Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-
http://www.tokoulouri.com/
Καλά που μου το θύμισες, μου έχει τελειώσει το σπρέι σιλικόνης.
![]()
Sent from me using a computer.
καλημέρα, ή αγορά έγινε από το κατάστημα kando στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. τιμή περίπου 9 ευρώ το τεμάχιο..
καλημέρα! τώρα το είδα!
στην οδό Ζαλεύκου στον Πειραιά (ένα στενάκι πριν το φανάρι Ρετσίνα και Αγίου Διονυσίου) είναι ένας πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός άνθρωπος ο οποίος πουλάει χονδρική σε καράβια, ναυτιλιακές κλπ. Έχει πολύ καλή ποικιλία αλλά και τιμές, για θερμοσυστελλόμενα και άλλα είδη ηλεκτρικής και ηλεκτρολογικής φύσεως, καλής ποιότητας όλα. Κόβει μόνο τιμολόγιο. Ο νοών νοείτο.
Stam θα τον έχω υπόψη μου για την επόμενη φορά που θα το λύσω.![]()
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Το θερμοσυστελόμμενο που έχει ξέρεις τη βαθμό συστολής έχει; Δηλαδή 3 προς 1, 4 προς 1, κλπ. Ο κινέζος που ποσταρα έχει 4/1. Βολεύει πολύ στις φισες.
νομίζω είναι το μισό αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Πρόκειται να αγοραστεί ένα μικρό πλυντηριάκι για καθαρισμό εξαρτημάτων μηχανών και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τι υγρό μπορώ να βάλω. Χρησιμοποιώ στη δουλειά μου Lectrokleen αλλά ξεραίνει τα χέρια (αν είναι φρέσκο τα καίει, τα κοκκινίζει) και έλεγα για κάτι πιο ήπιο. Καμιά ιδέα;
Αν κάνω κάτι τέτοιο θα με χωρίσει η σύζυγος...
Εξάλλου τα εξαρτήματα πρέπει να καθαριστούν εκεί που δένεται το μηχανάκι και το πιο κοντινό διαθέσιμο οικιακό πλυντήριο είναι 10 χλμ μακρυά!