Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: αναζήτηση scooter

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το λεπόν

φίλη φιλου θέλει να πάρει σκουτεράκι.....

ήθελε να πάρει τη vespa gts 250 καινούργια.....

η απάντησή μου στο φίλο ήταν η κλασσική "όχι γιατί τώρα πήρε το δίπλωμα, στατιστικά θα πέσει κάποια στιγμή και επιπλέον δεν έχει αβς"... του πρότεινα να δει κανα μεταχειρισμένο ή αν ντε και καλά θέλει καινούργιο, σε κάτι με αβς

μιας και είμαι άσχετος από τέτοια, και με ταβάνι τα 3200€ τι θα προτείνατε?

Χρήση αστική.

Ευχαριστώ
    Φιλαρακι μια συμβουλη στον φιλο σου για να μην του βγει ξυνο το γλυκο.Να μην παρει πρωτο μηχανακι στο κοριτσι μεχρι να μαθει, κατι πανω απο 125 κυβικα και πανω απο 130 κιλα γιατι λογω υψους και αδυναμιας λογω φυλου και ασχετοσυνης λογω νεας οδηγου υπαρχει μεγαλη πιθανοτης να σαβουριασθει ασχημα. Καλυτερα να παρει ενα μκρο σκουτερ με σχετικα μικροτερες ροδες για να παταει καλα κα με τα δυο ποδια κατω με τα πελματα και οχι με τις μυτες.Νομιζω οτι το καλυτερο για την περισταση ειναι το HONDA PCX.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ασε ρε τα "φιλη φιλου" και πες οτι θελεις να παρεις ντιγκυ για το σκαφος..

pcx και ενα ζευγαρι λαστιχα...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Φιξτ ρε.

Εξήγησέ τους ρε θαλασσόλυκε τι είναι το ''τίγκυ''
    γιατί άρχισαν οι παρανοήσεις.............................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    5500 ειναι πολλα για σκουτερ. Σε αυτο συμφωνω.

Σετ αναρτησεων βγαινουν για ολες τις μοτο. Δεν εχει να λεει κατι οτι βγαινουν και για Sh.
    Για τις βιδες δεν ξερω.. Κακιστο αν ειναι ετσι φυσικα.. Συμφωνω.

Στο 125 που εκανα αρκετα χλμ (λογω δουλειας) εμενα μου φαινοταν αρτιοτατο απο συμπεριφορα. Καλυτερο απο οσα σκουτερ εχω οδηγησει (και εχω οδηγησει πολλα). Στα 120 σταθερα πορεια, κουνημα 0, κοσκινισμα 0, ασαφεια 0. Εστριβε καλα, παταγε καλα στις στροφες και ειχε καλη ποιοτητα κυλησης.
    Το 150 το καινουργιο που οδηγησα μια μερα εκτενως, απο φιλο, μου φανηκε επισης καλο και ισως ακομα καλυτερο απο το προηγουμενο 125.
    Μειον του ο χωρος κατω απο τη σελα.
    Και απο αξιοπιστια, οσοι το εχουν λενε τα καλυτερα.

Δεν το λεω επειδη ειναι Χοντα. Αλλα ειλικρινα αυτο το σκουτερ μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.
    Τεσπα, δεν λέω οτι είναι κακό scooter. Απλά, για την τιμή του, περιμένεις να μην ασχολείσαι με τέτοια θέματα. Δεν λέω πως έπρεπε να είχε ohlins, απλά το μπροστινό του πχ θέλει άλλα ελατήρια (οκ) και αποστάτες για να λειτουργήσει σωστά.
    Όταν λέω οτι προσφέρουν, προφανώς δεν εννοω τα προιόντα που έτσι κι αλλιώς βγάζουν οι εταιρίες ως aftermarket, αλλά για κιτ βελτίωσης ακόμα και από τον K-Shock στην Ελλάδα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Banned
    Eχοντας περασει απο τα χερια μου και Piaggio & Honda SH 300 θα ελεγα τα εξης¨

Και τα δυο εχουν αξιοπιστα μοτερ, με λιγα εως καθολου προβληματα
    (ναι-καθολου προβληματα αν κανεις τα σερβις στην ωρα τους και δεν βαρας κοφτες κρυο κλπ)
    [76.000 το πιατζιο-μονο αναλωσιμα-40.000 το χοντα το ιδιο)

Η διαφορα ειναι οτι το μοτερ στο χοντα ειναι σχεδον "αξεπεραστο" στην βελουδινη και ησυχη λειτουργια του...
    η μεταδοση εξαιρετικη και εξισου ησυχη, αναρτησεις ...χμ...μετριες προς μαλακες για εναν (βαρυ!!) ή δυο επιβατες.
    Φρενα εξαιρετικα (αβς) και αμεσα, κρατημα μετριο ειδικα σε ανοιχτες καμπες και ανω των 130-140-πανακριβα αναλωσιμα

Πιατζιο 250-300
    Διχως να χαλαει ή να βγαζει ζημιες, ειναι πιο φασαριοζικο και λιγοτερο δυνατο (οχι πολυ) το μοτερ-μεταδοση.
    Φρενα πολυ καλα, αλλα το μπροστινο ειναι ρυθμισμενο για αγχαρειους, με "λιγο" αρχικο δαγκωμα.
    Εξαιρετικο κρατημα ως την τελικη του...στροφες και 140+ ακλονητο σχεδον σαν μεγαλη μηχανη.
    Φτηνα αναλωσιμα-σερβις (ιμαντας 20€-χοντα 70!!κλπ)

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    piaggio beverly και honda sh ειναι τα σκουτερ που ψαχνει η φιλη. το ποσα κυβικα ειναι αναλογο με τα χρηματα που θελει να διαθεσει.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σπυράκο piaggio απλά! Και ποιο φινετσάτο ειναι και ποιο δυνατό και μαζεμενο. ότι χαζοθέματα έχουν προκύψει έχουν λυθεί και για μενα ειναι τα ποιο ολοκληρωμενα σκουτερ. το sh ειναι ενα κακασχημο μεγαλόσωμο παπι και δεν ξέρω αν η Honda στο 300ρι έχει βρει για ποιο λόγο ξαφνικά σβήνει λίγο πριν αποσυμπλέξει ο κινητήρας κατά την επίβραδυνση

Κοντά σε αυτά τα λ7 βλέπω να παίζουν και 350ρια

Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις

έχω δώσει το λινκ στους ενδιαφερόμενους προκειμένου να παρακολουθούν οι ίδιοι την εξελιξη της συζήτησης (μην αρχίσετε το τρολάρισμα τώρα, ναι?) οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε τις απόψεις σας....

πουτσ@@@@@@@@@

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    παίδες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις

έχω δώσει το λινκ στους ενδιαφερόμενους προκειμένου να παρακολουθούν οι ίδιοι την εξελιξη της συζήτησης (μην αρχίσετε το τρολάρισμα τώρα, ναι?) οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να γράφετε τις απόψεις σας....

Να βαλουν φωτο με μπικινι πες στους ....ενδιαφερόμενους!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    και δεν ξέρω αν η Honda στο 300ρι έχει βρει για ποιο λόγο ξαφνικά σβήνει λίγο πριν αποσυμπλέξει ο κινητήρας κατά την επίβραδυνση
    Tragic και άκρως επικίνδυνο καθώς πρέπει να ακινητοποιηθεί το μηχανάκι για να βάλεις μπροστά !!!
    Τους λίγους μήνες που το έχω, μου το έκανε 2 φορές εν κινήσει (παφ και έσβυνε) και λογικά δεν θα έτρεχε τίποτα μιας και σβησίματα γίνονται σε όλα τα μηχανάκια. Το ηλίθιο σύστημα της Honda σε υποχρεώνει να σταματήσεις το μηχανάκι για να μπορέσει να μιζάρει, καθώς παίρνει μόνο με το πίσω φρένο πατημένο τέρμα. Διπλή ασφάλεια my ass, γιατί άντε να βγεις ρολαριστός στην άκρη μέχρι να ξαναπάρει.

Μου είπε ο μηχανικός μου οτι καταργείται αυτη η διπλή ασφάλεια στο φρένο, και μπορεί να μιζάρει απλά τσιμπώντας τη μανέτα. Όπως όλα τα scooter δηλαδή...Ημαρτον.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Tragic και άκρως επικίνδυνο καθώς πρέπει να ακινητοποιηθεί το μηχανάκι για να βάλεις μπροστά !!!
    Τους λίγους μήνες που το έχω, μου το έκανε 2 φορές εν κινήσει (παφ και έσβυνε) και λογικά δεν θα έτρεχε τίποτα μιας και σβησίματα γίνονται σε όλα τα μηχανάκια. Το ηλίθιο σύστημα της Honda σε υποχρεώνει να σταματήσεις το μηχανάκι για να μπορέσει να μιζάρει, καθώς παίρνει μόνο με το πίσω φρένο πατημένο τέρμα. Διπλή ασφάλεια my ass, γιατί άντε να βγεις ρολαριστός στην άκρη μέχρι να ξαναπάρει.

Μου είπε ο μηχανικός μου οτι καταργείται αυτη η διπλή ασφάλεια στο φρένο, και μπορεί να μιζάρει απλά τσιμπώντας τη μανέτα. Όπως όλα τα scooter δηλαδή...Ημαρτον.
    Nαι, αυτο ειναι μεγαλο fail! Το ειχα ξεχασει..
    Στο 125 δεν το εκανε αλλα θυμαμαι στο 150αρι το καινουργιο με τα startstopια και τις μλκς επρεπε να πατας το πισω φρενο σαν να μην υπαρχει αυριο για να μιζαρει. Ακρως εκνευριστικο! Στην αρχη νομιζα εχει θεμα.
    Βεβαια δεν μου εκανε σβησιματα..
    MADE IN JAPAN 日本製

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Να βαλουν φωτο με μπικινι πες στους ....ενδιαφερόμενους!!!
    η κοπελα να βαλει (για να δουμε και τι μηχανακι της ταιριαζει αναλογα με το σωματοτυπο), για το φιλο δεν ενδιαφερομαι.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    η κοπελα να βαλει (για να δουμε και τι μηχανακι της ταιριαζει αναλογα με το σωματοτυπο), για το φιλο δεν ενδιαφερομαι.
    o φιλος με νουμερο 35 θα βαλει φωτο την χαιτη του!!!

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Προχθές πήγα στη Yamaha και είδα το Nmax 125 που με ενδιαφέρει καθώς μετά από 9 χρόνια συμβίωσης και πάνω από 100.000 χλμ με το SH150 κρίνεται πλέον ασύμφορο (αναρτήσεις σώβρακο, τριγμοί και διάφορα προβλήματα μικρά ή μεγαλύτερα που με κάνουν και βάζω συχνά το χέρι στην τσέπη).
    Συμφωνώ με τον Byron ότι τα scooter της Honda είναι πολύ ακριβά για αυτά που προσφέρουν και για αυτό το λόγο κοιτάζω κάτι άλλο. Όχι ότι μετάνιωσα για την αγορά του, αλλά από τότε που το πήρα το οικογενειακό μου εισόδημα έχει μειωθεί στο μισό.

Βέβαια τα δικά μου κριτήρια είναι μόνο οικονομικά και ίσως αυτή η απάντηση να είναι παντελώς άχρηστη αλλά εγώ θα την γράψω.
    Για το Nmax 125. Για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ εμφανησιακά. Πιο όμορφο από το pcx (υποκειμενικό). Πολύ ελαφρύ όπως το έπιασα. Καλός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα. Κατανάλωση 2,6-2,8 lt/100km (πραγματική) όπως λένε και για μένα που κάνω 12.000 χλμ το χρόνο είναι πολύ σημαντικό αυτό. Για την μειωμένη ιπποδύναμη (12hp) αδιαφορώ (κωλόγερος alert).

Αυτό που δε γνωρίζω είναι η αξιοπιστία του στο χρόνο καθώς είναι πολύ καινούριο μοντέλο, αλλά δε βαριέσαι, Yamaha είναι τι θα πάθει; Οπότε μάλλον εκεί καταλήγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    αλλά από τότε που το πήρα το οικογενειακό μου εισόδημα έχει μειωθεί στο μισό.
    Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός κάτοχος σκούτερ στην Ελλάδα που είχε κάνει τέτοια διαπίστωση. Είτε σε Ιαπωνικό είτε σε Ιταλικό.

Σκεφτόμουν ή πολύ άτυχος ήμουν ή πολύ μλκας. Ό,τι και να ισχύει, σκούτερ ΔΕΝ ξαναπαίρνω (αν κ τα λιμπίζομαι).

Στο δια ταύτα, το n max το προτείνω και εγώ γιατί είναι όμορφο κ φρεσκαδούρα. Τρέμω μόνο με την τεχνολογία του μην αρχίσει τα κόλπα και κυρίως το σέρβις τους, για το οποίο δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και σε κανέναν.

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός κάτοχος σκούτερ στην Ελλάδα που είχε κάνει τέτοια διαπίστωση. Είτε σε Ιαπωνικό είτε σε Ιταλικό.

Σκεφτόμουν ή πολύ άτυχος ήμουν ή πολύ μλκας. Ό,τι και να ισχύει, σκούτερ ΔΕΝ ξαναπαίρνω (αν κ τα λιμπίζομαι).

Στο δια ταύτα, το n max το προτείνω και εγώ γιατί είναι όμορφο κ φρεσκαδούρα. Τρέμω μόνο με την τεχνολογία του μην αρχίσει τα κόλπα και κυρίως το σέρβις τους, για το οποίο δεν έχω καμία εμπιστοσύνη και σε κανέναν.
    Όχι φίλε μου, μάλλον κατάλαβες λάθος. Μια χαρά ήταν το σκούτερ. Το εισόδημα μειώθηκε επειδή είναι 2 χρόνια άνεργη η γυναίκα μου.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αναζήτηση scooter Πόλης
    από stefdako στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2015, 19:27
  2. Αναζήτηση scooter 50cc
    από Αννυ στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2013, 13:02
  3. Αναζήτηση Εργασίας
    από UPEI στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 11:45
  4. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF