστοί και φίλοι να τα λέμε και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Γιατί δεν το κάναμε αυτό στο moto.gr? Το κάναμε για πολύ καιρό μέχρι που νιώσαμε ότι για μια πολύ μικρή μερίδα των χρηστών "δεν κάναμε", δεν μας γουστάρανε ρε παιδάκι μου και άρχισαν να το βγάζουν με κάθε ευκαιρία, απρόκλητα και με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Προσωπικά είχα διαμαρτυρηθεί για το θέμα σε υπεύθυνους του moto.gr. το αποτέλεσμα ήταν να σβηστούν ορισμένα ποστ και μετά ξανά από την αρχή η ίδια ιστορία σε άλλα thread. Έτσι λοιπόν μόλις μου είπε ο ΦΙΛΟΣ, ξαναλέω ΦΙΛΟΣ (όχι κανένας άσχετος δλδ που μου έστειλε ξαφνικά πμ), Γιώργος ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανα δευτερόλεπτο) χάρηκα πολύ που θα μπορούσαμε να έχουμε έναν χώρο να τα λέμε χωρίς να μας χαλάει τα ποστ κανείς και όπου τέλος πάντων θα είμαστε σε γενικές γραμμές άνθρωποι με τις ίδιες αυτοκαταστροφικές και ηλίθιες ιδέες και απόψεις. Από τότε γράφω και ανταλλάσω απόψεις "στο κακό το φόρουμ" και μπορώ να πω ότι περνάω μια χαρά. Φυσικά επισκέπτομαι και το moto.gr. Αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ πλέον. Για κάποιους καλύτερα έτσι, εξάλλου είναι φανερό πόσο άχρηστα και ανούσια ποστ είχα κάνει.

Το "κακό το φόρουμ" έγινε εντελώς απρογραμμάτιστα και ερασιτεχνικά, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε κάποιες εκατοντάδες μηνύματα την μέρα και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αυτά τα εκατοντάδες μηνύματα ήταν από 30-50 χρήστες αρχικά, πράγμα που δείχνει την όρεξη μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτά τα πολλά μηνύματα (που φαίνονται αστεία για φόρουμ με μια ελάχιστη έστω τεχνική υποδομή) μας δημιούργησαν πρόβλημα, ήδη από την πρώτη βδομάδα είχαμε πρόβλημα με το bandwidth (ο server προδιαγραφών Google βλέπετε....). Όλα αυτά με ενημέρωση μόνο των φίλων. Σκεφτείτε μόνοι σας τι θα γινόταν αν γινόταν ανοιχτή ανακοίνωση σε όλους για το νέο φόρουμ. Συνέχεια 404 θα είχαμε (page not found), ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.......... Κρίνετε λοιπόν μόνοι σας αν είναι φτηνή δικαιολογία ότι το forum είναι σε demo λειτουργία ή ότι υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας και ύπουλων κινήσεων.

"Το κακό το φόρουμ" προχώρησε καλά, το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό, μας αρέσει (με το ηλίθιο και χαζό μυαλό μας) και είπαμε να το συνεχίσουμε και να του επιτρέψουμε να μεγαλώσει. Έτσι ήδη έχει αγοραστεί χώρος και πιστεύω θα μπορεί να γίνει public σύντομα. Μόλις γίνει και αυτό θα μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι γράφουν οι χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια, μαλάκες κτλ που είναι εκεί μέσα.

Σχετικά με τον αριθμό των πμ, αναφέρθηκε ένας αριθμός 150 και επίσης υπονοήθηκε ότι έγινε μαζική αποστολή, προς το παρόν μετρήσαμε 7-8 πμ που έχουν στείλει τα παιδιά (εγώ κανένα).

Over and out… Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει και τίποτα άλλο, καλά να είμαστε όλοι.........

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Γεια χαρά σε όλους, μια και έτυχε να είμαι κι εγώ από αυτούς τους χάλιες, ανεγκέφαλους, γκομενολιγούρηδες, κόπανους, φασιστάκια, μαλάκες (όλα αυτά ειπώθηκαν μέσα σε αυτό το thread χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν admin/mod) θα ήθελα να απαντήσω σχετικά. Εκφράζω μόνο τον εαυτό μου καθώς δεν έχει γίνει καμία συνεννόηση με κανένα από τα παιδιά που έφτιαξαν το "άλλο" (φτου κακά) φόρουμ.

Δεν ξέρω ακριβώς να σας πω πως δημιουργήθηκε "το κακό το φόρουμ", αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον Merlin απλά για να έχουμε έναν χώρο ορισμένοι γνωστοί και φίλοι να τα λέμε και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Γιατί δεν το κάναμε αυτό στο moto.gr? Το κάναμε για πολύ καιρό μέχρι που νιώσαμε ότι για μια πολύ μικρή μερίδα των χρηστών "δεν κάναμε", δεν μας γουστάρανε ρε παιδάκι μου και άρχισαν να το βγάζουν με κάθε ευκαιρία, απρόκλητα και με χυδαίο πολλές φορές τρόπο. Προσωπικά είχα διαμαρτυρηθεί για το θέμα σε υπεύθυνους του moto.gr. το αποτέλεσμα ήταν να σβηστούν ορισμένα ποστ και μετά ξανά από την αρχή η ίδια ιστορία σε άλλα thread. Έτσι λοιπόν μόλις μου είπε ο ΦΙΛΟΣ, ξαναλέω ΦΙΛΟΣ (όχι κανένας άσχετος δλδ που μου έστειλε ξαφνικά πμ), Γιώργος ότι έφτιαξαν ένα forum πάνω σε έναν server ενός φίλου (που φυσικά έχει την υποδομή του Google και σηκώνει εκατομμύρια επισκέψεις ανα δευτερόλεπτο) χάρηκα πολύ που θα μπορούσαμε να έχουμε έναν χώρο να τα λέμε χωρίς να μας χαλάει τα ποστ κανείς και όπου τέλος πάντων θα είμαστε σε γενικές γραμμές άνθρωποι με τις ίδιες αυτοκαταστροφικές και ηλίθιες ιδέες και απόψεις. Από τότε γράφω και ανταλλάσω απόψεις "στο κακό το φόρουμ" και μπορώ να πω ότι περνάω μια χαρά. Φυσικά επισκέπτομαι και το moto.gr. Αλλά δεν γράφω σχεδόν ποτέ πλέον. Για κάποιους καλύτερα έτσι, εξάλλου είναι φανερό πόσο άχρηστα και ανούσια ποστ είχα κάνει.

Το "κακό το φόρουμ" έγινε εντελώς απρογραμμάτιστα και ερασιτεχνικά, ξαφνικά βρεθήκαμε να έχουμε κάποιες εκατοντάδες μηνύματα την μέρα και αυτό ήταν κάτι που δεν περιμέναμε. Αυτά τα εκατοντάδες μηνύματα ήταν από 30-50 χρήστες αρχικά, πράγμα που δείχνει την όρεξη μας και τον ενθουσιασμό μας. Αυτά τα πολλά μηνύματα (που φαίνονται αστεία για φόρουμ με μια ελάχιστη έστω τεχνική υποδομή) μας δημιούργησαν πρόβλημα, ήδη από την πρώτη βδομάδα είχαμε πρόβλημα με το bandwidth (ο server προδιαγραφών Google βλέπετε....). Όλα αυτά με ενημέρωση μόνο των φίλων. Σκεφτείτε μόνοι σας τι θα γινόταν αν γινόταν ανοιχτή ανακοίνωση σε όλους για το νέο φόρουμ. Συνέχεια 404 θα είχαμε (page not found), ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.......... Κρίνετε λοιπόν μόνοι σας αν είναι φτηνή δικαιολογία ότι το forum είναι σε demo λειτουργία ή ότι υπάρχει θέμα μυστικοπάθειας και ύπουλων κινήσεων.

"Το κακό το φόρουμ" προχώρησε καλά, το κλίμα είναι φιλικό και οικογενειακό, μας αρέσει (με το ηλίθιο και χαζό μυαλό μας) και είπαμε να το συνεχίσουμε και να του επιτρέψουμε να μεγαλώσει. Έτσι ήδη έχει αγοραστεί χώρος και πιστεύω θα μπορεί να γίνει public σύντομα. Μόλις γίνει και αυτό θα μπορείτε όλοι να μπείτε και να δείτε τι γράφουν οι χάλιες, ανεγκέφαλοι, γκομενολιγούρηδες, κόπανοι, φασιστάκια, μαλάκες κτλ που είναι εκεί μέσα.

Σχετικά με τον αριθμό των πμ, αναφέρθηκε ένας αριθμός 150 και επίσης υπονοήθηκε ότι έγινε μαζική αποστολή, προς το παρόν μετρήσαμε 7-8 πμ που έχουν στείλει τα παιδιά (εγώ κανένα).

Over and out… Δεν θα ήθελα να επανέλθω στο θέμα, δεν νομίζω να υπάρχει και τίποτα άλλο, καλά να είμαστε όλοι.........

Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι περισσότερο........

Σχετικα με τα PM :

Οσα PM εφυγαν απο το δικο μου πληκτρολογιο, ηταν σε λίγους φίλους που τους έστειλα το link με σκοπό να δουν τον νεο χώρο και να βοηθησουν με τυχον παρατηρησεις για την βελτιωση του, αναφεροντας πάντα οτι είμαστε σε δοκιμαστική περίοδο.

Δεν μπορω να γνωριζω εαν ο Σταθης εχει προσβαση και μπορει να διαβαζει τα PM's των μελων του moto.gr και σε ποιά στοιχεία αναφέρεται.
    Ειμαι σιγουρος ομως, οτι τα PM's αυτά δεν ειναι ουτε τα μισα απο τον αριθμο που αναφερει.
    Νομιζω ότι πριν αναφερθει στο θέμα αυτό, καλο θα ηταν να ειχε φροντισει να ενημερωθει καλυτερα.....

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:

Ποιος ο λόγος που δεν μπήκε ένα θρεντ που να λέει ότι γίνεται μια προσπάθεια για έναν καινούριο χώρο για όσους αγαπούν τις μηχανες και ότι για την ώρα υπάρχει πρόβλημα με τον όγκο ατόμων που μπορούν να μπουν γιατι δεν το έχουν τελειώσει. Να γράψουν τη σελίδα κ ο καθένας να μπει να το δει και να κρίνει αν του κάνει.
    Δεν νομίζω ότι θα γίνοταν αυτή η κουβεντα τώρα και ουτε θα υπήρχαν διάφορες υπόνιες!!
    Το θρεντ που άνοιξε ο Στάθης δεν έγινε για να κατηγορήσει όσους γράφουν σε άλλα Forum ! Νομίζω ότι όλοι γράφουμε σε αρκετά χωρίς να δίνουμε αναφορά σε κανέναν. Επίσης δεν νομίζω ότι μπήκε για να κρατήσει άτομα δεν έχει τέτοια ανάγκη :smilea:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Πραγματικα δεν θα μπορουσα να προσθεσω τιποτα αλλο και εγω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Μπορει να ειναι άσχετη η παρέμβαση μου, μπορει ομως και να μην ειναι, γιατι εχω σπαστει παρα πολυ με τις βλακεις αρκετων ακομα μελλων οπως SONIC22, REZEGUE κτλ
    den asxolise, den asxolise alla olo gia emena les...

den jerw pio einai telika to provlima tou hornet alla sigoura to diko sou provlima den eimai egw...

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας