Στην περιοχή του το λιοντάρι έχεις 5-6 θηλυκά τα οποία ταΐζουν αυτόν και τα 10-15 λιονταρακια που έχει μαζι τους
Όταν σκάσει μύτη ο τζοβενος και και πει στον κυρίαρχο της περιοχής "Έλα να πλακωθουμε για να δούμε ποιος θα μείνει εδώ "θα Πάει χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αν κερδίσει ο "παλιός"όλα καλα,αν όμως κερδίσει ο νέος ξέρεις τι κάνει;
Σκοτώνει τα λιονταρακια γιατί οι θηλυκες όταν θηλαζουν δε μπορούν να γ@μηθουν.
Βοηθεια μας.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εν προκειμένω, τα λιονταράκια εργάζονται με μισθό βουλγαρίας, φόρους σκανδιναβίας και δεν μιλάνε πιά, αρα τα κρατάνε.
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Αν και το νήμα έχει κεντρικό θέμα ψήφος και ψόφος, εγώ θα το προσπεράσω και θα σταθώ σε αυτή την επισήμανση, με αφορμή σημερινό περιστατικό, προς επίρρωση όσων πιστεύω... Έρχετα μεσήλιξ τύπος σήμερα στην τράπεζα στην οποία γινόταν πατροπαράδοτα πεδίο μάχης (μιας και αυτές τις μέρες οι τράπεζες κάνουν αποκλειστικά τον εισπράκτορα του δημοσίου) και πατείς σε πατώ. Υπάρχει ένταση, φωνές, εκνευρισμός και ο τύπος μου αναφέρει με αποστροφή "υπομονή φίλε μου, συνταξιούχος τραπεζικός είμαι και ξέρω καλά τι συμβαίνει αυτές τις ημέρες, έρχεται ο κάθε μαλάκας τελευταία στιγμή και θέλει να πληρώσει τέλη, νερά, ρεύματα, τηλέφωνα... γίνεται χαμός και ο άλλος περιμένει τελευταία στιγμή να πληρώσει σήμερα το τηλέφωνο, τι να πει κανείς" Στην αμέσως επόμενη ερώτηση πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω η απάντηση ήταν "θέλω να πληρώσω τα τέλη και την Cosmote"ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!
σε οποιον δεν αρεσει να σηκωθει να φυγει...(ετσι καπου πηρε το ματι μου να λενε)
το ποσοστο που πηρε ο τσυριζα αντιστοιχει στο 19,χ % του εκλογικου σωματος.προς απλη ενημερωση.
τοσα χρονια ολοι κραζουν αυτους που βγαινουν,τοτε πως στο δι@ολο βγαινουν κυβερνηση;;;οεο;;
καιρος ειναι να αναλογιστουμε οοοοολοι τις ευθυνες μας.![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Προσωπικα, εαν δεν ποινικοποιηθουν οι προεκλογικες εξαγγελιες τον κομματων οι οποιες 99% ειναι παπαριες και ψεματα, δεν ξαναψηφιζω καμια μαριονετα. Αλλα λενε πριν της εκλογες, αλλα κανουν, και μετα πανε σπιτακι τους σαν να μην συμβαινει τιποτα. Και σου κουνανε και το δαχτυλο μετα.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
το συστημα φτιαχτηκε για τους τριακοσιους
παμε και ψηφιζουμε. το τι ψηφιζουμε σαν μοναδα ο καθενας μας δεν εχει καμια σημασια. διοτι μετα τις εκλογες βγαινει ενας πρωθυπουργος. εκλεχθηκε με την ψηφο του λαου. ολοι μας ψηφισαμε αυτον ασχετα αν ο καθεις μας υποστηριζει αλλη παραταξη.
στο παραδειγμα με τα λιονταρια ολα εχουν καλως οσο ο πληθυσμος ειναι σε λογικα ορια. οταν τα λιονταρια πολαπλασιαστουν σε εκατονταδες και χιλιαδες τοτε θα επελθει το χαος. ιδια κι ομοια κι ο ανθρωπος. παγκοσμιοποιηση πλεον.
Γιαννης
Αδερφέ για τον πληθυσμό κάθε είδους-εκτός τού δικού μας=φροντίζει η φύση.Και ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της.
Αυτό που λέω είναι πως η ανθρωπότητα έχει χτιστεί πάνω σε λάθος βάση,που ονομάζεται κέρδος.Έχουμε πειστεί πλέον εδώ και δεκάδες αιώνες πως δεν έχουμε καμμία τύχη,καμμία ελπίδα επιβίωσης αν δεν υπάρχουν αρχηγοί.
Γι' αυτό και ο πόλεμος θεωρείται σαν μια φυσιολογική συνέπεια,από την Τροία μέχρι το Ιράκ.Εδώ και χρόνια όλοι μιλάνε για πράσινο περιβάλλον και πράσινα αυτοκίνητα και πράσινα αρχίδια.Έχουμε μάθει (και σωστά)να μην ρυπαίνουμε το περιβάλλον,να μην καπνίζουμε,να βάζουμε αμόλυβδη και λοιπές παπαριές.
Όταν βέβαια ένα αεροπλανοφόρο βάζει μπρος,είναι όλα καλά.Καίει λουλουδόσκονη.Η σούπερ μάς μάρανε.Όταν σκάνε οι "τρομοκρατικές βόμβες" στο Παρίσι,όλοι οι ευαισθητούληδες προσεύχονται για τη Γαλλία που σηκώνει τα βομβαρδιστικά που θα γαμήσουνε επιτέλους τούς Σύριους τρομοκράτες.
Βέβαια....Δύο χρόνια βομβαρδισμοί δεν φτάνανε.
Και ο κοσμάκης παρακολουθεί με ενδιαφέρον στην τηλεορασάρα του,πληρώνοντας ήσυχα τούς φόρους του και η ζωή τραβάει την κατηφόρα.Με σημαίες!
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]