[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
[B]Λοιπόν επανάληψη. Λίστα αυτών που ψήνονται (εως ξεροψήνονται):
SF
Nik0s
Conos
RSP
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
[B]Λοιπόν επανάληψη. Λίστα αυτών που ψήνονται (εως ξεροψήνονται):
SF
Nik0s
Conos
RSP
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Λοιπόν όταν θα το αποφασίσετε στα σίγουρα ότι θα πάτε θα μου το πείτε να δω πως μπορώ να βοηθήσω με το καράβι![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Μαλλον ακυρο με κόβω,
αφου η τύχη μου μεχρι τώρα μου λεει να αποφεύγω ταξίδια με μηχανές,
είτε τις οδηγάω εγω είτε όχι... ...
![]()
Δώσε χρόνο Λάμπρο...
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
ΒΕΒΑΙΑ είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνουμε και άλλα πράγματα, αντί να πάρουμε καρφί την A1...
[/B]
![]()
Σωστός! Αφού θα τα σκάσεις που θα τα σκάσεις!
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ετσι μπραβο ελα να μαζευομαστε πολλες...!!! πακετο που εφαγε ο τυπας με το κοκκινο μουλτι.....ρε λετε να τους τρελαινει και το πορτοκαλι????![]()
![]()
![]()
παρεπιπτοντος οι ταυροι εχουν αχρωματοψια...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Θα "ξεροψηθείς" κι εσύ ?!Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
....απ' την ώρα που είδα το ποστ έχω χαζέψει με τις photos του link!!!![]()
Αυτός.....δεν βλέπω αν είναι ΤΑΥΡΟΣ ....αλλά αν είναι ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
...δυστυχώς όχι δεν μπορώΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Θα "ξεροψηθείς" κι εσύ ?!![]()
![]()
...έχω "άλλες " διαδρομές να κάνω αυτόν τον καιρό![]()
Πάντως όποιοι (σας εύχομαι)πάτε να περάσετε απερίγραπτα
όμορφα![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
ρε λετε να τους τρελαινει και το πορτοκαλι????![]()
![]()
![]()
Άλλος ένας λόγος να φορέσει τα πολεμικά χρώματα το ποδηλατάκι σου!!
Κωστακη ελπιζω η Ελενα να σου ειπε τη της ειπα ...Δεν νομιζω οτι ειναι το 5% που θα μας κανει διαφορα, απλα ειναι νωρις για να το κλεισουμε απο τωρα....Οχι πως δεν ψηνομαι τρελα!!!
RSP ελπίζω να πήρες το σμσ που σου είπα να με πάρεις τηλέφωνο για να μου δώσεις το τηλέφωνό σου για να σε πάρω να μου πεις το email σου για να το δώσω στο φούφουτο για να σου στέιλει γράμμα που να σου λέει το τηλέφωνό του να τον πα΄ρεις για να σου πει αυτό που του είπα!!!!
![]()
![]()
![]()
Λίγη σοβαρότης στα ποστ παρακαλώ!!!!
![]()
---
Παραμενεις το ιδιο κομπλεξικος και μικρος....Τι να κανω που σε συμπαθω....![]()
![]()
![]()
Έτσι έτσι!!! Γιαυτό όταν πάμε Άλπεις, θα σταματήσουμε στη μέση του πουθενά και θα σου ρίξω ένα χέρι ξύλο να στρώσεις!
Αν και το πιο πιθανό είναι να έχεις πουλήσει το μηχανάκι σου ως τότε!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
---