Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 208

Θέμα: Booting from dvd

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία από φορμάτ και τα σχετικά, εδώ και 20 χρόνια δεν έχω κάνει ποτέ σε υπολογιστή. Τελικά δεν ξέρω κατά πόσο φταίνε τα Win10, μάλλον η μ@λ@κία είναι της Dell, ΗΡ και πάλι ΗΡ τελικά και ας λένε μερικοί, η συμβίωση με τη Dell μου έχει αφήσει κάκιστες εντυπώσεις.

http://en.community.dell.com/support...?pi239031352=3
    http://en.community.dell.com/support...518/t/19647228

Προχτές εγκατέστησα πάλι το Intel Rapid Driver και το έκανα απεγκατάσταση με CCleaner, το πρόβλημα έδειξε να εξαφανίζεται, ο υπολογιστής άνοιγε κανονικά και μόλις τον έβαζα σε sleep mode άνοιγε κανονικότατα. Σήμερα το πρωί πάλι τα ίδια, πρέπει να πατήσεις το on συνεχόμενα για 10'' ή να βγάλεις στιγμιαία την πρίζα για να ξεκινήσει, στο δε sleep mode έκλεισε δια παντός και μόλις το άνοιξα έβγαλ μήνυμα πως δεν έγινε κανονικός τερματισμός. Με εντολή powercfg -Energy θα δείξει τίποτα λες;
    μαλλον εχεις ενεργοποιοησει τη λειτουργια sleep mode και δουλευει συνεχεια ετσι. δες εδω μηπως μπορεσεις και το απενεργοποιησεις http://www.wikihow.com/Disable-Autom...Windows-or-Mac
    στον πινακα ελεγχου το προγραμμα το βλεπεις εγκατεστημενο? αν ναι, δοκιμασε να μπεις σε λειτουργια safe mode και να το σβησεις απο εκει.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το sleep mode αν δεν κάνω λάθος είναι πότε αδρανοποιείται το PC όταν δεν χρησιμοποιείται για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν είναι αυτό. Αυτή η παπαριά το Intel Storage τα έκανε όλα, αν και το έκανα uninstall ψάχνοντας στις πληροφορίες συστήματος βρήκα στους drivers του συστήματος αυτά που έχω κυκλώσει και μάλλον είναι από αυτό... το ένα μάλιστα από αυτά φαίνεται να τρέχει ακόμα με το που κάνει boot ο υπολογιστής...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	CS1.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	342932

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αν δεις δεξιά γράφει stopped οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου.
    δεν είναι κακό να ακούτε και καμιά γνώμη όταν σας τη λέμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    αν δεις δεξιά γράφει stopped οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημά σου.
    δεν είναι κακό να ακούτε και καμιά γνώμη όταν σας τη λέμε
    Τη γνώμη σου την ακούω και τη σέβομαι, από την αρχή έχεις μιλήσει για φορμάτ, απλά εξήγησα ότι δεν το κατέχω (δεν είναι ντροπή) και δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ και clean istall. Επίσης εδώ που μένω δεν εμπιστεύομαι τα μαστόρια των PC. Οπότε προς το παρόν προσπαθώ να διατηρήσω το σερί μη φορμάτ μήπως και βρω λύση με άλλο τρόπο. Επί του παρόντος, μιλάω για το iaStoreA το οποίο τρέχει ακόμα και το start mode είναι σε boot.

Τη γνώμη σου την ακούω και τη σέβομαι, από την αρχή έχεις μιλήσει για φορμάτ, απλά εξήγησα ότι δεν το κατέχω (δεν είναι ντροπή) και δεν έχω κάνει ποτέ φορμάτ και clean istall. Επίσης εδώ που μένω δεν εμπιστεύομαι τα μαστόρια των PC. Οπότε προς το παρόν προσπαθώ να διατηρήσω το σερί μη φορμάτ μήπως και βρω λύση με άλλο τρόπο. Επί του παρόντος, μιλάω για το iaStoreA το οποίο τρέχει ακόμα και το start mode είναι σε boot.
    Κατανοώ οτι προσπαθείς να βρεις λύση, αλλά πίστεψέ με σε κάποιες περιπτώσεις είναι απλά αδύνατον.
    Το iastorea είναι ο intel driver για το chipset σου και ένας από τους βασικότερους. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι ο πρώτος που περνάει πριν από οτιδήποτε άλλο (κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, wireless, ethernet κλπ) γιατί αποτελεί τον πρώτο driver που διαβάζει το chipset της μητρικής πλακέτας. Αν προσέξεις στα κυκλωμένα τα services είναι κλειστά αλλά ο driver παρόλαυτά είναι εκεί. Είτε μπαίνεις σε safe mode και ξηλώνεις τα πάντα σχετικά με chipset drivers (και προσπαθείς μετά από επιδιόρθωση registry να περάσεις καθαρά τα νέα drivers), είτε κάνεις clean install.
    Αν ήσουν τεχνικός θα έκανες το 1ο σε χρόνο 10λεπτά. Επειδή δεν είσαι θα παλεύεις μέρες ενώ ένα φορμάτ θα το χες τελειώσει σε 1ώρα.

αυτή είναι η βιβλιοθήκη με τα αποθηκευμένα αρχεία των drivers. καλό είναι να μην αρχίσεις να σκαλίζεις παραπάνω. διάβασε το προηγούμενο μήνυμά μου.....αν θες να κάνω μια πρώιμη μαντεψιά σε βλέπω σύντομα με μπλε οθόνες ή τη μαύρη που θα γράφει (operating system not found. press alt+ctrl+del to boot from another media)

Εκτιμώ το χρόνο σου και το ότι απαντάς άμεσα, μπορώ να ρωτήσω και κάτι άλλο;

όχι!
    ρώτα βρε

(που εξαφανίστηκε το post σου? θα μας κολλήσεις και ιούς το forum με το παλιο-Kaspersky)

1) Το εξαφάνισα γιατί κατάλαβα ότι ήταν βλακεία αυτό που θα ρώταγα...
    2) Δεν εγκρίνεις το Kaspersky? Bitdefender?
    3) Μπορώ να βρω κάπου οδηγίες για την πρώτη περίπτωση που αναφέρεις με το ξήλωμα σε safe mode?
    4) Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά κι εδώ... http://answers.microsoft.com/en-us/w...0-89843c9d9b22 λύση 2 άνευ των βημάτων 12-13...

Υπόχρεος ειλικρινά!!!

1) Το εξαφάνισα γιατί κατάλαβα ότι ήταν βλακεία αυτό που θα ρώταγα...
    2) Δεν εγκρίνεις το Kaspersky? Bitdefender?
    3) Μπορώ να βρω κάπου οδηγίες για την πρώτη περίπτωση που αναφέρεις με το ξήλωμα σε safe mode?
    4) Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά κι εδώ... http://answers.microsoft.com/en-us/w...0-89843c9d9b22 λύση 2 άνευ των βημάτων 12-13...

Υπόχρεος ειλικρινά!!!
    δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. μόνο χαζές απαντήσεις
    Kaspersky Panda McAfee και Nod32 έχουν πάρει πόδι πλέον έτσι που τα κάνανε.
    Adblock plus στον browser και AVG free ή Bitdefender (αν κάποιος θέλει σώνει και καλά να πληρώσει Antivirus) και προφανώς δε πατάμε σε ότι cr@ck και π@π@ριτσα σελίδα βρούμε στο ίντερνετ. Ο ιός έχει ήδη μπει και το να διαγράψει το antivirus ένα κομμάτι του εκτελέσιμο, είναι πλέον αργά.
    ανάλογα το laptop για να μπεις safe mode έχει και διαφορετική διαδικασία.στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύει το F8 κατά το boot μετά την post screen.
    αλλιώς στον πίνακα ελέγχου, ανάκτηση και αναβάθμιση στις επιλογές για εξελιγμένη έναρξη.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Μιας και το έφερε η κουβέντα... εγώ χρησιμοποιώ το avast free, λέει η να το ξηλώσω και να βάλω το avg;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μιας και το έφερε η κουβέντα... εγώ χρησιμοποιώ το avast free, λέει η να το ξηλώσω και να βάλω το avg;
    αν δεν έχεις κολλήσει κάτι και δουλεύει το σύστημα όπως πρέπει, τότε κάνεις σωστή χρήση και είσαι οκ. δεν είναι κακό το avast. για τα γούστα μου, απλά πετάει πολλά μηνύματα.

To Kasperksy τι έκανε που λες παραπάνω; Η ασυμβατότητα και οι περιορισμοί με τα Win10 ή κάτι άλλο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    George_SP, κάτι άσχετο μιας και εσύ δεν γουστάρεις το McAfee (ούτε εγώ) αλλά με έπεισαν ότι είναι το καλύτερο και για αυτό το έβλαλα....

Θεωρείς ότι το McAfee είναι ό λόγος που δεν μπορώ να κάνω log in στο Skype από το pc?
    Έχω κάνει τα πάντα και firewall off.... και uninstall το skype κτλ. και από το roaming έκανα αλλαγές... αλλά τίποτα....
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    αν δεν έχεις κολλήσει κάτι και δουλεύει το σύστημα όπως πρέπει, τότε κάνεις σωστή χρήση και είσαι οκ. δεν είναι κακό το avast. για τα γούστα μου, απλά πετάει πολλά μηνύματα.
    Mια χαρά δουλεύει το σύστημά μου, σωστός για τα μηνύματα που πετάει, τα έχω συνηθίσει και δεν με χαλάνε τόσο.
    Με έχει προστατέψει πολλάκις από ιούς σε "περίεργες¨σελίδες
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hiren's boot DVD 10.2
    από Anritsu στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2010, 01:28
  2. from ozstralia
    από afrotwin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 01:04