Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: ΕΥΔΑΠ και Παρεμπόδιση μέτρησης?!?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Εγω θελω σκεπτομενους ανθρωπους και οχι γκασμαδες..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    χαχαχα μονο μαγκας δεν ειμαι.. και μια απο εμενα. άρχισε να διαβάζεις, ανέλυσε, σκεψου, απάντα. ειναι χαζο 2/2 απαντήσεις μου να σε προτρέπω να ξανα διαβάσεις τι εχω γραψει. αν θες να διαστρευλωνεις οτι λεω καλως αλλα μην προσπαθείς να υποβαθμίσεις την νοημοσύνη μας. ευχαριστώ.
    Δεν το λεω με τον τροπο που εχεις συνηθισει να το ακους! Μην το παιρνεις με κακο

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Εγω θελω σκεπτομενους ανθρωπους και οχι γκασμαδες..........
    Οπως βλεπω απο τιυς δευτερους εχει πολλους οποτε απλα θελε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    ξερω που να παρω για να αναλυσω τα προβληματα του υπερ εγω μου και το τι εχω συνηθίσει να ακουω και το πως. (google Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και ειμαι ετοιμος)
    εδω μεσα μπενω για να ρωτησω καμια απορια. και αν βρεθει λυση να ξερουν και οι αλλοι τι να κανουν.
    δεν μπενω ουτε να βγαλω τα ψυχολογικά μου, ουτε να ακούσω γνώμες για την εγκεφαλική μου ανωμαλία, ουτε για να διαφωνώ με τον καθε εναν για το τι λεω και γραφω και να προσπαθώ να εξηγήσω τι έγραψα και τι ενωουσα, ή να χρειαζετε να γραψω ολοκληρη οδηγια για το πως μιλαμε και το τι λεμε και τι ενωουμε οταν κανουμε εναν απλο διαλογο. οποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει. και γενικα οποιος μιλαει μαζι μου δεν χρειαζετε να ψάχνει κρυφά νοηματα, ειναι αυτολεξεί. μπορει απο ορθογραφία να μην το εχω αλλα ξερω ακριβώς πια λεξη να χρησιμοποιησω για να ειμαι ακριβής.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    ξερω που να παρω για να αναλυσω τα προβληματα του υπερ εγω μου και το τι εχω συνηθίσει να ακουω και το πως. (google Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης και ειμαι ετοιμος)
    εδω μεσα μπενω για να ρωτησω καμια απορια. και αν βρεθει λυση να ξερουν και οι αλλοι τι να κανουν.
    δεν μπενω ουτε να βγαλω τα ψυχολογικά μου, ουτε να ακούσω γνώμες για την εγκεφαλική μου ανωμαλία, ουτε για να διαφωνώ με τον καθε εναν για το τι λεω και γραφω και να προσπαθώ να εξηγήσω τι έγραψα και τι ενωουσα, ή να χρειαζετε να γραψω ολοκληρη οδηγια για το πως μιλαμε και το τι λεμε και τι ενωουμε οταν κανουμε εναν απλο διαλογο. οποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει. και γενικα οποιος μιλαει μαζι μου δεν χρειαζετε να ψάχνει κρυφά νοηματα, ειναι αυτολεξεί. μπορει απο ορθογραφία να μην το εχω αλλα ξερω ακριβώς πια λεξη να χρησιμοποιησω για να ειμαι ακριβής.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF