Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Θες το δικό μου αφού φεύγω Πολωνία σε 3 μήνες; Να ρωτήσω τιμή;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Να ρωτήσω τιμή; κάπου εκεί έλεγα να το δώσω στα λεφτά που ψάχνεις,αρκεί να έβγαζα πρώτα όλα τα εξτρά που έχω πάνω.
Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR κάπου εκεί έλεγα να το δώσω στα λεφτά που ψάχνεις,αρκεί να έβγαζα πρώτα όλα τα εξτρά που έχω πάνω. μιλάμε για το μηχανάκι που βλεώπ στη φωτο? έχεις τάσεις αυτοκτονιας η μιλάμε για άλλο μηχανακι?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 μιλάμε για το μηχανάκι που βλεώπ στη φωτο? έχεις τάσεις αυτοκτονιας η μιλάμε για άλλο μηχανακι? Εσένα σου μίλησε κανένας; Δε σου μίλησε!!! Γιατί μας κανείς χαλάστρα δλδ;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Εσένα σου μίλησε κανένας; Δε σου μίλησε!!! Γιατί μας κανείς χαλάστρα δλδ; Όχι, αυτό είναι : https://www.youtube.com/watch?v=PcA9zoS_Emw
Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Εσένα σου μίλησε κανένας; Δε σου μίλησε!!! Γιατί μας κανείς χαλάστρα δλδ; xaxaxa αμα έδινε 4 το μηχανακι της φωτο θα πηγαινα τωρα με τις παντοφλες!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 xaxaxa αμα έδινε 4 το μηχανακι της φωτο θα πηγαινα τωρα με τις παντοφλες!!! Ζακέτα να πάρεις
Δερμάτινο τζάκετ 50 ευρω!! ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ