Σε γενικεύσεις προχωράει όποιος θέλει να προχωρήσει....
Οποιος πάλι θέλει, μπορεί να το παίζει κλουζώ...
Κόπηκαν και δυο τρια k-δεν ξερω-γω-τι και λύσσαξε ο ντουνιάς
Μια από τα γίδια στα τζιεσάρ
Αμ τα γιαμάπα??? πες ρε Τόλη, εσυ τα ξέρεις καλύτερα....
Για να μην πω για τους αξονες των τζιες
Μήπως όλοι ίδιοι είμαστε τελικά?
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
μαλιστα..η ιστορια συνεχιζεται...στους κρυφους μας ποθους απλα αυτα "συμβαινουν"..αν ομως το μουλτι ηταν κινεζια θα εφταιγε αυτος που πηρε κινεζικο γιατι ηξερε...αβυσσος η ψυχη του μοτοσυκλετιστη...
Οχι το βιντεο δεν εδειξε το βραχο γιατι ηταν ευθεια χαλικοδρομος και δεν υπηρχε βραχος..ομως φυσικα δεν σκεφτηκες το αλλο...ακομα και αν υπηρχε βραχακι η κατι αλλο που εκανε τη μοτο να χασει την ισσοροπια της και να σπασει στα 2..αν λοιπον το περιφημο ον-οφ, που η ιδια η εταιρα διαφημιζε να κανει βουτιες απο υψωματα και να κατακταει βουνοκορφες...αν λοιπον σπαει σε μια ευθεια, αν πραγματικα βρεθει σε συνθηκες ΚΤΜ-νεροφαγωματα, τι θα κανει; θα γινει βιδες;;..και πιοσ πληρωνει το απιστευτο κοστος της επισκευης;;; ο ιδιοκτητης που ηδη εχει δωσει μια περισουσια για να παρει το ονειρο του; που ειναι η ευθυνη της εταιριας;;
και συγγνωμη...μια ταπεινη αφρικα τουιν ποτε δεν θα το παθαινε αυτο σε ενα ισιο δρομο..και δεν κοστιζει 22 χιλιαρικα..
γνωμη μου παντα..
Αν μου κοπεί το πλαίσιο, ο άξονας μετάδοσης, το ψαλίδι ή το πηρουνι να χεστ@ επάνω μου.... Και να βρίζω μέρα νύχτα την όποια εταιρεία.
Αλλά αν μου σπάσει το κλιπ ον δεν θα πάθω ακι τίποτα. Φυσικά αν ξέρω να οδηγώ και δεν κρατάω τον ταύρο απο τα κέρατα (εκτός της περίπτωσης να είσαι πίστα, φουλ πλαγιασμένος, έξω το σώμα και φρένα. Εκεί θα τα χρειαστείς λιγο, αλλά σε οδήγηση σε δημόσιο δρόμο, μπορείς και με το ένα κλιπον).
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άμα κοπούν αυτά που λες, πρέπει και να τη σκαπουλάρεις για να μπορέσεις να βρίζεις
Γενικότερα, προσωπικά δεν το θεωρώ μικρό πράμα το να κοπεί ένα κλιπόν, ασχέτως αν είναι λίγο επικίνδυνο για τον έναν, καθόλου για τον άλλο, πολύ για τον παράλλο.
Αυτό που όμως πιστεύω είναι ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
Και δεν πετάω έτσι μια στερεοτυπική μλκία.
Σίγουρα υπάρχουν υπερβολές, σίγουρα άμα σου βγει το όνομα, δε μπα να φτιάχνεις μετά τα καλύτερα μηχανάκια στον κόσμο, θα την κουβαλάς τη ρετσινιά, σίγουρα πολλά λέγονται για να λέγονται.
Αλλά ο "μύθος" ότι τα Ιαπωνικά είναι πιο αξιόπιστα, ο "μύθος" ότι τα ντουκάτι είναι λαδιέρες, ο "μύθος" ότι τα BMW είναι πανάκριβα γι'αυτά που προσφέρουν, ο "μύθος" ότι τα ΚΤΜ θέλουν άλλου τύπου μεταχείριση από τα άλλα μηχανάκια κλπ, ε κάποια βάση την έχει.
Σίγουρα δεν ισχύει σε απόλυτο βαθμό, σίγουρα αυτός που γουστάρει το Α ή το Β μηχανάκι, να το πάρει και να το χαρεί, αλλά να έχουμε και κάτι για την καζούρα![]()
Μπείτε στο νήμα των ανακλήσεων... έχει πολλά και διάφορα, τόσο από ευρωπαικές, όσο και από ιαπωνικές εταιρείες. Μια φωτογραφία και μια δήλωση - μαρτυρία του οποιουδήποτε δεν συνιστά πραγματικό πρόβλημα. Όταν συμβαίνει κατ΄επανάληψη, σε μεγάλη συχνότητα και αναγνωριστεί επίσημα από την εταιρεία εκδίδοντας αντίστοιχο δελτίο τύπου, τότε ναι... ε λοιπόν, μπείτε να δείτε ποιες εταιρίες έχουν εκδώσει τέτοια δελτία, δεν είναι μόνο Ducati, KTM και άλλα γνωστά "ζημιάρικα".
και μετα σας πειραζει το τιμονακι του xt που στραβωνει ευκολα![]()
Link στο facebookΔημοσιεύθηκε αρχικά από Rob Jarvis
Think faster than you ride
Εμ...
Από την σελίδα του στο fb, απαντώντας σε ερώτηση φίλου του, για το πως διάολο έσπασε το clipon:
[FONT=helvetica]Rob Jarvis[/FONT][FONT=helvetica] Bike fell over earlier at Box Hill and bent the bar, so it already had a stress fracture[/FONT]
Άρα *δελα τα Ducati... άμα φας βρόντο και ραγίσει κάτι, μετά - αν είναι δυνατόν!- μπορεί να σπάσει σε ανύποπτο χρόνο και εντελώς αδικαιολόγητα...