Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 70

Θέμα: μαλλον smr αντι για sd...

Παλαιό μέλος
    εγω λεω ναι στο dukeΙΙΙ, αν το πας και σ΄αλλο μαστορα να το δεί εκτός απο αυτον που είναι της αδερφής του.

τα αλλα καινε πολύ.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    εγω λεω ναι στο dukeΙΙΙ, αν το πας και σ΄αλλο μαστορα να το δεί εκτός απο αυτον που είναι της αδερφής του.

τα αλλα καινε πολύ.
    απλα σκεφτηκα οτι οσο να ναι γυναικα το ειχε μαμα ειναι το μηχανακι αρα το αιμα δε θα του το επινε..ο αδερφος μαστορας οποτε θα το προσεχε το μηχανακι στα σερβις του και τα λοιπα....συν οτι δε νομιζω να μου εδινε σκαρτο μηχανακι απο το συνεργειο του γτ θα μπορουσα να του κανω χοντρη ζημια αργοτερα....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειμαι ο τελευταιος που θα υποστηριξει τα ΚΤΜ οσον αφορα την αξιοπιστια, αλλα πολλα παιζονται εδω...
    1ον δεν ξερουμε τι συντηρηση του ειχε κανει ο 1ος ιδιοκτητης πριν το παρει ο φιλος του φιλου (ω φιλε?)...
    2ον δεν ξερουμε τι συντηρηση του ειχε κανει ο φιλος του φιλου...αν υποθεσουμε οτι ο 1ος ιδιοκτητης ηταν τυπικος με τα σερβις του...
    και 3ον και κυριοτερον...δεν μπορεις να θελεις να παρεις 1000αρι δικυλινδρο επιδοσεων και να μην καιει...οτι παει καιει...αυτος ειναι ο νομος...αν δεν θες να καιει μεινε με το χτχ...

και στο ξαναλεω...ειμαι ο τελευταιος που θα υποστηριξει τα ΚΤΜ...
    μπορει βεβαια τιποτα απ'ολα αυτα να μην ισχυουν και να ειναι απλα τριμπ0υρδελα και οι ιδιοκτητες να φοβουνται να μιλησουν μην τους παρουν στο ψιλο και μπας και καταφερουν να το πουλησουν το παρταλι τους, χωρις ν'ανοιξει ρουθουνι...

οσο και να κλεινω προς το τελευταιο, δεν μπορω να μην πω και την αλλη αποψη...
    χαχαχαχαχ λεω να το ρισκαρω δε ξερω!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    απλα σκεφτηκα οτι οσο να ναι γυναικα το ειχε μαμα ειναι το μηχανακι αρα το αιμα δε θα του το επινε..ο αδερφος μαστορας οποτε θα το προσεχε το μηχανακι στα σερβις του και τα λοιπα....συν οτι δε νομιζω να μου εδινε σκαρτο μηχανακι απο το συνεργειο του γτ θα μπορουσα να του κανω χοντρη ζημια αργοτερα....
    Το το οτι το είχε γυναίκα δεν σημαίνει οτι δεν το παταγε και ίσως σημαίνει οτι δεν ήξερε να το προσέχει (είπα ίσως μη με βαράτε οι γυναίκες).
    Μπορείς να το δεις και μόνος σου σε τι κατάσταση είναι. Ρωτάς (σε άσχετη φαση να μην καταλάβει οτι ψήνεσαι να το πάρεις) τι λάδια έβαζε μέσα και κάθε πόσο τ΄άλλαζε, γιατι το πουλαει, πόσο συχνά αλλαζε φίλτρο λαδιού, μπουζι. Μίλα και με την κοπέλα μόνο να δεις κυρίως τι ξερει απο συντήρηση μηχανών. Αν ξέρει καλά σημαίνει οτι το αγαπά και το πρόσεχε.

Μόλις περάσει αυτο το στάδιο, παμε για έλεγχο, σε άλλο μηχανικό εμπιστοσύνης σου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    Το το οτι το είχε γυναίκα δεν σημαίνει οτι δεν το παταγε και ίσως σημαίνει οτι δεν ήξερε να το προσέχει (είπα ίσως μη με βαράτε οι γυναίκες).
    Μπορείς να το δεις και μόνος σου σε τι κατάσταση είναι. Ρωτάς (σε άσχετη φαση να μην καταλάβει οτι ψήνεσαι να το πάρεις) τι λάδια έβαζε μέσα και κάθε πόσο τ΄άλλαζε, γιατι το πουλαει, πόσο συχνά αλλαζε φίλτρο λαδιού, μπουζι. Μίλα και με την κοπέλα μόνο να δεις κυρίως τι ξερει απο συντήρηση μηχανών. Αν ξέρει καλά σημαίνει οτι το αγαπά και το πρόσεχε.

Μόλις περάσει αυτο το στάδιο, παμε για έλεγχο, σε άλλο μηχανικό εμπιστοσύνης σου
    Απλα λεω οτι επειδη ο αδερφος της ειναι μαστορας και δε μου φανηκε κανας πουθενας φανταζομαι οτι τα προσεχε τα σερβις και δε θα εβαζε οτι να ναι στο μηχανακι της αδερφης του και το ειχε και 5 χρονια...το πουλαει λεει γιατι θελει να παρει το καινουργιο το δουκα αυτον με το μουφα (κατ εμε) μουτρο...
    Και το οτι ενδιαφερομαι να παρω ktm το ειπα πριν μου πει για το μηχανακι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    για το duke3 iii 690 τι λες ?βασικα ο μαστορας που τσεκαρε το μηχανακι μου για λογαριασμο αυτουνου που θα το πουλησω καθως ειχαμε πιασει τη κουβεντα για τα ktm μου ειπε πως πουλαει το duke της αδερφης του 4.800..και μου ψιλοπερασε απο το μυαλο...
    Aν είναι αυτό με το παλιό look έχω να πω τα καλύτερα. Τα καινούργια μου φαίνονται κακάσχημα. Πολυ καλύτερη επιλογή πάντως για μες στην πόλη.

Απλα λεω οτι επειδη ο αδερφος της ειναι μαστορας και δε μου φανηκε κανας πουθενας φανταζομαι οτι τα προσεχε τα σερβις και δε θα εβαζε οτι να ναι στο μηχανακι της αδερφης του και το ειχε και 5 χρονια...το πουλαει λεει γιατι θελει να παρει το καινουργιο το δουκα αυτον με το μουφα (κατ εμε) μουτρο...
    Και το οτι ενδιαφερομαι να παρω ktm το ειπα πριν μου πει για το μηχανακι...
    Ότι πάρεις να περάσει από εξουσιοδοτημένο και κατά (προσωπική) προτίμηση από τον γνωστό καραφλό στον Νέο Κόσμο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Aν είναι αυτό με το παλιό look έχω να πω τα καλύτερα. Τα καινούργια μου φαίνονται κακάσχημα. Πολυ καλύτερη επιλογή πάντως για μες στην πόλη.
    ναι με το διπλο φαναρι που βγηκε το 09... το καινουργιο οντως κακασχημο...απλα σκεφτομαι οτι θα παρω παλι μονοκυλινδρο ετσι..ας ελπισω να ενθουσιαστω τουλαχιστον!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Ότι πάρεις να περάσει από εξουσιοδοτημένο και κατά (προσωπική) προτίμηση από τον γνωστό καραφλό στον Νέο Κόσμο.
    για γινε πιο συγκεκριμενος αν μπορεις...

για γινε πιο συγκεκριμενος αν μπορεις...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2015-09-26 at 4.22.48.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	94,1 KB 
ID:	341743

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;(μη βαρεσετε....)το mt 07 ειναι πιο δυνατο απο το duke;75 αλογες το ενα 70 το αλλο...εχει διαφορα επειδη ειναι μονοκυλινδρο και δυκιλυνδρο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση;(μη βαρεσετε....)το mt 07 ειναι πιο δυνατο απο το duke;75 αλογες το ενα 70 το αλλο...εχει διαφορα επειδη ειναι μονοκυλινδρο και δυκιλυνδρο;
    ναι, λογικα το mt θα ειναι πιο δυνατο απο το 690...τουλαχιστον ψηλα..αν οχι απο χαμηλομεσαιες...
    δες εδω τα specs τους: mt07 / 690

εχουν 10 αλογα διαφορα και φαινεται να ειναι πιο ελαφρυ το mt κατα 7 κιλα...ενταξει αμελητεα διαφορα...ροπες λιγο καλυτερο το mt παλι αλλα και αυτη ειναι μικρη διαφορα..

η σημαντικοτερη ομως ειναι ο ενας επιπλεον κυλινδρος που θα εχει πολυ πιο ευκολα την διαρκεια ψηλα και την τελικη του σε σχεση με το 690...

δεν ξερω απο θεση οδηγησης τι λεει το mt...μπορει να στριτοφερνει και οχι τοσο να μοταρντιζει...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ειναι πιο ελαφρυ το mt κατα 7 κιλα
    Wat?!

Κάποιο λάθος έχουν κάνει σίγουρα. Το Duke 3 δεν είναι πάνω από 160-162 κιλά υγρό. Τι 186; Λολ.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Wat?!

Κάποιο λάθος έχουν κάνει σίγουρα. Το Duke 3 δεν είναι πάνω από 160-162 κιλά υγρό. Τι 186; Λολ.
    σιγα μωρη μπαλαρινα...
    και το duke 690 R (με τα 690cc) τα ιδια κιλα το βγαζουν...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    40 κιλά υγρά; Ρήλη; :P Λάθος κάνουν.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αντι για σκηνη!
    από zephyr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2018, 16:21
  2. Ιμάντας αντί για αλυσίδα στο Vstrom;
    από Respect στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 42