Όταν μπήκαν επάνω οι κομπρέσσορες άρχισαν τα θέματα.
και εγω ξερω πολλες περιπτωσεις απο inside man για τρυπια πιστονια σε golf 160ps, κατι στροφαλομπιελες σε tiguan and so on...
καλα, οι καμενοι πολλαπλασιαστες και τα δυναμο ειναι πλεον στην ημερησια διαταξη για τα συνεργεια τους...
:a13:
και κατι Golf προηγουμενης γενιας που απροειδοποίητα κατεβαινε το τζαμι του οδηγου........... μετα από πολλα firmware upgrade καταφεραν να κατεβαινει μονο αν κοβει απότομα το τιμονι ο οδηγος.... σε Κ.Σ. εμενε σταθερο στη θεση του.....
Έλα οι μηΚανικοί νας μας το αναλύσουν...
How VW's "defeat device" works
κοιτα ρε............
κι εγω κοροιδευω τους δικους μας που ξηλωνουν τον λ και τον καταλυτη για να παρουν 1,5 αλογο![]()
Λιγα λογια για τον ματρακα μου ετσι;
Πολλα προβλήματα και απαραδεκτα υλικα κατασκευης για μια εταιρεία που πλασαρει τα προϊόντα της για "premium "κατασκευές.
Μιλαω για περιπτώσεις που συνέβησαν σε εμένα και σε φιλους και γνωστούς.
Αυτα αφορούν τα επιβατικά οχήματα του γκρουπ και οχι την επαγγελματικη σειρα,εκεί μιλάμε για πραγματικό εργάτη (σειρα transporter)
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
εχει αρκετες παραμετρους να "παιξεις" με την ανάλυση των τελικών τιμών. Πχ αν βαλεις μια εντολή στο πρόγραμμα να αλλάζει την βαρομετρική πίεση (χωρις να φαίνεται αυτό στους πίνακες), θα αλλάζει και το αποτέλεσμα της ανάλυσης. Έτσι κάνουν και στα δυναμόμετρα οι "μηχανικάρες" και ψαχνεται ο κάθε κακομοίρης γιατι ενω το μοτερ βγαζει νούμερα, στο δρόμο σέρνεται...