.Εγώ άκουσα ότι παίζει αρκετοί εκεταστές γι'αυτό τον λόγο δν τα πέρνουν...!! [/B][/QUOTE]
PLAKA MOY KANEIS ;;;;;;
POIOS DEN TA PERNEI;;;;;
MILA ME TON DASKALO SOU BRE AN8ROPE 8A SE KA8ODIGISEI...
.Εγώ άκουσα ότι παίζει αρκετοί εκεταστές γι'αυτό τον λόγο δν τα πέρνουν...!! [/B][/QUOTE]
PLAKA MOY KANEIS ;;;;;;
POIOS DEN TA PERNEI;;;;;
MILA ME TON DASKALO SOU BRE AN8ROPE 8A SE KA8ODIGISEI...
Μίλησα γι' αυτό λέω.Δν είπα όλοι, αλλά ευτηχώς υπάρχουν και οι αδιάφθοροι!!Τέσπα αν χρειαστεί τελικά την βρίσκεις την λύση...!!Υποθέτω!
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
.Εγώ άκουσα ότι παίζει αρκετοί εκεταστές γι'αυτό τον λόγο δν τα πέρνουν...!!
PLAKA MOY KANEIS ;;;;;;
POIOS DEN TA PERNEI;;;;;
MILA ME TON DASKALO SOU BRE AN8ROPE 8A SE KA8ODIGISEI... [/B][/QUOTE]
Γεια σου BELZEBOYLI καθοδηγητή του ΚΟΛΟΥ!
paris_3 εγώ θα σου συνιστούσα να μην ταίσεις το σάπιο κύκλωμα. Κάνε λιγο προπόνηση και θα είσαι ΟΚ.
sapila racing
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Όχι όχι, τουλάχιστον όχι τώρα, με ελάχιστα extra από τα παράβολα θα κάνω και κανά δύο ακόμα μαθήματα, και λίγο με το δικό μου και πιστεύω δν θα την πάθω και για δεύτερη φορά!
Παίδες μάλλον ψηφίστικε νόμος το 2001(Μαιο νομίζω) σύμφωνα με τον οποίο το Α1 γίνεται απεριορίστου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αλλά μόνο με τα ΠΑΡΑΒΟΛΑ!Μόνο που μάλλον δν έχει αναδρομική ισχύ, άρα οι προ Μαιου 2001 το επεκτείνουν με εξετάσεις..!!Na rotisw kati re paidia.
exw to diploma to A1 to evgala prin 4 xronia sta 18.
Gia na paw stin megalh tin katigoria ti xreiazete?
Alloi mou lene oti prepei na kanw mathimata kai na dosw eksetaseis ktl,
kai alloi oti prepei na paw sto sygkoinoniwn me mia apodeiksh oti exw kanei 4 mathimata kai na mou to anavathmisoun.
Ti paizei kserei kaneis?![]()
ΠΕΡΑΣΑ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
!!!Επιτέλους..!!Πήρα και πινακίδες-άδεια χθες και είμαι κομπλέ!!!
ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΝΤ!!!! :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
Αντε, καλες νομιμες βολτες!!
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Thanx..!!![]()
![]()
![]()
:wacko:
ωραίοοοος!!!!!!!!! άντε με προσοχή και πάντα το ριμάδι στο κεφάλι!!!![]()
![]()
![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
kales diadromes
ME ASFALEIA
kai me hremia kai synesh
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Καλορίζικο!Καλές βόλτες με πολύ προσοχή και πάντα κράνος ε!
Απαντώ κάπως αργα για τα περι μπάτσων αλλά never mind.Εμένα με είχαν σταματήσει χωρίς διπλωμα (το διπλωμα το ειχα πάρει μολις κατι μερες πριν αλλά δεν ειχε ερθει ακομα) με αδεια ασφαλεια κομπλε και σημείωσαν τα στοιχεία μου σε ένα μπλοκακι (σαν αυτά που έχουν οι σερβιτοροι) και μετα απο κανα 3ρι χρονια μου ηρθε κλήση για δικαστηριο οπου απλά έδειξα το διπλωμα και εφυγα.Την ώρα που με σταματησαν λέω στον μπατσο "δεν μπορειτε με το ασυρματο να ελέγξετε απο το κεντρο οτι εχω διπλωμα" κάτι που ανέφερε και ενας φιλος πιο πανω και μου λέει αυτοδεν γινεται.Στο δικαστηριο και διπλωμα να μην ειχα οταν με σταματησαν παλι τιποτα δεν θα γινοταν αν το ειχα παρει πριν παρουσιαστω στο δικαστηριο.Μαλιστα ειδα και ατομα να εχουν παρει 2 και 3 φορεςχ αναβολη επειδη δεν ειχαν διπλωμα.Αυτο που ειχα καταλαβει ειναι οτι ειναι χειροτερο να κυκλοφορεις χωρις κρανος παρα χωρις διπλωμα αφου ουτε κληση πληρωνεις.ΟΠοτε και να σε σταματησουν τωρα που δεν εχεις παρει ακομα το διπλωμα στα χερια σου στα τετοια σου.
Σε αλλη μια περιπτωση παλιοτερα απο αυτη που ανεφερα οπου δεν ειχα καθολου διπλωμα με εγραψαν για παραβιαση κοκκινου και ο μπατσος απλα σημειωσε στην κληση οτι δεν ειχα μαζι μου το διπλωμα