Να ρωτήσω κάτι άλλο εγω; (Αν μου το επιτρέπει ο φίλος ptc), η "ασχετοσυνη" του vestroma που αποδείχθηκε σε όλο το συμβάν;
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγω; (Αν μου το επιτρέπει ο φίλος ptc), η "ασχετοσυνη" του vestroma που αποδείχθηκε σε όλο το συμβάν;
Εγώ προσωπικά την συμπεριφορά αυτή την συναντώ πολύ συχνά από μεγάλες μηχανές και σκούτερ ..σε βλέπει ο άλλος με το 125 και σκέφτεται που πας ρε κερατά με το ψοφίμι κάνε στην πάντα , στο τέλος θα σε περάσει και θα πηγαίνει ποιο αργά από ότι πήγαινες γιατί δεν θα χωράει ..προσωπικά τους αγνοώ ..αν υπάρχει χώρος θα κάνω στην άκρη αλλιώς τρενάκι![]()
μη απαντώντας τέτοια φαινόμενα -πως το λένε- α! "διήθησης" εδώ στην τιμημένη επαρχία παρά μόνο διαβάζοντας τα "σε είδα"-"με είδες" μου δημιουργείται η εντύπωση ότι αυτή η διήθηση είναι ποιος τον έχει μακρύτερο η είναι καλύτερο τιμόνι;
Δύο τύποι ανθρώπων είναι γρήγοροι στη διήθηση: αυτοί που όντως είναι εξαιρετικά τιμόνια κι αυτοί που δε φοβούνται τις πιθανές επιπτώσεις, αν κάτι πάει στραβά. Συχνά συναντώνται συνδυασμοί των 2.
Life begins at 45°.
εγω ξερω να πω οτι ο ηλιθιος και το ΠΝ δεν νικηθηκαν ποτε.![]()
είναι μέχρι να την πατησεις η να το δεις μπροστα σου...ολλα χρονια πριν το πήγαινα με μπόλικα χιλ,μια ήμερα στην Αθηνών στο χαιδαρι πήγαινε ενας μπροστα μου πανω από 50 και τον κοβει ένα αυτοκινητο,το αποτέλεσμα πρει να εσπασε χερια και λεκανη...εκτοτε μειωσα την ταχυτητα στα 30 το πολύ,το ιδιο σκηνικο είδα και περσυ με ένα ντουκατι νομιζω στην έξοδο από Πειραιά εξω από το σταδιο,φτερο με φτερο με τον μπροστινο ,φρενα το αμάξι ,χαλκομανία ο τυπος,πρεπει να χτύπησε στα χερια ,κριμα γιατι δεν υπαρχη λογος,αυτή η αποσταση που κανω κάθε μερα είναι 16 χιλ με μαλακιες κανω 22λεπτα νορμαλ 25-27 μαξ,αρα κερδος μηδέν.
Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.
Αντε να το ξαναπούμε πάλι.
Δεν έχει όριο η ταχύτητα στη διήθιση παρά το +20 από αυτή των αυτοκινήτων. Αν πας πιο αργά ή πιο γρήγορα είσαι επικίνδυνος, για τον εαυτό σου και τους άλλους.
Όποιος δεν έχει τα αντανακλαστικά να φρενάρει ή αλλάξει ασφαλώς πορεία με +20 κακώς καβαλάει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μμμ ναι, όταν έγραψα "γρήγορος", δεν εννοούσα να πηγαίνεις με +80 μεταξύ σταματημένων αυτοκινήτων. Γι'αυτό υπάρχει άλλη λέξη. Η λέξη είναι, εντελώς ειρωνικά αν το καλοσκεφτείς, "καθυστερημένος".
Life begins at 45°.
Δεν έχω διαβάσει καμία από τις απαντήσεις, αλλά θα σου πω ένα πράμα:
Επειδή κάθε απόγευμα περνάω και εγώ από εκεί γυρίζοντας από τη δουλειά, εδώ και καιρό σκέφτομαι να κάνω το ακριβώς ανάποδο thread:
"Ρε παλουκάρια που το βράδυ γυρνάτε από τη γέφυρα του Καραΐσκάκη, άμα δε χωράτε ή δε μπορείτε να περάσετε ανάμεσα από τα αυτοκίνητα σταθείτε από πίσω από ένα αμάξι, μη μας ζαλίζετε τον έρωτα"
Και όχι, δεν έχω βαλίτσα, και όχι, δεν είμαι γρήγορος
Απλά όταν εγώ δε μπορώ να περάσω κάνω στην άκρη, δε σφηνώνομαι από πίσω από δυο αυτοκίνητα και το σκέφτομαι μισή ώρα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
αφου μας άφησε ο ptc...
ο χαρακτηρισμός "Άσχετοι" δε ξερω που κολλάει. μπορει να τον χαρακτηρίσει χίλιαδυο επίθετα. επιλέγει όμως το άσχετοι γιατι ο εγωισμός έχει πληγωθεί φαίνεται απο παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν.
εγω προσωπικά αν δω κανα πιο γρήγορο απο εμένα στα πρωινά τρενάκια, κάνω στην άκρη και τον εκμεταλλεύομαι μιας και μου ανοίγει δρόμο. 80% των περιπτώσεων βάραει φιλική κόρνα και πάμε παρέα. σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα κάποιοι απο αυτούς κοιτάνε να με έχουν στο νου τους και στα φρένα τους. γενικώς αν προσέξεις τον γρήγορο και του παραχωρήσεις προτεραιότητα όλα πάνε μέλι γάλα και είσαι και εσύ κερδισμένος.
άλλες φορές πάλι όταν υπομονετικά περιμένω καναν αργό μπροστά μου χωρίς να τον πιέζω, αν μου τύχει κανας γρήγορος τον βάζω μπροστά μιας και μάλλον θα κάνει στην άκρη τον αργό και θα περασω και εγώ
γενικά το πρόβλημα είναι όταν οι αργοι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον πληγωμένο εγωισμό τους και είναι ικανοί να τα κάνουν μαντάρα. απο γρήγορο οδηγό δύσκολα θα κινδυνέψεις