Το θέμα media center ήταν απλά μια βλακεία που είπα, είναι η αλήθεια.
Εφόσον έχω Ζμαρτ Τι Βι, έχω δίκτυο, έχω υπολογιστές άλλους, δεν έχει νόημα.
Απλά με άρεζε και ήθελα να μάθω περισσότερα (και έμαθα)
Το θέμα media center ήταν απλά μια βλακεία που είπα, είναι η αλήθεια.
Εφόσον έχω Ζμαρτ Τι Βι, έχω δίκτυο, έχω υπολογιστές άλλους, δεν έχει νόημα.
Απλά με άρεζε και ήθελα να μάθω περισσότερα (και έμαθα)
Δεν βλέπω τον λόγο να μην παίζει ταινίες.
Εκτος αν πέσεις σε κατασκευαστή του κωλου και έχει θεμα το προϊόν.
Εγω το δικο μου το αγόρασα μετα απο "έρευνα " απο αλλους χρήστες που το ειχαν και ετσι το χτύπησα.
Κάποιοι του εχουν φορτώσει και mame και το λιώνουν στο παιχνίδι.
Λύσεις με Android που ειχα δοκιμάσει δεν με ειχαν ικανοποιήσει. Ειχα σπασίματα στην κίνηση και χαμηλό bitrate.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
@nikos_abel
για πειραματισμό το θες ή για μίδια πλέιερ;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
ό,τι θες, ρώτα
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Εδω ρωταμε για media players ?
Υπαρχει κανενας media player που να παιζει .avi, .mp4, .mkv κλπ αρχεια απο USB stick ας πουμε
αλλα ταυτόχρονα να ειναι και αποκωδικοποιητής MPEG4 για την Digea ?
Έλα βρε, οι περισσότεροι αποκωδικοποιητές του συρμού, τα παίζουν όλα αυτά, αλλά δεν είναι media center.
Δες και εδώ
http://www.moto.gr/forums/showthread...84%CE%B7%CF%82
Ναι , καλα θυμαμαι.
Ο ενας παιζει avi , mkv κλπ αλλα δεν εχει υποτιτλους,
ο αλλος εχει υπίτιτλους αλλα δεν παιζει mkv,
ο αλλος γραφει οτι παιζει ολα τα format ηχου , στα σχολια χρηστων γραφαν οτι δεν παιζει τπτ.
Καποιος που να τα κανει ολα (και αξιοπιστος) δεν υπάρχει ?
To raspi ειναι λιγο σκουπιδι τεχνικα. Καλη φαση στο να παιξει γραφικα ομως, οποτε αν θες να εχεις ενα σκετο xbmc/kodi ΧΩΡΙΣ να κανεις live streaming, τοτε εισαι οκ με αυτο.
Στα πολυ τεχνικα, οσο πιο απλα μπορω:
α). Δεν εχει αρκετο ζουμι η cpu για να δωσει γρηγορα δεδομενα απο το δισκο. Δηλαδη, κατεβαζεις αρχειο, πας να το τραβηξεις σε αλλο μηχανημα, και κλανει πανω του.
β). Δεν εχει αρκετο ζουμι η cpu για να διαχειριστει κανενα σοβαρο torrent client. Αν κανεις κανα αστειο δε, και του βαλεις τιποτα ομορφο οπως το transmission, θα γινει πυροτεχνημα.
γ). Δεν εχει καλα ρευματα. Δηλαδη αν εχεις λιιιγο περιεργο δικτυο σπιτι, και το εχεις συνδεσει σε ενα απλο φορτιστη κινητου, με USB stick και ζητας απο τη CPU να παιζει στους κοφτες, καποια στιγμη θα τη φας. Και οταν τη φας, θα σου μπετωσει στα χερια και θα τρεχεις να το κανεις recover, δεν ειναι δηλαδη ενα απλο reset.
Κατα τ'αλλα εχει αριστη καρτουλα γραφικων, και αν του δωσεις σκετο "παιξε ταινια απο ΑΛΛΟ DLNA" τοτε παιζει φετες, με εντυπωσιακα καλα γραφικα.
Περα απο αυτα, το raspi2 ειναι αρκετα πιο γρηγορο και με πιο αξιοπρεπη επεξεργαστη. Φανταζομαι θα παιζει καλυτερα, αν κ το δικο μου το περιμενω ακομα. Αυτα. Για ο,τι αλλο, ευχαριστως να σε βοηθησω.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.