πάντως τα λαστιχένια αυτά πριτσίνια χρησιμοποιούνται κατα κόρον για να σταθεροποιούν ταμπλό, και ζελατίνες. Στο vstrom η ζελατίνα με τέτοια στηρίζεται. Αλλά φυσικά εκεί δεν χρειάζεται ειδικό εργαλείο....
Ποια εινα λαστιχενια?
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Είχα πάρει πακέτο των δε θυμάμαι με 6 ευρώ! Αν βάζεις και βγάζεις τη ζελατίνα που και που θα τα πετάξεις όλα και θα ψάχνεις για άλλα.
Έχω 4 γνήσια και 2 ιμιτασιον, τα άλλα 2 χάλασαν.
Όλα όσα πήρα τα χάλασα για να αλλάζω συνέχεια αυτά τα δυο, ενώ εκείνα τα 4 αντέχουν απ' το 08 που έχω τη μηχανή.
Και τώρα χωρίς να τα ξαναβγάλω βλέπω ότι είναι έτοιμα για πέταμα. Αν χρειαστεί για οποιοδήποτε λόγο να βγάλω τη ζελατίνα πάλι, καλό είναι να πάρω άλλο ένα σακουλάκι των 6 ευρώ.
Με 6 ευρώ τότε έπαιρνα 2 μόνο λαστιχένια βιδωτά πριτσινάκια και θα τα είχα ακόμα. Το μόνο καλό που είχε το σακουλάκι ήταν οι βίδες. Οι βίδες της γιαμάχα ήταν πλαστικές για να σπάνε εύκολα (για ευνόητους λόγους) αλλά το ίδιο εύκολα χάλαγε και το πλαστικό κεφάλι σταυρού. Αυτές που έχει μέσα το σακουλάκι των 6 ευρώ είναι καλύτερες (επίσης σπάνε) και δε χρειάζεται να πάρω άλλες γιατί και αυτές δεν κόστιζαν πολύ λιγότερο απ' τα πριτσίνια. (Για 2,κάτι ευρώ μου είχαν πει θυμάμαι και ήθελα να βάλω τα γέλια -> ναι για την μια!)
Sent from me using a computer.
Έχουμε καμμια εναλλακτική για αυτόν τον πριτσιναδόρο σπειρωμάτων;
http://www.masterfix.com/Defaulte8a2.html?id=102&pid={7C93C9E8-E5F9-4F81-A470-D2E0C8FDBE81}&pparent=119&template=overig/product.htm&sitecat=1&taal=en
Μέχρι τα 150-180 ευρώ.... Ο παραπάνω έχει 140-150.
Τελευταία τροποποίηση από Leon67; 26/03/2016 στις 06:43.
Καλή φαινόταν η λύση με έναν ταιβανέζικο αλλά στο 3ο πριτσίνι Μ8 σπειρώματος και ανοξείδωτο ταφτυσε η βίδα που πρεσάρει. Να δούμε τώρα τι θα γίνει...
Μου θυμίζει τον δικό μου ταιβανεζικο. 4 πριτσίνια με σπειρωμα ήθελα να κάνω, 3 κ μισο εκανε χαχαχαχαχα.
Με κόπο έκανα έβαλα κ το 4ο κ τον πεταξα. Ίσως ευθυνομαι κ εγώ που τον παραζορισα μην γνωρίζοντας πως γίνεται. Πάντως δεν είναι για 5ο-6ο