Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Θερμοκρασία ψυκτικού υγρού

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η απο ψηλα πηγε συννεφο.......
    Ο Σφακ διαβαζει spyrako στο φορουμ.........
    Π@ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    Αυτο το μοτερ 20 χρονια ηταν ελαιοψυκτο τι να χαμπαριασει.ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΥΡΟΣ.Απλα για το ψυχολογικο κυριως καλα εκανες και αντεδρασες ετσι
    Αυτό το μοτέρ δεν έχει καμμία σχέση με το αεροελαιόψυκτο, πέραν του ότι διατήρησαν την βλακεία της καδένας εκκεντροφόρων στην μέση του.
    Το καλό είναι ότι δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, οπότε μπορεί κανείς να πει εύκολα ότι είναι εξίσου "γερό" με το παλιό.

Καλά έκανες, εννοείται. Το παρηγορητικό είναι πως δεν το δούλεψες πολύ "στεγνό" οπότε οι πιθανότητες να έχει πάθει ζημιά είναι μικρές. Δεν θ'ανησυχούσα στην θέση σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Ο λόγος για τον οποίο είμαι πιο ήσυχος είναι ότι από το forum έμαθα πολύ καλά τι πρέπει να προσέχω, για λίγο καιρό, στον κινητήρα. Από την άλλη, πιστεύω ότι η ανταπόκριση τόσο της εταιρίας όσο και του συνεργείου ήταν θετική. Θα ανησυχούσαν αυτοί πριν από εμένα. Έτσι δεν είναι; Από την άλλη ότι γίνεται καλοπροαίρετα μόνο θετικά μπορεί να ληφθεί. Κανένας δεν θέλει να την "σπάει" κανενός. Το μόνο που θέλουμε είναι οι μηχανές μας να δουλεύουνε τέλεια και να μας ταξιδεύουν με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Αυτό που ,
    πας τη μοτό σου στο εξουσιοδωτημένο για να είσαι σίγουρος για την ποιότητα των εργασιών που θα γίνουν
    ενώ εις γνώσιν σου θα πληρώσεις τα διπλά σε σχέση με κάπου αλλού
    και η φιλοσοφία των εξουσιοδωτημένων είναι
    να βάζουν το κακοπληρωμένο μαστορόπουλο-βοηθό να κάνει την δουλειά
    και στο τέλος να μην γίνεται κι ένας έλεγχος απο κάποιον μάστορα (υπεύθυνο συνεργείου για παράδειγμα)
    για την ορθή έκβαση των εργασιών
    είναι κάτι που με ξεπερνάει
    και είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ διαχρονικό.

Εχω να αναφέρω τα πλείστα όσα "fails" που έχω φάει στη μάπα απο διακεκριμένα εξουσιοδωτημένα ,
    αλλα ούτε ο κόπος αξίζει ,ούτε νόημα υπάρχει.

Τα λάθη είναι ανθρώπινα ,ΝΑΙ ,συμφωνώ ,και συγχωρώ ,κατόπιν ανάληψης ευθύνης του λανθάνοντα.
    Αλλά ,εδώ δεν τίθεται θέμα λάθους.
    Τίθεται θέμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ & φιλοσοφίας "Αρπαχτής" ,και αυτό δεν το ανέχομαι κ δεν το συγχωρώ κιόλας.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Όταν γίνεται έτσι, γράψε αλίμονο. Πάει περίπατο και η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία και σε τελική ανάλυση και ο πελάτης.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    δυσκολο να επαθε ζημια σε τοσα λιγα χλμ. απορω πως γινεται ενας μηχανικος ο οποιος πιθανων θα εχει χρονια στη δουλεια, δεν ξερει να κανει σωστη εξαερωση στο κυκλωμα? ειναι πολυ απλη διαδικασια. με βαζει σε σκεψεις το ποσα μοτερ μπορει να εχουν παρουσιασει βλαβη εξαιτιας του.

εμενα δε θα με αρκουσε ο λογος του φιλε μου. πχ μπορει να σου παρουσιασει προβλημα λιγους μηνες μετα να πας εκει και να σου πει, "α δεν ξερω τιποτα, κατι του εκανες κτλ". παρε τηλ στην εταιρια και πες να σου δωσουν καποιο χαρτι με σφραγιδες υπογραφες κτλ, αν γινεται, για να εισαι καλυμενος.

επισης πηγαινε παλι στο ιδιο η σε καποιον αλλο για να κανεις σωστη αλλαγη παραφλου (κοιτα στο μανουαλ πως γινεται και προσεχε τι θα κανει ο μηχανικος).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Ο άνθρωπος, κατόπιν συνεννόησης με τη Suzuki, είπε ότι θα μου δώσει εγγράφως και ενυπόγραφα το δελτίο για την επισκευή και την "επιπλοκή" . Νομίζω ότι το θέμα τακτοποιήθηκε με ηρεμία και αξιοπρέπεια. Λάθη γίνονται. Ανθρώπινο είναι. Τώρα, αφού για την ώρα είναι όλα καλά, θα συνεχίσω να απολαμβάνω τα προσεχή χειμωνιάτικα χιλιόμετρα ( στην Κρήτη κάνει ακόμα καλό καιρό). Θετική σκέψη και αν γίνει κάτι κακό...θα το φτιάξουμε.
    Think positive.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stefanos73 Προβολή μηνύματος
    Νομίζω ότι το θέμα τακτοποιήθηκε με ηρεμία και αξιοπρέπεια. Λάθη γίνονται. Ανθρώπινο είναι.
    Πολύ ωραία.

Υγ.Που και που πιάνε το ψυγείο για να δεις τι γίνετε.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Πιάνω το ψυγείο, ακούω το βεντιλατέρ, κοιτάω τα λάδια και κάνω το σταυρό μου. Κομπλέ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Πιάνω το ψυγείο, ακούω το βεντιλατέρ, κοιτάω τα λάδια και κάνω το σταυρό μου. Κομπλέ;
    Κομπλέ
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

Τωρα ειδα οτι εισαι Κρητη.αν τα καζανια φετος εβγαλαν καλο πραμα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.βαλε και λιγο στο ψυγειο να στρωσει

Τελικά, πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν και σοβαρές εταιρίες. Εχθές με πήρανε τηλέφωνο από τη Suzuki και μου είπαν ότι κατόπιν του συμβάντος, η μηχανή μου καλύπτεται από 12μηνη εγγύηση, σε περίπτωση που συμβεί οποιαδήποτε βλάβη σχετιζόμενη με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αντικατάσταση του ψυκτικού υγρού.

Παλαιό μέλος
    Πάει, χάλασε ο κόσμος.

Άμα είναι να χαλάει έτσι....και εις ανώτερα!

Παλαιό μέλος
    Τελικά, πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν και σοβαρές εταιρίες. Εχθές με πήρανε τηλέφωνο από τη Suzuki και μου είπαν ότι κατόπιν του συμβάντος, η μηχανή μου καλύπτεται από 12μηνη εγγύηση, σε περίπτωση που συμβεί οποιαδήποτε βλάβη σχετιζόμενη με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την αντικατάσταση του ψυκτικού υγρού.
    Θετικο απο μια αποψη, αλλα αν συμβει κατι θα πρεπει να αποδειξεις οτι φταιει το ψυκτικο υγρο και οχι η "εσφαλεμενη χρηση" της μηχανης. Συγνωμη που ειναι καχυποπτος αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΕ CΒ400 ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
    από H0NDAKIAS στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2014, 09:12
  2. Απώλεια ψυκτικού υγρού. Πόθεν?
    από npat στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2008, 13:59
  3. θερμοκρασία ψυκτικού υγρού
    από bartenderas στο forum Honda CB series