Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Κατηγορία On-off και παλαίουρες μοτο-χρήστες

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    ...... Είναι καλά μηχανάκια αυτά που αναφέρεις αλλά κανένα τους δεν είναι το on-off το δικό μου να πάω δουλειά βόλτα νησάκι αμμουδιά βουνό και να σπάσει δεν πειράζει το φτιάχνουμε.
    ..
    γνωστός είχε οργώσει όλους τους χωματόδρομους του νομού Ευρυτανίας τέλη δεκαετίας 80 με τη γυναίκα του, δικάβαλος με ένα gsx 750 αν είχα συγκρατήσει σωστά. σιγά που δε σε πάνε αυτά που είπα όπου θέλεις άμα θέλεις. το θέμα είναι να μη ζητάς να σε πάνε λές και είναι transformers και μεταβάλλονται απο τη μια κατηγορία στην αλλη κατα το δοκούν.

όχι τίποτα άλλο και εγώ θύμα είμαι. κάθομαι και γκρινιάζω τόσο καιρό γιατι δε βγάζει η ΚΤΜ το δικύλινδρο 800, λές και δε θα μου έδινε όλα όσα ζήταγα ένα gs 800. πλάκα θα χει να το βγάλει καποια στιγμή και να το κάνει άσχημο όπως τον τελευταίο Δούκα τον μεσαίο. να δω τι θα λέω μετά

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    εδώ έρχεται το flame που λετε για να τους σώσει δηλώνοντας μέσω καταχώρησης ενός πόστ σε ένα φόρουμ (πσσσσσς μιλάμε για τον τρισμέγιστο τρόπο απόδειξης) ότι και αυτοί με κάποιο τρόπο (στον εαυτό τους πρωτίστως, είπαμε) δεν είναι άμπαλοι βρε αδερφέ πια.
    τελικά έχεις πολύ δίκιο
    και η ζωή συνεχίζεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    γνωστός είχε οργώσει όλους τους χωματόδρομους του νομού Ευρυτανίας τέλη δεκαετίας 80 με τη γυναίκα του, δικάβαλος με ένα gsx 750 αν είχα συγκρατήσει σωστά. σιγά που δε σε πάνε αυτά που είπα όπου θέλεις άμα θέλεις. το θέμα είναι να μη ζητάς να σε πάνε λές και είναι transformers και μεταβάλλονται απο τη μια κατηγορία στην αλλη κατα το δοκούν.

όχι τίποτα άλλο και εγώ θύμα είμαι. κάθομαι και γκρινιάζω τόσο καιρό γιατι δε βγάζει η ΚΤΜ το δικύλινδρο 800, λές και δε θα μου έδινε όλα όσα ζήταγα ένα gs 800. πλάκα θα χει να το βγάλει καποια στιγμή και να το κάνει άσχημο όπως τον τελευταίο Δούκα τον μεσαίο. να δω τι θα λέω μετά

Βρε spyro και εγώ ανεβοκατέβαινα Θεσσαλονίκη Αθήνα 8 χρόνια κάθε ΣΚ με CZ 175 και έχω κάνει και 120 χιλ χιλ με xr600 και χωμάτινα λάστιχα, τα περισσότερα στην άσφαλτο.
    Το ότι είμαι βαρεμένος δεν σημαίνει ότι το CZ ήταν ταξιδιάρικο μηχανάκι ούτε ότι το XR ήταν άψογο commuter.
    Τα ss και τα δρόμου λοιπόν που ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ με την εξέλιξη γίνονται ελαφρύτερα και δυνατότερα και χρηστικότερα, δεν επιτρέπουν γκρίνια ούτε σχόλια.
    Από την άλλη το ON-OFF κομμάτι ουσιαστικά πλέον ΔΕΝ υπάρχει στα χαμηλά κυβικά και την εξέλιξη δεν την βλέπω παρά μόνο στα μαστόδοντα.
    Οπότε δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου γκρινιάζει αυτός που είχε ΧΤ 550 το 83 όταν πάνε να του πουλήσουν 660

Φτάνει με τις χαζοκόντρες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN

τελικα ειμαστε πολλοι οταν το 80 με ενα xls 185 γυρναγα την Ελλαδα χωματα αμμους κροκαλες ασφαλτους και πιστευα οτι εχω το καλυτερο ψευδοεντουρο (ετσι τα λεγαμε τοτε) ψαχνοντας για το αμεσως επομενο καλυτερο ενα sp 370
    Τελευταία τροποποίηση από DAYMAN; 08/01/2016 στις 21:24.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Φτάνει με τις χαζοκόντρες
    καπτεν,
    οι κόντρες υπάρχουν γιατί υπάρχουν διαφορετικές νοοτροπίες. Σιγά μην ξέρω τον κτήνος ή έχω κάτι προηγούμενο μαζί του
    δεν με απασχολεί αυτό , απλά εκφράζουμε δύο διαφορετικούς κόσμους και γι αυτό τρακάρουμε
    Πως να το εκφράσω καλύτερα.... είναι πέρα από την λογική μου η φάση του "εμείς είμαστε και δεν υπάρχει τίποτε άλλο" και φυσικά το δείχνουμε προς τα έξω και το διαλαλούμε...
    έλεος ,
    βαριέμαι να θυμάμαι πόσοι με βαραντέρο σκοτωθήκανε γιατί δεν θέλαν να φοράν κράνος τότε πια που είχαμε μάθει ότι το κράνος προστατεύει..

η λογική της επίδειξης του βαραντερίστα όταν τα βαραντέρο ήταν στις εποχές τους , των αφρικάνων όταν πιο παλιά τα άφρικα ήταν το ουρί του παραδείσου και η λογική γενικότερα του εγώ έχω μια κάποια μηχανή και η μύτη μου έχει ψηλώσει δεν με βρίσκει σύμφωνο.

ας μην ξεχνάμε ότι και οι λέσχες έχουν παίξει το ρόλο τους σε όλα αυτά άσε να μην μιλήσουμε για παλιότερες λέσχες που πήρανε στο λαιμό τους και μερικά παλικάρια που χαθήκανε κάποιο πρωινό στις κεραίες γιατί έτσι ήταν η λέσχη των γρήγορων.

Αυτό που με ενοχλεί είναι η δηθενιά και η ανάγκη για να ψηλώσει κάποιος επειδή έχει κάποιο μηχανάκι.

Φυσικά δεν γενικεύω και ισοπεδώνω όλους και όλα , δηλ και αφρικάνους έχω συναντήσει που δεν είχαν τέτοια νοοτροπία και βαραντερίστες και τιντιεμάδες και κλπ κλπ. απλά διασκεδάζω και κουράζομαι ταυτόχρονα τώρα πια με την λογική του καθενός που έχει την όρεξη να προσπαθεί να πει ότι στην τελική ...
    "είναι κάτι είναι σπουδαίος"
    και η ζωή συνεχίζεται...

Τι σχεση εχουν αυτα με το θρεντ ομως;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καλά άστο, μην το σκαλίζουμε

άλλη φορά θα μένουμε αυστηρά στο θέμα μας
    και η ζωή συνεχίζεται...

Όταν μια κατηγορία ταυτίζεται με το "δήθεν" όλο και κάπου δικαιολογείται μια δόση "κριτικής" να το πώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Όταν μια κατηγορία ταυτίζεται με το "δήθεν" όλο και κάπου δικαιολογείται μια δόση "κριτικής" να το πώ...
    το οτι ταυτιζεται με το δηθεν προφανως δεν φταιει η κατηγορια και οι μοτο ετσι?οι οποιες μοτο μπορει να ειναι και αρκετα καλες.το δηθεν το προκαλουν προφανως καποιοι αναβατες.σε ολες τις κατηγοριες του εχουμε αυτους του δηθεν και γαμαω απλα στα ον οφ ειναι ποσοστιαια πολυ περισσοτεροι απο αλλες κατηγοριες γιατι σε αυτη την κατηγορια θα βρουν μηχανακια που να μπορουν να τα καβαλησουν και να τα καβαλησει σχεδον ο καθενας.πχ ο καθε καγκουρακος μπορει να παει το tdm η το στρωμα.αντε δωστους να πανε βολτα το ρ1 πχ.οποτε τα περνανε,τα κανιβαλιζανε και το θεμα μεγαλωσε.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

"Δηθεν" μηχανη δεν υπαρχει ή κατηγορια δεν υπαρχει, δηθεν αναβατες υπαρχουν που αγορασαν ενα μηχανακι- προεκταση της μιζεριας τους
    Γιατι μιζερος ειναι αυτος που προσπαθει να επιδειχθει μεσω της σπαταλης του, οχι αυτος που κατι του αρεσε, το αγορασε ευκολα η δυσκολα και το εχει και το χαιρεται

"δήθεν" ειναι αυτος με το GS που κλαιει γιατι δεν εχει αισθητηρα μετρησης μεθανιου που πηρε ο αλλος, μιζερος και ο γρηγορος με το R1 που θελέι να αλλαξει μανετες για να πηγαινει πιο γρηγορα στην καφετερια

Αντιθετα δεν ειναι δηθεν αυτος που πηρε το R1 και παλευει στην πιστα να κάτεβασει χρονους ή αυτος με το GS που ξεκιναει για ταξιδι και φτανει με χαμογελο στον προορισμο του

Αυτό το 5% που έλεγε κάποιος, πριν χαθεί στο 95% των μοδόπληκτων...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    στο 95% των μοδόπληκτων...
    Που ουσιαστικά με τα γούστα τους και τις επιλογές τους οδηγούν την εξέλιξη των μοτοσυκλετών.

Που ουσιαστικά με τα γούστα τους και τις επιλογές τους οδηγούν την εξέλιξη των μοτοσυκλετών.
    και απορεί μετά ο Σπύρος γιατί οι άνθρωποι που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μιά μοτοσικλέτα έχουν "παράπονα" από τις μοτό παραγωγής

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ταξίδια, on-off και καταναλώσεις.
    από QSpec στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2007, 16:33
  2. Τι on-Off και μπουρδες...
    από liakaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 15:22
  3. Μεγαλα On-off και Αστικος Κυκλος
    από dosko στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 16:35
  4. On-Off και πετρελαιοκινηση
    από tifoefs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2006, 23:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ