εγω λεω ναι στο dukeΙΙΙ, αν το πας και σ΄αλλο μαστορα να το δεί εκτός απο αυτον που είναι της αδερφής του.
τα αλλα καινε πολύ.
εγω λεω ναι στο dukeΙΙΙ, αν το πας και σ΄αλλο μαστορα να το δεί εκτός απο αυτον που είναι της αδερφής του.
τα αλλα καινε πολύ.
απλα σκεφτηκα οτι οσο να ναι γυναικα το ειχε μαμα ειναι το μηχανακι αρα το αιμα δε θα του το επινε..ο αδερφος μαστορας οποτε θα το προσεχε το μηχανακι στα σερβις του και τα λοιπα....συν οτι δε νομιζω να μου εδινε σκαρτο μηχανακι απο το συνεργειο του γτ θα μπορουσα να του κανω χοντρη ζημια αργοτερα....
Το το οτι το είχε γυναίκα δεν σημαίνει οτι δεν το παταγε και ίσως σημαίνει οτι δεν ήξερε να το προσέχει (είπα ίσως μη με βαράτε οι γυναίκες).
Μπορείς να το δεις και μόνος σου σε τι κατάσταση είναι. Ρωτάς (σε άσχετη φαση να μην καταλάβει οτι ψήνεσαι να το πάρεις) τι λάδια έβαζε μέσα και κάθε πόσο τ΄άλλαζε, γιατι το πουλαει, πόσο συχνά αλλαζε φίλτρο λαδιού, μπουζι. Μίλα και με την κοπέλα μόνο να δεις κυρίως τι ξερει απο συντήρηση μηχανών. Αν ξέρει καλά σημαίνει οτι το αγαπά και το πρόσεχε.
Μόλις περάσει αυτο το στάδιο, παμε για έλεγχο, σε άλλο μηχανικό εμπιστοσύνης σου
Απλα λεω οτι επειδη ο αδερφος της ειναι μαστορας και δε μου φανηκε κανας πουθενας φανταζομαι οτι τα προσεχε τα σερβις και δε θα εβαζε οτι να ναι στο μηχανακι της αδερφης του και το ειχε και 5 χρονια...το πουλαει λεει γιατι θελει να παρει το καινουργιο το δουκα αυτον με το μουφα (κατ εμε) μουτρο...
Και το οτι ενδιαφερομαι να παρω ktm το ειπα πριν μου πει για το μηχανακι...
Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;(μη βαρεσετε....)το mt 07 ειναι πιο δυνατο απο το duke;75 αλογες το ενα 70 το αλλο...εχει διαφορα επειδη ειναι μονοκυλινδρο και δυκιλυνδρο;
ναι, λογικα το mt θα ειναι πιο δυνατο απο το 690...τουλαχιστον ψηλα..αν οχι απο χαμηλομεσαιες...
δες εδω τα specs τους: mt07 / 690
εχουν 10 αλογα διαφορα και φαινεται να ειναι πιο ελαφρυ το mt κατα 7 κιλα...ενταξει αμελητεα διαφορα...ροπες λιγο καλυτερο το mt παλι αλλα και αυτη ειναι μικρη διαφορα..
η σημαντικοτερη ομως ειναι ο ενας επιπλεον κυλινδρος που θα εχει πολυ πιο ευκολα την διαρκεια ψηλα και την τελικη του σε σχεση με το 690...
δεν ξερω απο θεση οδηγησης τι λεει το mt...μπορει να στριτοφερνει και οχι τοσο να μοταρντιζει...
σιγα μωρη μπαλαρινα...
και το duke 690 R (με τα 690cc) τα ιδια κιλα το βγαζουν...
40 κιλά υγρά; Ρήλη; :P Λάθος κάνουν.
Life begins at 45°.