Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 120

Θέμα: Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Χρονομετρημένα σλάλομ ανάμεσα σε κώνους. Μέγιστη απόσταση ακινητοποίησης από τα 100km σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ΧΩΡΙΣ abs.
    Αποφυγή εμποδίων. Πορεία σε πραγματικές συνθήκες.

Να υπήρχαν τα παραπάνω κριτήρια στις εξετάσεις διπλώματος κι ας υπήρχε μόνο το απεριόριστο από τα 17.

Επί του πρακτικού, κινούμαι σαν να μη με βλέπει κανένας. Δεν κορνάρω, δεν μαρσάρω, δεν κάνω αισθητή την παρουσία μου.

Περνάω όσο πιο γρήγορα κι ανώδυνα μπορώ.
    +990

Οσο για το δεύτερο μέρος, συμφωνώ και πέραν της δραματοποιημένης πλακίτσας που κάνω, έτσι κινούμαι. Περνάω όσο πιο γρήγορα και από όπου μπορώ επιδιώκοντας να έχω περάσει μέχρι να με πάρουν χαμπάρι.
    Παρόλα αυτά, το θέμα με πολλούς πλέον χρήστες μοτό που δεν έχουν ιδεα που πατάνε και που βρίσκονται παραμένει.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    πέραν της δραματοποιημένης πλακίτσας που κάνω, έτσι κινούμαι. Περνάω όσο πιο γρήγορα και από όπου μπορώ επιδιώκοντας να έχω περάσει μέχρι να με πάρουν χαμπάρι.
    Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου το πλέον ασφαλές.

Στα πλαίσια της πλακίτσας όμως, λίγο "ξύρισμα" αν ΔΕΝ πρόκειται να γίνει αιτία δυστυχήματος, κακό δεν κάνει!
    Think faster than you ride

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Χρονομετρημένα σλάλομ ανάμεσα σε κώνους. Μέγιστη απόσταση ακινητοποίησης από τα 100km σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ΧΩΡΙΣ abs.
    Αποφυγή εμποδίων. Πορεία σε πραγματικές συνθήκες.

Να υπήρχαν τα παραπάνω κριτήρια στις εξετάσεις διπλώματος κι ας υπήρχε μόνο το απεριόριστο από τα 17.

Επί του πρακτικού, κινούμαι σαν να μη με βλέπει κανένας. Δεν κορνάρω, δεν μαρσάρω, δεν κάνω αισθητή την παρουσία μου.

Mε το παπί λες ή με το 600;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Mε το παπί λες ή με το 600;
    Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Η τεχνική αλλάζει.
    Think faster than you ride

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Η τεχνική αλλάζει.
    Κι εγώ το ίδιο κάνω, το αθόρυβα δεν γίνεται...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Η αληθεια ειναι οτι εχουνε πολλαπλασιαστει το τελευταιο διαστημα.Ετσι οπως το βλεπω,ισως και λαθος,οι περισσοτερες δεν καταλαβανε ακομη οτι καβαλανε μηχανακι.

Κακο γι αυτες,κακο για ολους μας.

οντως εχουν πολλαπλασιαστεί, όλο και περισσότερες βγαίνουν στο δρόμο.... τωρα κατά πόσο είναι καλό αυτό είναι άλλο θέμα (όχι ότι εμεις είμαστε καλυτεροι)

παντως είναι αλήθεια ότι (όπως και οι αντρες το ξανατονίζω) κυκλοφορούν όλες χωρίς κράνος...με το κινητο στο χερι, ή εχουν αράξει σε ένα σημείο εμποδίζοντας μονο και μόνο για να βαφτούν (δεκα λεπτά να κατσεις στην Αθηνάς θα φρικάρεις με αυτά που βλέπεις )

η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...και χαίρομαι που τις βλέπω.
    προχτες εσκασαν σε κφετερια στην Αργυρούπολη δυο με χιλιαρια... τιγκα εξοπλισμό και οι δύο... τις χαρηκα πολύ....
    ξανα λέω...όχι ότι οι αντρες είναι καλύτεροι....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγώ πάλι προσέχω μόνο όσες είναι με φουστίτσα ή σορτσάκι το καλοκαίρι ή με κολάν τώρα που φθινοπωριάζει οπότε ναι αυτές έχουν αυξηθεί πράγματι. Πωπω πορνόγερο με βλέπω όταν γεράσω ρε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Εγω μια χαρα τις βλεπω να κυκλοφορουν οι περισσοτερες.....

Προσεχτικα και δεξια.....

Θες οτι δεν ειναι ευκολο να φτιαχτουν στο καθρεφτη....

Θες οτι δεν ειναι ευκολο το κινητο.....

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενος συγκριτικα με τις οδηγους αυτο...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    respect στις κυριες που οδηγουν μηχανη
    χιλιες φορες καλυτερα παρα να κυκλοφορουν με 1,5 τονο σιδερα να μιλανε στο κινητο και να βαφονται ταυτοχρονα

Ωραια είναι να τις χαζεύεις οταν οδηγάνε κανα εργαλείο και όχι σκουτερ παπιά και σαραβαλάκια του μπαμπά τους. Εκεί φαίνεται οτι το κάνουν γιατί το γουστάρουν όχι από ανάγκη.

Για το θέμα με το κράνος αν σκεφτείς οτι οι περισσότεροι άντρες δεν φοράνε γιατί "θα τους χαλάσει το μαλλί", σκέψου τι θα γίνεται με τις γυναίκες.

Μου θυμίζει το ανέκδοτο που λεει:

Αν υπήρχε στρατός και για τις γυναίκες. (4 η ώρα το πρωί.)
    -Κλείσε μωρή το πιστολάκι,θέλουμε να κοιμηθούμε!!
    -Έχω σκοπιά μωρή, σαν τη γύφτισσα θα πάω?

Άντρες-γυναίκες πάντως, τα νεόκοπα αναβατάκια προσπαθούν να σε κλείσουν στο προσπέρασμα, παρά το ότι είναι σαφές ότι σε καθυστερούν. Συνηθισμένοι από το αυτοκίνητο όπου πλακώνει ο ένας τον άλλο για μισό μέτρο, κάνουν το ίδιο και με το δίτροχο. Για πολλές πολλές κλωτσιές.

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Από όσες έχω δει τους τελευταίους μήνες, ελάχιστες ήταν εκείνες χωρίς κράνος. Τώρα που αλλάζει ο καιρός, αρκετές φοράνε και μοτ/κο μπουφάν. Εκπληξη ήταν 2 που πέτυχα τις προάλλες με τις βροχές, οι οποίες είχαν αδιάβροχα πάνω-κάτω (δηλαδή υπήρχε μια προνοητικότητα).
    Και εν κινήσει, δεν μπορώ να πω οτι έχω δει μέχρι στιγμής κάτι παράξενο (πχ να διορθώνει το μέικ απ ή έστω να μιλά σε κινητό).
    Όλα γκουντ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    πέτυχα τις προάλλες με τις βροχές, οι οποίες είχαν αδιάβροχα πάνω-κάτω (δηλαδή υπήρχε μια προνοητικότητα).
    Εν αντιθέση με σένα που μπήκες στο ποτάμι με την μπότα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    Ωραια είναι να τις χαζεύεις οταν οδηγάνε κανα εργαλείο και όχι σκουτερ παπιά και σαραβαλάκια του μπαμπά τους. Εκεί φαίνεται οτι το κάνουν γιατί το γουστάρουν όχι από ανάγκη.
    Δεν συμφωνώ διότι
    α. από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν (και αργότερα αν όλα πάνε καλά, να προχωρήσουν)
    β. και που ξέρεις αν δεν έχει κάτι άλλο στο γκαράζ της και απλώς κυκλοφορεί με παπί/σκουτερ μέσα στην πόλη;

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία