Στις 14:00 θα ειμαι εκει με το φίλο με το cbr, όσοι πιστοί προσέλθετε... Πέτρο, προλαβαίνεις!!!! Θα έχουμε εκπροσώπηση της suzuki και της Honda ενα Kawasaki μας λείπει... Τα Yamaha σπάνια μας κάνουν την τιμή![]()
Στις 14:00 θα ειμαι εκει με το φίλο με το cbr, όσοι πιστοί προσέλθετε... Πέτρο, προλαβαίνεις!!!! Θα έχουμε εκπροσώπηση της suzuki και της Honda ενα Kawasaki μας λείπει... Τα Yamaha σπάνια μας κάνουν την τιμή![]()
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Ωραία ήταν! Σταύρο αυτα τα λένε! Απο Κυριακή το έγραψα! Αν μου το έλεγες οτι εισαι free την Πέμπτη θα το προγραμματίζαμε να πγαιναμε τότε! Ωραία ήταν πάντως. Είχαμε την πίστα μόνο για μας οποτε κσναμε αρκετούς γύρους, δοκιμάσαμε διαφορετικές γραμμές, φρένα(0σο επιτρέπει βέβαια μια μικρη πίστα) , διορθώσαμε "λάθη" και γενικότερα το ευχαριστηθήκαμε. Χωρίς να κρατάμε χρόνο πάντως η αίσθηση ήταν οτι πηγαίναμε καλύτερα απο την προηγούμενη φορα, με καλύτερη ροη. Τώρα λογικα πάλι με το νέο έτος αν βοηθήσει και ο καιρός θα κάνουμε καμία επίσκεψη. Θα ενημερώσω πάλι απο εδώ
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Last minute απόφαση!!! Σε μια ωριτσα θα ειμαι στην πίστα του ρυσιου με δυο φίλους... Κυριακή, καλός καιρός = ευκαιρία! Οποίος θέλει έρχεται!!!