Μ@@ν@πανα admins, αλλά δυστυχώς δεν είναι ορατό ρπμ![]()
Μ@@ν@πανα admins, αλλά δυστυχώς δεν είναι ορατό ρπμ![]()
πατήστε ο ανυποψίαστος μηχανόβιος στο google γυροσκοπικό φαινόμενο και πέφτει πάνω σε αυτό το thread
βλέπει και moto.gr, σου λέει, εδώ είμαστε
έλα μου όμως που δεν...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μαγκες ευχαριστω σε ολους! Εχω εργασια για το σπιτι που λενε. Μαζευτηκε υλικο...
Παντως ο,τι εχω διαβασει μεχρι τωρα πραγματικα αξιζει.
![]()
ΚΑΡΕΛΙΣ ...... θεος![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Διαπιστώνω ότι τα καλύτερα διαμάντια δεν τα έχω διαβάσει!!!![]()
Πάλι θα ακούω σχόλια του στυλ "Συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή είσαι κολλημένος..." κλπ κλπ![]()
τρελό thread. σε ευχαριστώ το είχα χάσει
κλασικό Motο.gr και μοτο.φορουμινγ
ένας τυπας (όπως πάντα νέος και άγνωστος στο φόρουμ) λεει κάτι σωστό, με λίγη υπερβολή πάνω στον ενθουσιασμό του βέβαια, και καμια 10 αρια ημι-καινούργιοι που θέλουν να φανούν καλοί και να παλιώσουν επιτέλους κάποια στιγμή, του τη πέφτουν με αφορμή μικρές λεπτομέρειες, όντας ασχολούμενοι μόνο με τα επιμέρους κλαδιά μέσα σε μια ζούγκλα δάσους.
και ποιες είναι οι προθέσεις σου και γιατι δε μας το είπες απο την αρχή (λες και αμα το κανε θα αλλάζαν συμπεριφορά αυτοί) και δε ξηγιέσαι σωστά και δε μας πειράζει που το είπες αλλά ο τρόπος που το είπες ...... πωπω ρε φιλέ αυτή η φράση είναι πραγματικά η επιτομή του δεν έχω να πω τίποτα. κάτι κοπέλες που θυμίζει απο τα παλιά που τις χώριζες και σου έλεγαν, "ναι αλλά δεν είσαι σωστός γιατί δε μου το είπες όμορφα. άμα μου το έλεγες όμορφα δε θα με πείραζε"
φυσικά αυτό είναι παράδειγμα της ζωης της ίδιας οχι μόνο στο φόρουμ. Στο σχολείο, στο στρατό, στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά κτλ κτλ
thanks
Για γέλιο έχω ρίξει άπειρο και με το Έχετε aftermarket εξάτμιση στην μηχανή σας???? Μήπως είστε κάφρος ??
Επίσης ότι έχει σχέση με Moto vs Scooter
..και φυσικά για άπλετο φως σε καθημερινούς προβληματισμούς, οικονομικές και κοινωνικές αναλύσεις, με διαρκή ενημέρωση, έχουμε την τριλογία + habemus papam![]()
Με την ευκαιρία.
Ψάχνω ένα επικό και χορταστικό post του El hymador που εξηγεί πώς διάλεξε το nickname του. Το είχα διαβάσει πριν χρόνια και έκλαψα αλλά δεν μπορώ να το βρω ρε γαμώ το. Πρέπει να είναι σε κάποιο thread με τίτλο "τι σημαίνει το nickname σας" ή κάτι τέτοιο. Ποιος guru μπορεί να βοηθήσει;
Life begins at 45°.